bloggen börjar gå mot sitt slut

förlåt för min extremt dåliga bloggning , men börjar faktiskt tröttna på att blogga .. För mindre än 1 vecka sedan tyckte jag de va hur roligt som hellst att blogga och få skriva av mig av mina dagar men nu har jag verken lust eller ork .. Så kommer bli allt mindre och mindre nu , och kanske tillochmed bara någon gång
i veckan . iallafall .. skolan idag ;
Olika kurser ; hade lekar med fritidsledarna på berga
Olika kurser ; fortsatte .. ( höll på i 2 timmar )
Lunch ; nja ..
Olika kurser ; Lyssna på våra lärare kärlekshistorier istället för att jobba , eftersom alla va helt döda typ haha
Arbms ; samma ..
Bild ; då försvann jag och frida .. höhö
Stack in till lund och snacka med pontus 1 timme innan hans tåg gick sen stack jag och frida till nova , fick verkligen en hel del köpt och det orkar jag inte ta några bilder på just nu men fick iallafall ett par nya uggs , ny jacka , vantar , smink , tröjor , nyårsklänning , och världens sexigaste julklapp till frida ;) grr .. Den får ni se senare när hon öppnat haha ..
Sen kom pappa och hämta oss för palla inte med tåget , sjukt sena och sånt shit nu .. Aja , sen har jag bara legat i min säng och snackat med pontus i princip , har så sjukt ont i halsen och huvudet , men åker nog ändå till honom en liiten stund imorgon , men nu ska jag iallafall sova , börjar inte försen 10 imorgon så det är hur underbart som helst , godnatt sötisar :)


svar

Anonym ; meningit ?

svar ; ja alltså .. det är ett annat ord för hjärnhinneinflammation .



Nu mår jag seriöst piss ! 
Mitt huvud gör ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen och halsen .. goosh , kan inte svälja mitt egna saliv , så börjar på penicillin imorgon fall i fall . Har 3 kartor sen mina 2 senaste gånger jag haft halsfluss , och det är lika bra att börja så fort som möjligt .. pallar inte att denna veckan ska bli förstörd :(
Men nu ska jag sova , nattinatti

29de november 2010

Hej sötisar ! :D
Lovade ju att berätta om dagen så gör det lite snabbt ..
matte - gjorde en stencil bara ..
svenska - referat (som jag missa i fredags)
lunch - uuuuuuuuuuuuurk !!!!
medicinskgrundkurs - Börja på ett arbete om meningit
medicinskgrundkurs - samma
mänk - hade mys , fika och bestämde saker vi skulle göra när vi har julpyssel och julfest i klassen
samhälle - håla
Sjukt chill dag ändå .. Va typ 5 stycken på morgonen sen kom några till sen fick dom åka hem igen , ( jag kunde varit en av dom om jag varit hos mamma , eller då hade jag inte alls varit i skolan för där ute på landet skottas inte vägen såbra hahaha )
Nu är jag iallafall hemma från dansen , jag & sofie satt bara och titta på och snacka hela tiden för ingen av oss mådde bra , känner verkligen att halsfluss är på g igen och feber .. Sjukt irriterande för det va ungefär 1 månad sen sist bara

vecka 48

Hinner inte berätta så mycket om dagen nu , men tar det senare ;)
nu ska jag springa och bytta om och sen spriiinga till salle sen drar jag och dansar med sofie , men ni får vad som händer i veckan (mer än skolan) så länge , pussar

några bilder av tusentals

precis lagt in massa bilder från weissenhäuser strand på facebook , så lägger bara in några stycken här , sen får ni kolla mer på facebook @ erika thuresson .
Drog från stället vid halv 11 och stanna på bordershop och handla massa :D :D Sen va vi hemma vid fem , och körde ner en runda i stan , rätt mycket folk på julskyltningen ändå . Sen har jag bara chillar vid min dator som jag saknat såå mycket , hihi .

what's my name

Hey boy I really wanna see
If you can go downtown with a girl like me
Hey boy, I really wanna be with you
Cause you just my type
Ooh na na na na
I need a boy to take it over
Looking for a girl to put you over
Oh woah o-oh, Oh woah o-oh
Hey boy I really wanna see
If you can go downtown with a girl like me
Hey boy, I really wanna be with you
Cause you just my type
Ooh na na na na

heeeemmmaa

bara för att uppdatera så kan jag säga att jag är hemma nu , men ska packa upp och lägga ni bilderna på datorn innan jag bloggar mer ;) just so u know.
malta

Mobilblogg - tyskland

Hej. Är på nu påväg tillbaka till stugan med emelie från restaurangen som vi varit och ätit middag på. Resten av dagen har vi bara badat , så kommer nog slagga direkt jag kommer hem;) men bloggar mer sen. Pussar

mot tyskland

Precis slutat skolan och nu ska jag kila ut på parkeringen och bli hämtad av pappa , sen åker vi till tyskland. Bloggningen kommer bli extremt dålig i helgen för jag tar inte med någon dator , uppdaterar kanske någon gång från mobilen , aja ha de gött ! love

FRIDA ÄR BÄST !(a)

Hej
Erika bad mig blogga så då får jag väl göra de ;)
Hon ville bara ha berättat att hon är på väg hem från pontus nu och sover sen hos sin farmor så har ingen tillgång till datorn.
Men hon bloggar i skolan imorgon , puss&kram Frida .






;)


snabbis

Sitter i bibblan nu med frida och har precis slutat , 10 min tidigare ;)
Ska strax ta bussen till stan så vi kan handla lite godis sen sticker jag till pontus men bloggar mer senare , puss :D

24de november 2010

Godmorgon på er :)
Får bli en jättejättejätte snabb bloggning nu , för måste strax gå till bussen i all snö , rätt mysigt ändå hihi . Om bara sofie kan ta och lyfta på sig röv och komma ..
Efter skolan åker jag till pontus och sen vet jag faktiskt inte var jag ska .. mamma , pappa eller farmor !? Så har heller iiingenanning om hur bloggningen blir , men det får vi se , ha en kulig onsdag ! :) pussar

bläää damp

överdålig bloggning idag , jag veeeeet !
Sitter och kollar på desperate housewives men de är väl slut när som .. Så sen ska jag ner och göra mig klar för sängen och sen lägga mig.
Imorgonbitti kommer sofie sen ska vi till bussen , fyfan asså :( aja , sen imorgon får jag reda på samhällsprovet , får jag inte vg så spyr jag , och jag lovar !
Nu ska jag äta några fler geisha och sen sova , hihi pussar

precis varit och solat

Precis kommit hem typ , och nu sitter jag och webbar med pontus och håller på att dö av flabb .. asså det är sjukt synd om mig hahhaha .
Snart kommer sofie kanske ett tag , för hon ska sova hos daniel och tar min buss imorgon wooo slipper åka själv :D

skoledax

Nu ska jag packa min väska sen väcka mamma och be henne köra mig till bussen. Efter skolan drar jag ner till stan med frida och solar så är hemma lite senare idag men bloggar nog från skolan lite ;) puss på er .

tröttiz

Dansen va ju lika rolig som alltid ;) Och efter stanna jag kvar lite och snacka med sofie sen gick vi mot stationen och jag höll på att missa sista bussen (y) ..
20.00 la jag mig i soffan för att kolla på Top model och somna diirekt när det va slut och vakna nu , nu ska jag ner och ha saft för jag är så sjuukt törstig sen ska jag sova till 8a imorgonbitti . Godnatt

varsegoda

Någon ville se fler bilder på mig i glasögon ..
Tog bara några snabba cam-bilder imorse som får duga ;)

hemma , hihih

matte - hjärnan va lite trög .. HAHA
svenska - håla (fick dock tillbaka proven och måste berätta .. G-gränsen var 40 och jag hade 40,5 haha )
lunch - blää
megr - snacka bara
megr - gjorde iiiiiingenting
olika kurser - håla
samhälle - håla
övernajs dag ändå ;) Nu ska jag äta och sen dra iväg och dansa om ett tag

@skolan

Ligger i bibblan med Frida nu för vi har håla .. Dö hungrig förfan !! Men matan öppnar snart så ska stå först i kön asså !! Hahaha (a) håla sista lektionen idag också hehe men nu ska jag fortsätta sova , godnatt ;$

klar ..

För en gångs skull är jag klar i tid .. och då snackar vi i 1 timme tidigare .
Skulle gå upp 05.50 men när jag vakna tyckte jag det stod 55 i mobilen så jag sprang ner i duschen och duscha fortare än fortast men när jag gick ur duschen va den 49  , haha asså jag pallar inte ..
Aja , nu sitter jag iallafall i köket och dricker te och ska nog plugga lite så jag slipper sen , och sen drar jag till skolan . Blir nog någon bloggning därifrån och sen ikväll är det dans !
Ha en bra måndag ;) puss .
just nu

vecka 47

Ganska lugn och mysig vecka .
På torsdag åker vi till Tyskland och badar , eller ja .. farmor och farfar bjuder för dom har guldbröllop ( alltså varit gifta i 50 år :| )


vet inte om det stavas så , men det skiter vi i ;)

ska bli brunett igen

Käka kycklingkebab för ett tag sedan och nu sitter jag här med världens kladdigaste kladdkaka och fånar mig på facebook , haha så rolig söndag ändå !
Måndag imorgon och skola igen , varit "ledig" 1 vecka nu och längtar lite tillbaka till min frida , dock träffa jag henne senast igår men jag saknar henne ändå (a) .
Men så kan de va .. färgar nog håret på jullovet , BRUNT ! :D woooho , tillsammans med min fridis så det längtar vi efter !

åååh jag får damp !


me love !


söndagsdepp

Ligger i sängen och pallar seriöst inte gå upp .. Men mamma kallar att jag ska komma ner och dricka te ? Jag är hungrig inte törstig , hahah !
Sen ska jag hoppa in i duschen och sen vet jag inte vad som händer , blir nog inte att jag är med camilla så tror jag dejtar min soffa hela dagen ;)

nästa jägers , fiiiiifan !

Camilla och jag har suttit och snackat över msn samtidigt som båda kollat på heartbreak hotel och har bestämt oss för att dansa så på nästa jägers  HAHAHHAHAHAH fyfan och dom måste spela denna ;
tänk er sånt fett tryck det kommer bli HAHAHAH omg .. nej nu är jag fööör trött och ska strax hoppa ner i sängen och sova , ska bara vänta tills mamma kommer hem , vilket är närsom men sov gott , godnatt ! :D

mmMm


jag tror jag är där igen

Precis kollat på Kenza & Tyra show , missade det i torsdags så kollade nu , hahhahahaha asså jag sitter seriöst och asgarvar åt Kenza ..
Om 1 minuter börjar heartbreak hotel på 4an så tror jag lägger mig och kollar på det fast måste ut till hästarna i mörkret och ge dom mat först .. pallar inte . Camilla skulle egentligen kommit och hållt mig sällskap men skjutsen fucka sig , men ses kanske ett tag imorgon :)

bilder från igår .


20de november 2010

Just nu är jag hemma hos mamma och har precis varit hemma hos pappa och packat lite saker. Och nu ska jag sitta här , exakt här heela lördagen, sjukligt kul..
Fast jag har maaassa dricka , chips och min musik och folk på msn , så jag klarar väl av kvällen skulle jag tro , & nu har jag nya gratis-sms så smsa på igen !!



13.37 ;)

Sorry för dålig bloggning igår men palla verkligen inte sitta vid datorn..
Somna vid 3 sen pallar jag inte sova mer så vid 4a väckte jag dom andra och låg och prata & skratta :') Och ja.. jag råka snacka med pontus i sömnen HAHAHAHAH
Låg och gjorde ingenting till klockan 12 sen drog dom hem och nu sitter jag och min bebisfrida här och gör ingenting , kul va ? :D
Ska strax in och städa upp alla kondomer ,ooups ? :O HAHAHAHHA och sen duscha men bloggar mer senare eller något , pussar


hos frida

Äntligen är praktiken över och just nu sitter jag hemma hos frida och orkar inte lägga över bilder från idag och sen kommer det blir dåligt bloggning ikväll men ni överlever väl ;)
Strax kommer Jim och Pontus så ska bara få detta inlägget gjort ( frida är fett störig bakom mig ) sen ska vi väl fixa oss eller något , höhö

Va ute i stan med några gamilingar i rullstol och gick idag och fick även träna med en som haft stroke , ska jag vara ärlig så va detta den roligare dagen fast snön ..
men nej , nu måste jag kissa , bye :D
frida mobbar min söta arm som är fruktansvärt gammal (a)



pallar inte upp tiidigt imorgon

Nuuuuuu ska jag sova ! Måste upp 5 imorgonbitti så jag hinner duscha och packa.
Efter jag slutat (16.00) åker jag direkt till frida och sen sover där tillsammans med pontus och jim och fetar oss med både godis , läsk & kladdkaka HAHAH :(
yeye , men sov så gott , puss !

mmmums

Satt nere i köket med ljus tända och fika på kaka & varm obóy .
Och jag klarade mig utan att slicka mig runt munnen ;)

förra helgen

Kom på att jag glömt lägga ut lite bilder från förra helgen .. Som verkligen va en toppenhelg med min älskling emelie ! ♥ Men imorgon är det ny helg som kommer nog bli lika bra ;)
säger inget annat än att JAG har tagit bilden !!

18de november 2010

Förlåt för världens sämsta bloggning .. Men jobba somsagt 7-16 idag (eller fick gå 2 timmar tidigare typ ;) ) och sen hängde jag med på systers ridining .. 
Så har helt enkelt inte hunnit något .. Och orkar verkligen inte berätta något om dagen för jag är heeeeelt slut men nu ska jag ner och fika med familjen , posss
gammalbild men whatever ..


7-16 imorgon

Nu ska jag stänga datorn , ta av glasögonen och sova !! 
maaajgad vad trött jag är .. Och ska upp 05.40 imorgon , känns normalt :S
Aja , godnatt sweeeeeties .


pinidinki

Det va ju ett himla snack om "jordens undergång 2012" och det börjar faktiskt skrämma mig en aning , för döden är det värsta jag vet .. Och tydligen är den inte så långt bort .
Menmen , från en sak till en annan .. Jag älskar henne , hon är världens grymmaste och coolaste människa . (har ni inte spotify så synd , då får ni inte veta (a)) http://open.spotify.com/album/3nR5vEcIp8UzOJgkw8G8yX

glasögooooon HAHAHAH

*puuuuuuust* Äntligen hemma !! 
Fick sluta 1 timme tidigare också .. hur snällt som ju , hihi :D
Finns ju inte så mycket att säga om dagen eftersom jag inte får säga något !? Men kan ju säga att det luktar fruktansvärt illa hemma hos vissa , fyfan det är veerkligen riktigt ofräscht .. ;s Och sen är där ju vissa tanter/gubbar som är så jävla söta asså , haha !
Dagens höjdpunkt va nog att jag slapp cykla idag!! tog bilen istället :D :D :D so happy. Men dock lacka jag sönder innan idag när jag skulle ta moppen ner till badet och sola , de äcklet gick inte igår så farmor fick hämta mig och därmed ingen solning , ville inte be henne köra mig dit också med hämta dock ut mina glasögon , kan ju inte säga något annat än jag ser sjukt annorlunda ut, men whatever jag ser bättre iallafall !
dålig bild men kommer bättre en dag jag orkar fixa mig ..
HAHAHAHHAHAHAH , så jävla fuuuuuuuuuult .

17de november 2010

Godmorgon :)
Sovit som en jäkla stock i natt .. så skönt hehe ! Dock känns det som halsflus är på g igen -.- Men jag ska strax packa mitt pick och pack och sen bege mig ner till stan för att sola och sen åka till farmor och äta. Efter det kör hon mig till stan (ska hämta glasögonen) och sen till stationen så jag kan åka och jobba till 22.00 ikväll också.
Sen åker jag till Stehag så hämtar mamma mig där .. Sen är jag nog helt slut :(
Så idag hinner jag inte med att blogga så mycket men ni förstår väl varför men imorgon blir det bra igen , pussar ;*
urk !?

ååååh mitt öra !!

Just nu ligger jag med datorn på magen och mitt öra dunkar som en jävla pump. När jag kom hem bad jag pappa dra ut örhänget och fyfan vad jag skrek och tårarna bara rann :o Ploppen satt långt in i köttet så fick värsta köttbit med av ;s Aja nu är möget ute iallafall och läker väl strax . Jag kunde inte änns äta innan så ont det gjorde , och feber och allt pga det naajs (y)
Nog om det ;) Kvällen har nog varit en av dom kallaste detta året , känns det som iallafall .. Cyklat runt till massa olika, dock får jag ju inte säga någon för tystnadsplikten men vissa är så jävla söta hahaha
Nu ska jag äta upp min övergoda mat och sen somna DIREKT ! Dör så trött jag är .. Och förresten så är mina glasögon klara så hämtar som imorgon innan jag åker och jobbar igen så ni får se dom i morgonkväll tror jag :') godnatt på er !

jobbdax ..

Nu måste jag spriiinga till bussen och sen får jag köpa något i stan att äta ..
Ha en rolig tisdagskväll och tänkt på mig när jag är ute och går mellan massa gamla tanter & gubbar , hahaha ! Pussar

detta är mitt 1010 ;de inlägg , :')

shaaaakira ! ♥

ge mig kroppen , ge mig rösten , ge mig utseendet , ge mig allt.
Hon är väl ändå en av dom snyggaste människorna i världen ? 
dansar så sjukt bra , sjunger så sjukt bra .. usch det är orättvist :(


16de november 2010

Godmorgon babe's !
Jag är inte alls taggad för att jobba till 22.00 ikväll .. Om någon vill göra det istället så säg bara till asså , jag lämnar gärna över ;) Aja , får väl strax gå upp och göra vid mig och åka ner till stan .

adjö

Nu går jag och lägger mig !
GODNATT



jag kämpar som en idiot fast jag vet att jag inte borde

Ung och bortskämt va ju hur dåligt som helst ! Stack iallafall ut och fick mina skor och snacka med frida ett tag , hahaha fan vad jag älskar dej människa .
Just nu är jag inte alls på något speciellt bra humör , ont somfan i halsen igen , ont i örat för ett ganska nytaget hål och örat är helt svullet, trött och bara sjukt uttråkad ! Mina chips är redan slut men jag skyller på lillebror som åt .. många innan ;) Men jag ska väl strax lägga mig .. Och imorgon ska jag ut på apu för första gången iallafall på hemtjänsten i höör , jobbar 14.15-22.00 så ni förstår hur bloggningen blir då haha . (n)

SMSA MIG INTE

Äntligen hemkommen från dansen , jävlar vad trött jag är .. Men ska inte klaga för det är sjukt kul att både dansa och komma iväg och göra något som dessa tråkiga höstkalla kvällarna.
Om en halvtimme börjar ung och bortskämt som frida tvingar mig att titta på .. aja jag får väl se vad det är för något skit ;) Och sen drar jag till frida och hämtar lite saker . 

Och ni som smsar mig , förvänta er inga svar ! Svarar bara på viktiga sms ( eftersom mina gratis-sms är slut och har inte mycket pengar kvar så sparar jag på dom så länge jag kan ! )


bääääääbä vita lamm ..

Jaja .. ganska kul och sitta barnvakt ändå ;) Lyssnar på bä bä vita lamm och sånt, hehe och jag lägger in en videosak sen också HAHAha .. men nu ska jag dra till dansen , och är hemma vid 7 . Pusss


billigare solarium får ni leta efter

Precis kommit hem från stan efter ha vatt och solat en 25,minutare och handlat chips hehe .. Och det bästa med allt är att jag hittat världens typ billigaste solarium :o 10 kr för 17 min ?! Och tro inte att det är några pissesolarium för det är det verkligen inte ! Asch nog om de så måste jag springa till lillebrors dagis nu , ska va där om 10 min (y) Men bloggar mer senare , puss !

take me back ..


15de november 2010

Godmorgon .
Nu har halva november gått .. helt sjukt ju ?! Och om 39dagar är det julaftoooon som kommer bli så bäst med bästavän ! hihi ;)
Men hoppas ni sovit gott och har de kul i skolan just nu ? Somna inte försen vid halv 3 för fick inte lägga på luren så tror charly är ganska trött i skolan idag hahaha .. ;* 11.00 ringde farmor och väckte mig .. KUL ! Men så jag gick upp och nu sitter jag i soffan och funderar när jag ska dra ner till stan .. Måste sola , verkligen måste . Charly är fan brunare (mycket) och det är iiiiila .. skyller på hans pigment :V hehe .
Sen måste jag handla godis (trodde jag skulle dö igår av sockersug) och sen hämta lillebror på dagis . Men jag får se när jag orkar resa mig , för har egentligen mycket att göra .

sovdax , mmMm

jag är helt slut efter så mycket jag skrattat ikväll ..
Så nu ska jag lägga mig och titta på någon film och ringa charly och sen somna och inte vakna försen lååångt in på morgondagen .. hehe :D Sov så gott , godnatt


kvällens skratt ..

under sängen ; pontus , jag & sebbe
och sen är det fridas katt ..
ja .. jag & sebbe gjord av pontus

baaaaaad update .

okej .. statistiken har rest sig i 90 grader , och jag har bara bloggat 1 inlägg idag , och det är hemskt av mig så förlåt :( Men några stycken bombar mig på msn , sms och facebook så har inte hunnit skriva och sen va jag ju hos farmor också några timmar .
Men ja.. Va hos farmor till 18.00 ikväll typ ganska mysigt och lite mätt blev man inte heller nejdå , men sen stack jag och emelie hem och har suttit och webbat och hållt på i några timmar nu med massa sjuka folk haha !
Nu är denna helgen slut , men är somsagt ledig imorgon men längtar redan sjukt mycket till nästa helg , it's gonna be awesome ! :)


14de november 2010

Godmorgon . (egentligen godmiddag .. som vanligt ) haha !
Hoppas ni sovit gott , och nu har väl en hel del söndagsångest inför skolan imorgon ? ;) Men själv är man ledig , sååå skönt ! hehe ..
Nu måste jag hoppa in i duschen och sen göra vid mig för att åka till farmor och farfar och fira farsdag dock kom jag på igår när jag skulle lägga mig att jag inte köpt något , HAHA uooopps :o Aja , hinner kanske inom någon affär sen och köpa godis och någon lott kanske .
Men nej .. nu har jag bråttom , puss och kram !

förra vintern .


borta bra , men hemma bäst

Äntligen hemma (y) , och tack ännu en gång för igår & idag emelie , love you ! Men nu ska jag lägga mig i soffan med syster och cheka film , puss

in e-town

Sitter i eslöv hos min systers farfar ? Och firar fardag ..
Och jag kan ju säga att segare dator finns inte , och jag vill heeeeeeeem !! Måste ut och säga till mamma att vi ska hem nu , verkligen nu ! :( Riktigt b .

Håller på att kolla på Underbar och älskad av alla och samtidigt pratat med lucas i telefon , haha .. rätt svårt och skriva .. Men nu ska jag ut och fika sen be mamma köra hem . Puss

i don't know .. ?

Jag har gått så långt
Nästan blivit van
Historian upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som gått vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag
I vita blad

Om inte jag var feg
Om inte du var den som hade rätt
Hade väl vi aldrig kunde genomskådat allt som skett
Samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt


Mobilblogg - från emelies kök

Godeftermiddag får jag nog säga .. Sitter vid köksbordet hos emelie och har precis äit , och nu sitter vi och lyssnar på Camilla (Emelies mamma) som sjunger i duschen , sjukt gulligt :d ! Gårdagen/kvällen blev sjukt bra , dock tog jag typ inga foton men tack som fan för igår Emelie ! Och jon , pea , eksmek , sune , philip , holmen och alla andra , sjukt najs förutom när vi skulle hem .. Hahahaha sjukt vad vi sprang men vi kunde fan inte sluta skratta när vi väl klarat de HAHA. När vi kom hem åt vi vars en halv pizza och drack maaassa cola , mums sen slagga vi gott i sängen och vakna lite över 1. Men nu ska vi strax göra vid oss tror jag och göra något .. Åker hem vid 6 men ska då iväg så är hemma sent ikväll och då bloggar jag mer , pussar :)

fest .

Hej sötisar .
Söta emelie mötte upp mig på stationen vid fyra sen gick vi hem till henne och dega, åt och kolla på tv ! Men nu ska vi dra iväg till Pea på fest där massa roligt folk är ;)
Hoppas ni har de roligt ikväll ni med hehe . pussar


svenskprov , chek !

Precis haft svenskprov och de kändes väl helt ok , fast .. alltid när det gör de så blir de oftast ig ! (y) braaaa. Nu har vi bara en kort engelskletion kvar sen åker jag till emeeeelie !! Men jag bloggar mer där sen , puss :)

godmorgon

Godmorgon , hopps ni sovit gott !
Dock drömde jag världens hemskaste dröm inatt .. :( Så trodde inte att jag skulle somna om , men de gjorde jag och nu håller på jag på att sminka mig och ska strax ner till bussen. Efter skolan drar jag in till emelie och sover där i natt , men bloggar självklart mer senare . Ha en gryyymt bra fredag pussar !


svenskprov imorgon ..

Du skrev olika kurser två gånger :P
svar ; ja jag vet .. Vi har det 2 gånger på rad , haha !

fyyyf*n vad jag har pluggat nu asså ! I 3 jävla timmar så nu är min hjärna typ .. död ?! Aja , nu ska jag ner och borsta tänderna och sen lägga mig och somna till Step up, Godnatt sötisar !

du är rätt snygg hjärtat <3

pluggdax .. igen !

Förlåt för mitt snabba och dåliga inlägg innan men hade 5 min på mig ..
skolan idag ;
mänk - håla
matte - nja , snacka lite betyg
lunch - hmm .. (y)
olika kurser - håla
olika kurser - håla
datakunskap - slaaaappt !
Så det va en helt okej dag ;) Sen drog jag hem och åkte buss med jimmy , charly , lindh & oskar en bit sen fick jag skjuts av en random granne , haha (a)
Efter systers ridning drog vi till donken och käka sen slängde jag mig in i duschen i en halvtimme tills varmvattnet tog slut HAHAHAH .. så Emy eller Stefan fick inte duscha , nja synd för dom ! Jag frös ju .. höööhö
Nu ska jag börja plugga .. Och ska nog be mamma göra ena uppgiften hehe för jag & frida fatta inte den i skolan :( aja , men jag bloggar mer senare , love !

hemma en snabbis ..

Kom hem för en timme sedan och har redan hunnit med att va ute hos hästarna , och plocka undan här hemma , fett bra ju ! :)
Nu ska jag bytta om och följa med lillasyster när hon ska rida , och se om jag hinner sola .. Måste somsagt träna på svenskprovet som är imorgon . Annars tar jag det en annan dag , pussar .

@ skolan !

Har haft håla i 3,5 timme idag .. Och snart börjar nog datalektionen , vet inte vad klockan är men halv 3 börjar vi iallafall haha . Camilla & lindh är här iallafall på besök ;) hahaha Och vi har ganska kul höh förutom att jag är helt grön i ansiktet pga camilla .. *host ! Nej , nu måste jag logga in på facebook och se vad som händer , pussar !

cute

11e november 2010

Nu sticker jag till skolan , ha d gött ! puss

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


hahah wtf ?

‎Gå in på Google Maps
Gå till "vägbeskrivning"
Sök från "Japan" till "Kina"...
Leta upp nummer 43 i listan


Just nu sitter jag och äter chokladpudding ur en stooor skål med massa mjölk i , haha kalla mig vad ni vill för jag vet att det inte är normalt :( hehe . Och ni måste testa de övanför , sjukt !?
Precis kollat på Pledge this , haha och den är ju lika sjuk men jaja .. Nu ska jag strax hoppa ner i sängen och sova , och ladda inför imorgon ;) Godnatt
ni har väl inte glömt min sidecut som jag försöker gömma (a) ?


I'm freaking out ..

Precis varit ute hos hästarna 1 timme och myst , frysit och tänkt ..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på Kenza & Tyra show !
Sen får vi väl se vad som händer ? :)

idag


10de november 2010

Precis kommit hem från skolan och förlåt för världens sämsta bloggning igår .. Men plugga somsagt hela dagen ( somna i mellan åt när mamma gick hahahah ) men annars tillbringa jag största delen i boken och stan . Glasögonen kommer om 10-14 dagar så då får ni se dom , och sen fick jag veta att jag va både närsynt och hade brytningsfel , great (y) .
skolan idag ;
Matte , plugga till samhällsprovet i smyg .
Engelska , ska göra provet i december istället så hade håla
Lunch , helt ok sen stack vi till bergakiosken som vanligt haha
Samhälle , kändes sjukt bra !
Sen drog jag , frida , nathali och johan och hade extra engelska i typ 10 min .. Sen drog dom och jag stanna kvar med Jimmy tills min buss kom .
Och nu .. ska jag gå här ifrån innan mamma kommer hem ( när som ) haha ..
just nu .

NU KOM HON !!! shiiit ..

förlåtförlåtförlåt ..

Förlåt för dålig bloggning .. Men har pluggat hela dagen och nu tror jag snart att jag går i sönder !!!!!! Förlåt men jag har så mycket mensvärk just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen .. Mer än ner och ta massa ipren och sen sova ! gosh .. Godnatt

i skolan .. med mongofrida.

Precis kommit tillbaka upp i vår byggnad från att ha varit nere på berga och käkat lunch , fyfan vad kallt det är !! Ångrar att jag inte tog min goose idag också menmen .. :) Va i väg 1 timme i morse så missa första lektionen sen har vi bara suttit inne på fejjan och drygat oss .. hahah OCH ringt till våra praktikplatser där vi ska vara nästa vecka , fick både bra & dåliga tider ! Och ska ju vara på hemtjänsten i höör som jag tror jag skrivit innan ?
Men nu börjar snart nästa lektion och tänkte hinna spela bubble trouble först hehe. Men bloggar mer när jag kommer hem , ( efter jag varit hos optikern :|  pussar .


don't stop believing

Nej guuud nu somnar jag snart framför datorskärmen .. HAHAHA
godnatt på er !

♥ ..


både söt & bra ;)

Får jag ta ett kort av dig, så jag kan visa tomten vad jag vill ha i julklapp?



Nu har jag iallafall kollat klart på filmen , den varar ju i nästan 3 timmar så höll på att somna i mellan åt heh (a) Men sen när mamma kom hem så drog hon upp mig och ut i stallet för att mata hästarna ..
Och ser fram emot en sjuuuuuuuukt tråkig dag imorgon efter skolan , plugga på till 2 prov tills i övermorgon , fett najs . Fast nä !!!!!
Optikern i morgon också .. ååh skjut mig lååångsamt :( :(
Nya Erika ??

har ni sett filmen ?

Hemma från dansen och jag är tröttare än tröttast ! Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Sex & the city 2 . Hahaha äälskar den filmen , och jag hoppas ni har sett den :o Annars måste ni verkligen det , haha 

hooouse !

Får *** damp på att mina senaste låtar på min spotify lista är bort !? 
Och om någon gjort de som kommer jag klippa din toung ! :(
Aja , nu måste jag bytta om och sen bege mig ner mot bussen och åka in och dansa , pussar
i fredags .

8de november 2010

äääääntligen hemma från skolan ! Fick dessutom sluta 1 timme tidigare så det va ju bara hur bra som helst :D
Men nu sitter jag här som vanligt och nördar mig och äter nudlar när jag egentligen skulle behövt plugga .. Och ska strax iväg och dansa . Aja de provet får gå hur de nu kommer att gå .. 

hååålaaa för andra gången idag

Sitter vid datorerna med frida, kim & johan .
Och fyyyyyfaaan vad trött jag är , helt sjukt ! Somnar snart tror jag .. Men ska på någon hälsoskit i gympahallen om en halv timme så är väl inte så lönt , men efter ååååhhh (a)
Aja , nu ska jag återvända till facebook och spela bubble trouble , hihi


I know what I want..

Precis kollat på på The KID med mami och fyyfan vad hemsk den va imellanåt så jag kolla faktiskt inte på hela hihi (a) Men nu ska jag hoppa ner i sängen , är egentligen inte alls trött , nästan lika pigg som igår ;) Hahaha eller nej , inte riktigt men nu måste jag sova om jag ska kunna komma upp 6 imorgon..
Och jag har ångest som faan över att jag inte fick säga hejdå när moster och dom åkte hem idag .. Va maybe sista gången jag träffa en av dom .. usch nej lägg av ! Nu ska jag sova , eller försöka. Godnatt 
h*lvete vilken gammal bild ..


text .

Drömmar kan inte slå i uppfyllelse efter en sekund,
bara om man kämpar för det.


tjockiskväll ..

Har somsagt inte blivit något pluggande idag .. Hur kunde jag veta det ?
Ska in till eslöv nu och handla pizza , dock tar jag kycklingkebab istället för jag hatar verkligen pizza .. urk. Och sen ska vi in om hemmakväll och hyra någon film och ha godis ;) Måste ju avsluta lovet bra !

Gamla härliga bilder.


7de november 2010

Hej .
Vakna upp 13.37 bredvid charly , haha tuff tid ;) haha nej men låg och kolla på 5 filmer igår tror jag ? Så somna inte försen vid 5 . Men när vi vakna gick vi ner till fanny och jag la mig i fannys koja och charly städa, haha (a) , Låg och mös med valpen och snacka tvärtom-språket så att inte charly skulle fatta något HAHA. Sen åt vi lite och sen blev jag hämtad tre för han skulle och träna eller spela match eller något , vet inte ! Nu ska jag iallafall ut i stallet och sen i duschen , sen måste jag faktiskt plugga !! Inte för jag tror det kommer hända men kan ju alltid försöka .
dreeeeeeeeeeeeegel ..

jag måste , men vill inte ..

Hejj bloggen .
Vet egentligen inte vad jag ska skriva , men jaja ;)
Precis kollat på peter pan , och the last song och bara myst .
Och nu sitter Charly & Fanny i rullstol och leker handikappade HAHAHAH
Men nä .. kände på mig att detta blev ett ganska tråkigt inlägg men whatever , pussar

Mobilblogg - @ charly

Det va helt kaos där hemma innan så kunde inte blogga men nu är jag iallafall hos charly och blir här inatt . Men bloggar mer sen från hans dator när vi kollat film. Pussar

lyssna ..

Precis kommit hem , och ska strax hoppa in i duschen och sen fixa mig .
Ska iväg till några längre ner här i byn eller vad man ska kalla de HAHAHAHHA
Men innan ni klickar bort måste ni lyssna på Tonys ny låt .
Både han och låten är sjukt grym !

@ friida

GODMORGON ELLER GODMIDDAG .. ?
Vakna vid 11 och fick hoppa på frida för hon sov , hon som sa att jag fick sova till max 10 hahahah .. Bara bråttats och snackat med folk i lur , haha ! Men ska hem om en halv timme så bör nog göra vid mig nu, men bloggar mer när jag är hemma :) pussar .

mysig kväll !

Åkte in till eslöv innan och mötte upp Frida , så drog vi in till Lund och satt och mös på espresso house ett tag och sen luffa vi rundor lite .. Och när vi skulle hem , jag lovar och svär på aaaaallt ! Jag har aldrig sett en så snygg kille i hela mitt fkn liv !!!! Omg .. Man blev förfan kär direkt ! Men ganska synd om mig att vi inte vet vem han va eller vad han hette , och frida ville inte fråga vad han hette heller :( Men shiiit ..
Sen när vi hoppat av tåget och börja gå hemåt till frida , så ringde jag cepejimmy , höhöhöh skoja hjärtat ;) Sen dog min telefon .. Och vi frös och vi frös och sen kom vi hem till henne , och nu ska vi sova ! HAHHAHA godnatt ! :D

5e november 2010

Förlåt får extremt dåligt bloggande idag , haha !
Blev väckt 9 för att äta frulle med dom andra men sen gick jag och la mig igen och vakna inte förse n15.00 och gick ur soffan 16.30 ! hahahaha
Men nu har jag precis duschat och sitter och dricker Cava med mamma & moster , och strax kommer mormor , dock tror jag att jag åker någonstans för orkar inte va här med dessa hela kvällen .. Men får se sen , pussar .

sleeeeeeeppppa !

Nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan som kommer vara min säng tills söndag :( usch .. kommer sakna min säng hehe . Dock kan jag ligga och kolla på filmer hela nätterna men idag kommer jag väl somna fortare än blixten ?! GODNATT! :D

hemskt ..


done !

Hej på er .
Mamma tar seriöst död på mig .. Men nu är jag klar med allt städning och allt och moster och dom är här om ca 30 min !!! :D :D :D
Hitta dessutom klassfotot nu när jag städa , ouupss ;$ Så ska strax visa er det dock skulle jag kunna spy över de ! hehe .. Och en sak till .. Jag vann 25 kronor på sverigelotten ! HAHAH fan vad grymt (a)

mot eslöv ! - osminkad (y)



oouupss ..

Mami har damp på facebook .. HAHAHAHHA så pausen får vara över nu ;)

paus

Håller på och städa hela huset här hemma .. Dock hjälps jag och syster om med övanvåningen bara haha ;) Fast nu har vi en liten paus och ligger och spelar DS , hehe
Moster med familj kommer ner från stockholm strax , åååh vad jag längtar !
När vi va där i september ..


4de november 2010

Godmorgon , godmiddag eller godkväll .. whatever ! :D
Precis kommit in , har varit ute i stallet sen 9 i morse bara för hovslagaren kom , sen stack jag ut och tömkörde bellebelle , ibland kan han faktiskt vara grymt fin och duktig ! Men nu ska jag käka frulle och sen vetikatten vad som händer ..

seeeeeeeriöst !?

Fan vad snyggt , erika med glasögon ? omg ..
Mamma ska ringa optikern imorgon och boka tid , seriöst jag dör ! JAG SKA HA FKN GLASÖGON !!!!!!!!!!! Dock slipper jag min huvudvärk 24/7 och ser bättre men man ser ju ut som faaan .. Hahahaha damn .
med mammas glasögon idag , & jag ser sjukt bra med dom :o
ursäkta håret , men hade precis varit ute i regnstorm ..

dagens låt

Tinie Tempah - Written On The Stars

sorry ..

hej , förlåt för att jag inte bloggat mer än imorse ..
Men inte varit hemma på hela dagen och när jag väl va hemma så titta jag på film med lillasyster och somna efter 10 min typ .. Men nu ska jag isäng igen , men bloggar mer imorgon , det lovar jag ! Godnatt

3dje november 2010

godmorgon :) 
Hoppas ni sovit gott .. Fick själv inte så många timmar att sova , först tog det typ 2 timmar och somna .. Och sen vid halv 4 ringde charly , så låg och snacka med honom 1 timme och sen va det bara 4 timmar kvar att sova , menmen nu ska jag börja sminka mig och sen ska vi in till eslöv en runda först , sen till nova eller center syd ? Vet inte riktigt vilket ännu .. Pussar

nu väntar mina clementiner .. hihi

Nej hörrni .. Nu ska jag stänga datorn och starta en film som jag kan somna till! Ska upp tidigt imorgon för att åka och shoppa , hur najs ? :D
Dock har jag inte många tusenlappar .. Men någon har jag , fast tänkte ju spara ihop till en ny systemkamera , eftersom den andra bara försvann som jag inte riktigt förstår hur ;s..nä nu ska jag sova , godnatt !


it's so hard to say goodbye

if you don't love me , why do you raise my hopes ?
no matter what happends , i can't let you go ..


kolla kroppen !!!!!!!!!!

så otroligt bra & skön låt , sen blir den ju bara bättre genom att kolla på honom

låten tagen från igges blogg .

vågar jag ?

Jag vill , jag vill , jag vill men jag vet inte om jag vågar !?

Igår fråga jag sofie om vi kunde se paranormal activity 2 men hon bad mig kolla på trailern först, och nää .. jag våga inte änns kolla klart på hela .. hahahah men jag vill seriöst se den !
Någon som har sett den som kan säga om den var heemskt läskig ?
Klarar inte av läskiga filmer egentligen men .. ja .. (a)

kärlek tar tid .. precis som sås

Sorry för dålig bloggning ..
Men stack ju somsagt in till lund igår och gick på bio, HAHA helt knas ! Jag åt sveriges största hamburgare , typ Och sofie gick och glass (y) svär helt knas !
Men filmen va riktigt bra,  haha asgarva helt sjukt mycket i mellanåt .. Kömköm HAHAH , Sen följde hon med hem till mig och sen skulle vi gå till Daniel men våga inte för vildsvinen .. Men vi fixa det ;) haha .. Kolla på Toystory3  och kom hem vid 2 tiden och somna i soffan och vakna sen halv 5 , och gick in i sängen och sov till 14.00 !
Sen hela dagen har vi bara chillat och kollat på film , och nu stack hon precis så ska strax ut till hästarna i regnet igen , uschusch .
igår .

bio ikväll .

Hemma igen efter en sjukt "badig" dag .. Hahah , min lillebror kan fan inte sitta still , upp och ner i trapporna hoppa i bassängen och upp igen och hoppa i igen ... *pust* Nu ska jag iallafall snabbt fixa mig och sen dra in till lund med sofie och kolla på bio .
Hinner dock inte lägga in några bilder nu , så det kommer sen :)
puss på er .

var fan är min bikini ?

Godmorgon ! 
Får bli en snabb update som jag egentligen inte har tid med ..
Springer runder i huset och letar efter min bikini men får väl ta och ringa mamma och fråga var den är .. hahha Ska iallafall till höör och bada , så vill ni träffas så bara kom ;)
menmen , nu måste jag leta vidare . pussar

RSS 2.0