tandläkare imorgon :'(

Åh vad jag älskar top model även om allt är fejk och allt är tillgjort. Menmen, nu ska jag stänga ner datorn och tagga morgondagen..
Börjar med tandläkar besök och jag har tvingat med mig mamma som ska hålla mig i handen, för det finns inget värre än tandläkarnissen :( hehe ligger alltid med tårar i ögonen, nääää jag vill inte!!!
Sen drar jag till skolan och har extra engelska med några i klassen, fett gött att man ska lära sig engelska.. haha ååh hata de! Sen börjar skolan somvanligt. Tänk så duktig jag är som börjar skolan 9 istället för 10 ;) de ni.. duktig erika.
godnatt på er .

tv kväll.

Nu lägger jag mig och kollar på Top model, i 2 timmar. lovely

4 dagar till fredag

Hej på er.
Precis kommit hem från skolan, fyfan vad segt det va imorse.. Min hjärna har fan knappt startat ännu. Så alla arbete i skolan gick ju lite sådär.. haha
Sitter iallafall hemma hos pappa nu, och blir här tills fredag sen åker jag till min lucas på lördag :D. Men nu ska jag läsa lite bloggar, vi hörs senare pussar.

tyck synd om mig

mensvärk så jag snart går in i väggen.. Så nu ska jag ner och slänga i mig värktabletter för att somna från detta är totalt omöjligt.
Och skola imorgon, omg döda mig långsamt!!! fyfan.. Men vi hörs imorgon för nu väntar min säng och en film på mig, pussar

done

Nu är jag äntligen klar med apu-uppgiften. Inget noggrant jobb av mig precis men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva.. Och jag bryr mig inte om jag får IG på detta arbete för jag fick VG på de praktiska eller vad man säger.
Nu ska jag ta min smootie och lägga mig och kolla på solsidan, pussar

bara något sånt

Även ett långt liv kan vara för kort för att ägna tid till att tänka tillbaka.

Svar på kommentar

Anonym om bidragen för ikväll:
varför kommer aldrig dina bilder upp på swedenmodels hemsida?
svar : dom kommer inom snart .

Anonym om bidragen för ikväll:
Fan vad fin du blev i håret! du ska verkligen vara nöjd!! :O
svar : haha aw tack, men nej jag är inte nöjd..

rätt lyckad kväll igår

Hann inte blogga mer igårkväll för allt blev sjukt stressigt.. Duscha snabbt efter emelie sen va charly & oskar här innan man änns hunnit tagit på sig..
Fixa oss snabbt som tusan och sen hade jag det vanliga problemet.. kläder.
Sprang tills alla hade gått ut i bilen och leta, att det alltid ska va så svårt :S
Sen drog vi till stehag och hoppa på tåget och mötte lucas, martin, macke och dennis sen hoppa vi in i en bil, 9 stycken = trååångt. Haha gud, trodde jag skulle bryta nacken. Men vi kom dit, hela och fina. Skönt att vi slapp gå iallafall haha.
Kvällen va grymt rolig även om en del saker hände men det får man fan räkna med om man är på fest.
Efter 45 minuters springande på massa gator kom taxin så drog vi hem och hoppa i säng vid 3. Dock låg jag mest och flabba åt två personer på madrassen nedanför. oohgood hahah men inget vi tar upp här ;)
Chillat i sängen hela dagen med emelie, oskar & charly men nu har dom åkt hem och jag har precis käkat kebabtallrik så nu ska jag försöka plugga lite, eller ja. .vi får se för det är fullt upp på facebook just nu iallafall.
bild från igår

bidragen för ikväll

hemma från malmö nu, och tänkte blogga lite snabbt medans emelie duschar. Nästan alla bidrag va faktiskt bra, men de är kanske bättre för man ser det live?
Melody club - faktiskt helt okej
Julia Alvgard - så grym röst så låten blev helt okej
Lasse Stefanz - jag ville bara sjunka genom stolen .. omg
Linda Pritchard - riktigt bra röst, men klänning va lite väl mycket..
Anders Fernette - en låt som nog kan bli grymt bra
Linda Bengtzing - bara älskar henne, so damn good!
Nicke borg - braaaaa
Love Generation - riktigt hot, både låt & kläder
kommer fler bilder senare

jag hatar iphone lalalalaaa

Igår "råka" jag slänga min mobil hårt somfan i golvet, och jag märkte inget försen jag skulle lägga mig, då jag skulle sätta i laddaren. DET GICK INTE för att den är helt paj.. Och nu går det nästan inte och skriva, den väljer bokstäverna själv och helt plötsligt skickar den smset fast jag inte är klar, så bry er inte om ni får något sånt (a) fortsättningen kommer hehe ..
pissetelefon !!!!!


mot malmöööee

Låg och drog mig i sängen lite längre än vad jag borde så nu har jag fett bråttom.. Mamma kommer närsom och hämtar mig så drar vi in till malmö arena. Dock är det bara genrepet men de duger gott och väl, för ikväll är det fest som gäller. men vi hörs senare puss




i missing u

gäspar som en galning nu så tar och stänger datorn och tittar på tv lite.
Måste upp vid 10 imorgon för att sticka in till malmö med lillasyster och mamma och titta på genrepet på melodifestivlen, rätt b men får väl va lite snäll och följa med. Efter det hämtar vi upp emelie sen taggar vi fest, ohja.
GODNATT :D

chillkväll

fick bara med mig en kräm hem från nova. vet inte varför men jag tappa shoppingsuget helt? Aja, rolig dag med många skratt iallafall :) Men nu är jag hemma hos pappa och har suttit och snackat, spelat spel och druckigt galliano, hela kvällen tillsammans med chokladmousse mums!
Men nu taggar vi festen imorgon, hörs sen .

Mitt 1400'de inlägg

Inkommen från ridningen, och nu sitter jag med blondering i håret, dock känner jag mig sjukt stressad så tror inte jag sitter med det sålänge till :/  Menmen, sen drar jag och Johan till Nova så vi hörs senare idag. Puss

25e februari 2011

Godmorgon på er tuffingar :) Verkligen riktigt tufft att jag gick upp 9 idag, bara för att hinna med lite extra tid till min favorit. Så nu ska jag slänga på mig ridbyxorna (om dom passar, för det är grymt länge sedan jag red..) och sen sticka ut och njuta. ååh, tänk när han försvinner maaaaajgad jag kommer böla sönder :') hehe jaja .. jag bloggar mer när jag kommer in, pussar

mitt hår .

nu skiter jag seriöst i detta jävla skitet. Kommer fan inte ihåg ett skit från min apu (det är ett arbete om det jag gör) Så får ni någongång en sådan uppgift när ni går ut på apu så gör fan det undertiden eller direkt när ni är klara för man glömder ju fan allt . ååh :( Så nu hoppar jag i säng och fortsätter på söndag tillsammans med min bakfylla! Godnatt vi hörs imorgon
Här ser ni mitt hår :) eller vänta, ni ser inte de? NÄ för det finns inget..

ååh, tagga shopping!

idag har jag 0,00 kronor på koret.
Imorgon får jag mitt studiebidrag plus min lön för när jag jobba hos pappa 3 dagar. så lite över tretusen, och det sitter grymt bra inför nova imorgon. japp :D

pluggpluggplugg ..

shoooballo .
sitter och pluggar (duktigt) men va tvungen att ha en liten paus (a)
Va somsagt och sola med mamma innan sen drog vi upp till ridskolan när min lillasyster hade ridit klart, fy vad jag saknar att rida där ändå, & bara och rida faktiskt. Så imorgon innan jag drar till nova med johan sticker jag ut och rider, kan va en av dom sista gångerna på bellebelle :(
nej, nu måste jag fortsätta, pussssssssss

30minutare med mamma

Varit ute i stallet nu 1 timme, för här va några och kolla på mina älsklingar..
ååh jag vill inte :(
menmen, ska dricka lite te nu med mamma för att få upp värmen igen
sen drar vi in till stan och solar & handlar mat. pussar

24e februari 2011

hej på er .
Dålig bloggning dag, jag vet .. Men gick upp vid nio och åt frulle sen kom han och tog bilder och så på huset sen decka jag i min säng några timmar.
Kolla på dhw som gick i repris och sen gick jag ner till mamma. Och fick ett sug och baka så fick bli en enkel rulltårta med äpplemos i. Men de gick ner hehe
När sen jag va klar slängde mamma snabbt ihopa en omelett, mums. Så nu är jag sjukt mätt.
Nu står aamma och håller på med skor i hallen nu, och jag ser massa massa converse. Tror nog jag drar mig ditåt ;) vi hörs sen

nattinatti

Suttit nere hos mamma och snackat massa skit, alltid lika kul hahah..
Men nu dör snart mina ögon så nu väntar sängen och en film.
Godnatt på er, pussar
två pigga svin i söndags ;) hahha, fyfan denna bjuder jag på
( mamma & jag )

Svar på kommentar

Glee går på kanal 11 , ons 20.00 :)

städat undan alla foto och skit på övanvåningen nu, eftersom dom kommer klockan 10 imorgonbitti och fotograferar huset för att sedan sälja de. Så se nu till och köp det jävligt fort okej? :) så gör ni min mamma superglad , hah!
Sen om inget annat händer sticker jag till malmö med johan och shoppar lite så, men får se helt om min pappa är snäll för på mitt kort är där nu exakt 0,00kr, illa.

glee

Nu ska jag slänga mig i soffan med keso, av smak äpple, päron & vanilj !
Och kolla på veckans bästa tvprogram. ;) GLEE

dissar

måste faktiskt dissa den nya keson med cashewnötter, ananas, papaya och apelsin. Fyfan vad äcklig.. Spotta ut allt igen direkt jag fick in det i munnen :S  urk

23dje februari 2011

äntligen hemma, & har precis ätit och duschat. skrubbade håret 4gånger med schampo så nu är jag ljusljusljus rosa bara hehe.. Blir det inte bättre imorgon efter jag duschat tänker jag slänga i blondering, så är det bara!
Iallafall.. Åkte jag in vid halv nio i morse och kom hem halv sex, lagom drygt dedära. Men det har verkligen varit sjukt kul hela dagen.
Kom dit och fick fixat håret 1,5 timme, sen sminkning i drygt 2 timmar. Att få brynen noppade av proffs är ju helt annorlunda, dock rann tårarna så jag visste inte vad haha! Menmen, vill man vara fin, får man lida pin ?
Plåtades några timmar, sen käka vi lite och plåta lite mer. Efter ett tag sa johan att han vill ha mig på en visning i mars, veckan efter plåtningen i helsingborg. Och då tjänar jag mina första pengar, wooho hehe (a)
Men nu ska jag dra ner och fika med mamma. Vi hörs sen pussar
(och nej, det blev inget pluggande hahaha..)

min fina emelie & jag i lördags.
Nu taggar vi denna lördagen också! :D

mobilbloggning - plåtning

Godmorgon på er.
Är på väg in till malmö nu. Shit vad jobbigt det va att gå upp tidigt idag :( så jag lär nog somna tidigt idag? haha
Har med massa plugg så man kan plugga emellanåt, tråkigt men ändå duktigt av mig hehe. Men nu är vi snart framme så vi hörs sen, pusss

torgny rockar! ;)

hitta en rätt kul artikel för jag vet folk som är köpta av heartland model agency som säger att dom är såå stora i sverige. Och mycket större än sweden models. Nja.. sweden models är en av dom största i norden och får massa ansökningar från folk rund om i norden, ca 40st varje dag. Och nu tror jag verkligen inte på "dig" :P
Jag skulle faktiskt hoppa av satan i de fort om jag varit med i heartland model agency , för liksom.. betalas för att plåtas? aldrig. Men visst, är man dum .. speciellt agenturen, den är ju rent körd.

sleep all day

Nu ska jag ner och rengöra hela huvudet och smeta in mig i brun utan sol. Borsta tänderna och gå och lägga mig, kanske somna till en film? får väl se hur mycket klockan blir. Men vi hörs imorgonbitti, godnatt på er :)

han är helt klart bäst

Morfar ringde precis
morfar ; såg att det va massa om ditt hår på facebook
jag ; haha jo jag vet ..
morfar ; du får ta en bild och skicka till mig på min mail
jag ; nä :o
morfar ; jo, ingen mer än jag ser den då.
jag ; amen näää haha
morfar ; jo så ska jag fixa en iphone 4 till dig
jag; hahaha, jaaha ..
morfar ; ja så gå och ta ett kort nu
jag ; hahh jaja okej
morfar ; bra, vi säger så pusspuss
jag ; haha okej ? puss ..

när ska det bli varmt?

Blev inget pluggande idag, men det va inte så svårt och räkna ut.. Vem orkar plugga på ett lov? Även om detta är 3 viktiga saker så orkar jag inte .. inte bra.
Va precis ute hos hästarna och gav dom mat och pussades lite, fyyyyfan vad kallt det är ute! -10 grader, känns normalt .
Nu tänker jag sitta här 2 timmar till och dunka musik och fortsätta skratta åt en viss människa på msn, haha sen ska jag sova, klockan tio !
gamla underbara bilder från sommaren.
ge tillbaka mitt hår !!

do it like a dude


mean girls 2

tänker man inte på att det ska va en 2a av mean girl så tyckte faktiskt
jag den va bra. Dock tyckte jag inte alls att den va lik 1an,
men jo ni måste iallafall se den. 4/5 !

det räcker tack ..

helvetes jävla äckel snö ! (ursäkta) men ååh .. all snö va ju precis borta och nu är det värsta snöstorm igen!? När fan ska det bli vår egentligen?
Tur jag inte ska ut idag dådå, men nu ska jag ner och fixa lunch till mig och lillsyster, döööö hungrig. Men vad? detta blir svårt hahaha

den nya babbsan ..

Jag tänker inte fota mitt hår, för alla er som tjatar, men såhär såg det ut när jag satt med färgen i, det är verkligen hemskt! :( BABBSAN !

22 februari 2011

aw, blir verkligen glad av era kommentarer !
& mean girls 2 kan du ladda ner här ; http://www.tankafetast.com/torrent/5019-mean-girls-2-2011
och jag ska även visa hur tröjan sitter på, kanske senare idag :)

Godmorgon på er.
Fick lillasyster över mig vid tio i morse men jag orka inte änns öppna mina ögon och kolla på henne.. Men halv elva kom jag upp, med 10kg grus i ögonen..
Åt faktiskt gröt till frulle med min lilla mamma, inte så jävla gott faktiskt men mätt blev jag iallafall. Idag händer det inte så mycket. tänkte jag skulle försöka plugga men vetifan alltså.. haha. Ska även passa lillasyster några timmar när mamma drar och jobbar, så vi får se. Sen blir det sängen tidigt idag, upp 7 imorgonbitti och vara iväg och plåtas hela dagen..

erika & emelie i lördags

nu kan jag även kasta löshåret i soptunan , för hur skulle jag kunna sätta det i håret nu? eller vänta .. vilket hår? åååh :(

någon som sett den?

uuff så trött jag är.. Suttit och haft värsta konversationer med massa olika folk, ibland blir det bara för mycket. Så nu ska jag luta mig tillbaka och starta en film. Tror nog det blir mean girls 2 nu faktiskt. Men måste ner och ha p-corn först :o
Vi hörs imorgon babe's, godnatt

a movie you must see


mitt hår är rosa ..

Vakna att dom ringde från sweden models idag, skulle egentligen och klippa mig klockan 12 men skulle va där 2 idag istället. Blev dit körd av emelies morfar vid 12 tiden men det gjorde inget, fick glo i massor utav tidningar och c-book's och så :)
Nu är jag iallafall hemkommen efter lite mer än 6 timmar i den förbaskade frisör stolen med ett ljusrosa och grymt kort hår.. Dock ska det bara va rosa tills onsdag-torsdag för ska ha det på plåtningen då. Som jag direkt blev utvald till att vara på omslaget *ler*. För att jag har en "sommarfärg" på håret, fräsch, och brunare än många andra, som man då brukar va på sommaren som ni borde förstå ? hah ;)
Så jag tänker sitta inne nu tills onsdag, med mössa som det står "bad hair day" på. Hahaha men bara håret blir vitt sen så kan jag leva med frisyren.
När jag va klar kom stefan och lillasyster och hämta mig så drog vi till burlöv center och käka på donken för giiiisssa hur hungrig jag var :( fyyyyfan .

underbar helg .

helgen har varit grym ! Igår stack vi då till vellinge och träffa fredrik och va ute i 4 timmar, och jag skojar inte asså men jag tror jag var mer död än levande.
Tror nog emelie också tyckte de :( Sen stack vi in på statoil i 1 timme och värmde oss tills vi blev utslänga hahah..
När vi sen kom hem till emelie igen hade hennes lilla fågel dött , naaw ..
& min mamma tror det är för vi spraya för mycket hårspray i lördags HAHA
La oss i soffan och käka så mycket att jag trodde mage skulle gå sönder haha, och det måste varit något sömnmedel i maten för både jag & emelie decka efter 5 min..

bilder från helgen

lördagas , (bilderna är från mobilen så..)
nååågon va kåt på sin mage ;)
söndags ;

20de februari 2011

färdigfixade och fina igen, efter att vi sett ut som spöken hela dagen. Så nu sticker vi till vellinge, vi hörs senare ikväll, eller imorgon. massa pussar
min fina emelie ! :D

några bilder

Hitta några bilder på mammas facebook .
lagom taggade igår :

lagom döda idag :


kaos igår

hej på er snyggingar!
(något jag verkligen inte känner mig idag)
Kvällen igår börja jäävligt kaos och sluta ännu mer kaos. Börja med att vi drog till lorensborg, och nätack, värsta pundarfesten så vi drog efter 3 min, HAHAH gick in och vände. Stack vidare till borgnäs där en ursöt tjej hade fest, vid namn annie. Träffa hur många som hellst som jag kände där, riktigt kul faktiskt.
När vi kom hem decka vi inom 5 min på soffan, sen vid 3 kom mamma och emelies mamma hem med fyllemat - bk ! Dock hade jag ingen aptit så jag gick och la mig igen. Frukosten idag blev en halv pizza och hustler. urk ..
Sen har vi 4 bara legat på soffan och slöat tills nu, för nu drog mamma hem och jag stannar en natt till. Eftersom imorgon ska jag ändå in till malmö igen, och klippa håret :O ååh gud
Nej, nu får jag gå och fixa mig för att dra till vellinge och träffa några folk och chilla. & bilder kommer imorgon när jag kommer hem, ciiaao

skriver från emelies dator

hej på er :)
stack till entré med mamma direkt vi kom till malmö men nu är jag hos emelie, min underbara emelie :')
Ska strax sticka till värnhem och köpa pizza, behöver en halv nu & en halv i
natt , precis som sist ;) Sen blir det fest i lorensborg med giggedy , hahha ..
Vi höres seeeeeeeeeeeeen , puss&kram

Mobilblogg

Ligger på mitt golv och myser med min hund. Ingen aning hur länge vi legat här alltså haha .. Men måste strax ta på mig och sen sticka in till Eslöv. Hör av mig när jag är hos Emelie, för har inget roligt och skriva nu precis . Puss :)

19de februari

halv 10 imorse kom mamma upp och slängde sig över mig i min säng och jag trodde jag skulle dö, hahah. underbara människa .
Precis ätit pannkakor till frukost och ska strax hoppa in i duschen. Måste bara vänta tills nagellacket har torkat senså taggar vi kvällen. hörs sen puss

john blund va här precis

nu är filmen klar men jag orkar veeerkligen inte kolla på den. Rätt fail om man skulle somna.. Så vi tar den imorgon eller något :)
Så jag hoppar i säng nu, godnatt på er

chillar rundor i mina mjukis

nya mjukisbyxor är bland det bästa som finns !


she's a freak

idag skrev mamma på pappren om lägenheten i stan. Så den 1maj är den vår, underbart ! Dock är det mitt i alla extra träningar på dansen för uppvisningen och då är det så sjukt mycket saker som ska hållas reda på , egna kläder, lånade kläder, smink, skor och ja.. bara tänka på det gör mig nervös, hihi wooups.

Vet inte riktigt om jag har ork till att vänta på filmen ska bli klar och sedan kolla på den.. Måste upp vid tio-tiden imorgon och sen blir det party hela natten lång i malmö men min underbara emelie. Så tror jag tar och ser den en annan kväll :)

dress code

jag vet inte om ni ser mina korvskinnsbyxor? hahaha .. men iallafall
stort linne - gina tricot
mörkgröna treggings - h&m
converse - stadium
smycken - lite överallt

dagens shopping

sen även ett par fett stora underbara joggingbyxor, en stor t-shirt,
skor och lite underkläder.

långeman, och lillevickevire

precis ätit världens godaste middag, och nu håller jag på att ladda ner mean girls 2. Så medans den laddas ner ska jag fota det jag köpte och lite annat.
vi hörs senare , love
för en gångs skull kände jag mig liten :(



grym låt

All my life I've been good, but now
Whoooooooa what the hell!

jadååå

jag fick på dom :D efter 15 min...  Dock sitter som typ såhär HAHAHA
nej, nu blir det shopping, ciaao

jävla korvskinn !

det går galet till här hemma ..
& jag får inte på mig mina nya byxor, hur fet har jag blivit egentligen !??!?! aaaaaaaaaaaah damp :(
kommer bild på dom sen, om jag nu får upp dom för just nu sitter som nere vid knäna, fuck . aja, mamma är hemma om en kvart sen åker vi, men vi ses ;) puss

18de februari 2011

Vakna vi tio idag men låg kvar tills tolv, hehe orka inte gå upp :(
Dagen blir inte som tänkt (ovanligt ?) men ska passa lillasyster nu när hon kommer med skolbussen i 2 timmar, sedan när mamma kommer hem så sticker vi in till nova en sväng, måste verkligen ha nya kläder! Hitta dessutom lite pengar i köket som var till mig när jag vakna, och då blev jag bara ännu mer shoppingsugen! :D hihi.

svar på kommentar

Varför ska du inte ha kvar dina djur? Finns!!
svar; för vi ska flytta in till eslöv i en lite lägenhet, dock hade vi kunnat ha selma (min hund) men mammas kille eller vad man nu ska säga? tar henne istället ..
för dom ska liksom separera . så ja .. :) & hästarna har mamma inte råd att ha uppstallade någon annan stans nu när hon ska bo själv .

taken

Nu ska jag lägga mig och kolla på taken, en av mina favortier. Dock inte sett den på överlänge. Och sen ska jag sova, så säger godnatt med detta inlägg :)

my favorites

alla mina 3 favoriter försvinner snart,
förhelvte, att min syster alltid ska komma gråtandes för hon kommer sakna dom, hur ska man själv kunna hålla sig då? detta kommer bli tufft..

söta bindor


skaaaka rumpaaah

hemma från dansen nu, och guuuuuuud vad trött jag är nu.
skippa somsagt streeten men dom gjorde inget nytt på dansen så det va ju chill, satt istället i sofforna och snacka med johan ett tag sen börja raggan, och jag bara kände i mig hur mycket jag ville dansa så jag gjorde de! Och hade inga problem med höften men det är väl tack vare alla värktabletter :) ny dans & mycket shake, love!
Nu ska jag ner och duscha av mig snabbt, så vi hörs sen !

min höft, ajajaj

nu sticker jag in till eslöv, först måste jag inom pappa och ha lite saker och sen upp till dansen. Kommer dock inte va med så mycket på streeten men raggan kan man ju inte dissa! Den roligaste på hela veckan :D vi hörs

min frukost


17de februari 2011

hej på er.
blivit en "sov & ta hand om mig själv" idag, mysigt .
Sov till ett och sen hoppa jag in i duschen en halv timme, hårinpackning, skrubba ansiktet och ansiktsmask. Nu står jag bara och väntar på att min hår ska torka medans jag äter mina mackor med obóy på, mmmh ;) Palla äta barnmat när man kan äta något sånt gott liksom ?
&& grattis charly ! :)

hålla det emot mig


döda mig!!!

okej, håll för öronen eller stäng ögonen för nu ska jag böla.
Jag har så jäääävla ont i min höft så det är sjukt! Tror inte jag kommer kunna resa mig ur soffan nu, inflamation på g eller något? fyfan säger jag bara
Och min låååår, tror nog det är träningsvärk sen igår på dansen men det gör ONT, ondare än vanlig träningsvärk? Asså ååååh:(
Och jag ska dansa imorgon? jo tjena.. Tror nog jag sitter och snackar med johan när han slutat istället !
Men nä, nu ska jag försöka ta mig ner och borta tänderna och sen sova.
Sova länge imorgon, och de va ett bra tag sedan jag fick göra de.. GODNATT :D

underbar film

precis kollat klart på tarzan, med både skratt & tårar .
guuud vad jag älskar filmen. Helt klart en av disney's bästa filmer!
Och all musik i filmen, ååh kärlek till den

nu blir det film


fick besked idag ..

om att på måndag nästa vecka (om 5 dagar) klockan 10.00 ska jag in till johan och få mig vidgjord, alltså bli klippt, fixning av ögonbryn mm.
Och på onsdag nästa vecka (om 7dagar) klockan 9.00 ska jag upp till helsingborg och plåtas av sofia, en av sveriges bästa profilfotografer.
Snacka om att lovet kommer bli grymt!

Im back in e-town

vet att jag lovade att bli bättre med bloggning idag men från att jag kom hem runt fyra framtill nu vid åtta har vi bara suttit och snackat om flytt, vem som ska ha vad, vilken av lägenheterna som är mest intressanta (av dom vi blev erbjudna idag) osv. Ja somsagt, vi ska flytta in till eslöv, stan, lägenhet, tvåa =trååååångt men jag har fixat så jag får eget rum iallafall (h) först skulle jag dela rum med mamma men då sa stefan; ja men tänk när hon tar hem alla sina "kompisar" som sover där?;) Haha herregud, men så jag fick iallafall eget så syster & mamma får dela.
Har iallafall precis kollat på Glee och nu tänker jag sitta här ett tag, eftersom jag nu har sportlov! 2 dagar innan alla andra, och det känns bra jaa ! hehe

Mobilblogg - mammas jobb !

Sitter i soffan på mammas jobb nu och väntar på att hon ska sluta (om 2timmar). Menmen , nu är praktiken äntligen över. Kändes precis som när man slutar skolan och går på sommarlov?! Haha log som ett fån när jag hoppa in i bilen. Men dagen har varit grymt chill med 4,5 timmes rast av 6 timmar , dock svinkallt! Men nu ska jag fortsätta lite på Facebook och sedan spela lite angry bird. Ciiiaaooo

tuff brud?


angry bird

Kolla bland nyheter på app store på mobilen igår och hitta nytt angry bird spel, snacka om att jag blev lycklig. Och det va ju så gulligt med hjärtan överallt och det rosa gör ju pricken över i'et.
2 av alla banor

äntligen !

Så, nu är jag nyduschat och fin.
Slängde ihopa mina saker lite snabbt eftersom jag ska till mamma imorgon och hitta då mina glasögon som jag varit av med i över 1 månad, vaaaafan?
Men ja.. Dom låg i väskan som jag använder nästan varje dag? :S konstigt..
Menmen, överskönt för huvudet och få på dom igen, ingen huvudvärk och slipper anstränga sig såå för att kunna läsa på avstånd.
Men nu ska jag lägga mig, vi hörs i morgon godnatt

FAN DÅ

jag som skulle ladda ner mean girlv 2 imorgon när jag ska till mamma.. Men nejdå ikke sa nikke .................................... SURT
HAHAHHA ändå rätt fail ? (a)

15de februari 2011

förlåt för dåligt bloggande men skyll på min praktik haha.
Men imorgon slutar jag & då blir det bättre bloggning :)
Svin kallt idag ju ;o trodde mina ben och kinder skulle gå av i mellan åt.. Men jag klara mig genom dagen som jag klarat alla andra .
Efter jag slutat praktiken idag stack jag till dansen, först jazz & sen new style.
Fan vad underbart det är och dansa. love it.
Träffa johan & tim lite snabbt efter, mer får bli mer en annan dag :D
Men nu måste jag ner och duscha , hörs sen puss

trötter

tänker stänga datorn nu och smsa lite innan jag somnar.
imorgon blir det en lång dag, usch :(
praktik 7-16 sen dans i 2,5 timme, utan mat där i mellan.. jag kommer ju dö!
Aja, godnatt på er

glad alla ♥'s dag

Enligt mig är denna dagen bara onödig?
Men visst, har man en man älskar så brukar det ofta bli lite lyx därimellan, som att ge varandra något fint eller liknande.
Men varför ge varandra något denna dag? Då kan man ju lika bra ge varanda något vilken dag som? Men jag vet att i andra länder firas det ju överdrivet .
Menmen, jag har fått massa fina saker idag och att spedera alla hjärtans dag behöver inte va med pojk/flickvän, utan bara någon man älskar. Och att spedera min kväll med mamma va tillräckligt för mig. För hon är den bästa jag vet

hur tror ni det blir?

ÄNTLIGEN HEMMA ! fyfan vad trött jag är :(
Praktiken va faktiskt riktigt rolig idag, sista dagen jag går med tina, lite synd faktiskt för det går inte 1 minut utan att jag skrattar som en idiot.. Hon tror hon ska lära mig hur man går catwalk och sånt för hon vet det eftersom hon kollar på top model, haha precis som inte jag gör de?;) och idag sa hon att man kanske ska gå så som Johnny Depp springer i pirates of the caribbean HHAHA jag trodde jag skulle kissa på mig ..
Fick även en söt liten alla ♥'s dag pressent av henne, sååå gulligt! Och även massa praliner och annat godis av dom gamla, så himla sött :)
Sen när jag skulle ta tåget till eslöv för att bli upphämtad av mamma va tåg helvetet 20 min försenat.. Riktigt jävla surt. Aja, jag fixa det iallafall, så vi drog in till malmö, träffa johan och i början på nästa vecka åker mitt hår av.. rätt spännande ändå (a)
Han berättade även att han jobbat som frisör/make up artist i london i 15år och va tillbaka i sverige nu. Och han är en av sveriges bästa frisörer/make up artister. Och jag kunde inte sluta le som en idiot när han berätta att jag ska va så sjukt glad att jag nu ägs av sveriges största modellargentur och när han fixat mitt hår (kort i naken osv.) så kommer jag få så sjukt mycket jobb för alla vill ha korthåriga modeller. 9,5/10 modeller har långt hår och dom vill liksom ha något annorlunda, som korthåriga. Och det betyder ju att man får så mycket mer jobb. Och där satt jag .. och va världens lyckligaste .
På vägen hem kunde verken jag eller mamma sluta skratta. Jag sa även till henne .. Tänk att detta har varit min dröm sen jag börja kolla på top model ( ca 5 år tillbaka ) och nu är det miiin tur . ÅÅH herregud (a)


shalala, nu ska jag sova

Jag är inte alls trött men ändå är jag sjukt sugen på att lägga mig så tror nog jag gör det, och kollar på wallander och trycker i lite mer chips i mig hehe .
Imorgon blir det praktik 7-16 sen ska jag till malmö och kolla hur jag ska göra med mitt hår, och jag troooor inte att det klipps imorgon men man vet ju aldrig!
Sov gott , pussar


dö ditt äckel

okej, nu är jag så jävla trött på alla som sprider falska rykten!
Helt seriöst, är folk helt psykade i huvudet eller?
Jag har förstått att du bara vill förstöra mellan folk, för att först säga en sjuk sak om mig, och sen en ännu värre till samma person är ju bara patetiskt ?
Och jag hoppas fan du läser detta din äckliga människa, tjej, kille, eller nej .. missfoster! Du är ju rent slut i huvudet.
Lite bevis kanske? :) JAPP
från 2 personer som va vid mig i princip hela tiden .

bara att hålla tummarna

Precis kommit hem till pappa, satte oss direkt i soffan och snacka lite och drack varm choklad med mintu, mmmmh! ;) 
Och även fått reda på att 3/5 i huset har influensan och spyr och har sig.. Känner riktigt att jag kommer ligga sjuk bra till helgen, men gör jag de såt tar jag självmord. För nästa helg är helt fullpackad med saker så det går ikke för min del!

till pappa

precis ätit och packat klart, så nu drar jag vidare hem till pappa.
Tror dock han har kommit nu, så får nog skynda mig lite nu hehe ;)
Vi höres sen

underbar söndags-outfit


något sånthär..


freeeesh

Förlåt för jag  inte blogga mer innan jag åkte, men tiden fanns verkligen inte till för de.. Allt blev så stressigt. Aja, nu är jag hemma iallafall, med nya fina naglar och godis.
Stack somsagt till emelie och fixa naglarna, och sen till city gross och handla litelite godis hihi. Så nu blev jag 520kr fattigare.. :( äsch, det gör inget . hihii
Nu ska jag ta tag i övanvåningen och städa undan lite snabbt och sedan packa med lite saker som jag behöver med till pappa, sen kommer väl pappa och hämtar mig om 2 timmar skulle jag gissa på.
Ni får se resultatet senare. ;)


born this way


13de februari 2011

Godmorgon, kanske måste säga godmiddag ? hehe
Hoppas ni sov lika gott som mig inatt, dock blev jag arg när lucas ringde mig, jävla fyllo :( Haha.. Men nu måste jag kila ner och äta frulle och göra vid mig.
Hörs senare, puss&kram

säger godnatt med webben

ööööh nu somnar jag snart , godnatt ! (a)

toppenkväll

Precis kommit hem från en sjukt rolig kväll hos frida tillsammans med pontus & linus. Hahahh, gissar på att jag skrattat mer än hälften av tiden. riktigt underbart. Men nu ligger jag och kollar på step up 3 samtidigt som jag smsar lite smått, men orkar nog inte kolla på hela filmen för är dööö trött :(
Menmen, jag har ju sett filmen tusen gånger innan och har även den kvar på datorn såfall jag ångrar mig en dag hihi.

12e februari 2011 - 2 dagar kvar

Fyfan vad bra film, och jack .. oouff ! :O
Verkligen en film man mååste se om man inte sett den, sjukt bra.
Men nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, för ser ut som ett troll just nu hehe. Men jag får se om jag hinner blogga mer innan jag drar till frida, annars gör jag ju det därifrån! pussar

kissie-läppar ?

Jag förstååååår inte !?
Varje morgon när jag vaknar, är mina läppar över stora. Mamma kallar dom negerläppar.. Vilket får mig att bli sjukt sur, för så stora är faktiskt ful! Men visst, det är riktigt ful att knappt ha några heller, så ska kanske inte klaga? eller jag vet inte .. Men när jag borstat tänderna blir dom lite mindre (tur det ju) Man känner ju sig som värsta kissie .. Någon annans läppar som också håller på så eller ? :S

the notebook

Godmorgon eller något :)
Vakna vid 9 imorse och kunde inte sova mer, rätt sjukt ändå?
Men så jag starta en av dom bästa kärleksfilmerna jag vet, The Notebook. En film som man verkligen aldrig tröttnar på. Men just nu när jag skulle hoppa in i duschen så hoppa mamma in, äsch så jag startar burlesque, eftersom den inte hann bli klar innan jag la mig igår.

what a feeling ..

nu ska jag hoppa under täcket och lägga mig.. Så jääävla trött för har liksom varit uppe sedan halv sex i morse !? :( usch mina ögon hänger snart nere vid mina knä. Imorgon sticker jag in till frida och får se om det kommer någon och knackar på dörren (haha!) och sen får vi väl se vad kvällen har att bjuda på, massa godis kanske? ;) Aja , godnatt på er

några betydelsefulla bilder


mitt hår är snyggt på bilden

Lagt över alla mina bilder från mobilen (som är tagna innan sommaren fram
tills nu) och nu har jag nog suttit och kollat på dom i 1 timme, minst!
Skrattat som en idiot har jag ju gjort åt en hel del .. HAHAHA herregud .
Men orkar faktiskt inte lägga ut bilderna nu, så dom kommer en annan dag!
-bilder från mallorca i oktober KOLLA SÅN BIFF :O & låt mig bli så brun nu

men tja !


film kväll

ska lägga mig och kolla på honey medans burlesque ska bli klar.
fast först måste jag kila ner och fixa lite gott, för att titta på film utan godis eller liknande funkar ju inte? ;) hehe
Men vi hörs seeeeeeeeeen  
älskar låten .

helt okej ändå


on the floor

Praktiken idag va rätt slö ibörjan eftersom jag knappt fick sovit något i natt, max 4 timmar.. Så va dö trött och orka inte göra något idag därför det gick sakta antar jag.
Och på hemvägen ringde jag emelie för att få mina naglar vi gjorda, gått och väntat på att denna jävla praktik ska va över för man får ju inte ha någonting inom vården, piercingar, nagelack, långa naglar mm. Men nu när den är över så tänker jag bygga på nytt
Nu ska jag ner och käka tacos med familjen, vi hörs sen

en trött & sur erika

nuuuu ska jag äta upp sista tuggan på chokladbollen (negerbollen) och sen borsta tänderna och vidare in i sängen. Vi hörs imorgon gott folk :D massor av pussar

typ lite sådär snabbt eller något

Okej.. förlåt för så dåligt bloggning dessa dagar, och alla dom dagarna 1-25 har jag heelt glömt bort :O äsch , det får jag ta en dag jag har tid .
Skulle egentligen hoppa ner i sängen nu, men känner att det är fan dags och blogg nu alltså! hehe
Precis kommit hem från dansen och satan vad jag va varm.. Blev rump & rygg avtryck när vi låg på golvet i slutet, och det är ju riktigt fräscht ! ;) men det känns hur underbart som helst efteråt.
fuck, har inte ork eller humör till detta men jag ska för er skull.
IGÅR : efter praktiken stack jag somsagt hem i 10 min och duscha sen drog jag och mamma in till malmö, käka på MAX och jag fick min lyxshake (L) sen fick jag springa bort till Åhlens för jag glömde min foundation hemma haha .. -.- Sen gick vi upp till dom andra på Sweden models som ligger övanför MAX. Träffa en hel del nya modeller där mer, och killarna.. Det va som värsta drömkillarna, riktigt snygga modeller, ååh gud! Och dom ska jag jobba med, mmh najs ju!;)
Plåtades och planera in lite olika möten och andra plåtningar dom kommande veckorna och även lite för i sommar då vi sticker utomlands!
Och även klipper jag håret nästa vecka (troligtvis , inte säkert!) men ska iallafall till deras frisör och sånt. Sen därefter stack jag och mamma och träffade emelie och resten av hennes familj, ååh vad jag älskar henne! Och jag längtar grymt mycket tills nästa helg, :D :D :D

snabbiz

Hemma från praktiken nu och jag loovar jag ska berätta mer om dagen igår och idag senare. Men nu håller jag på att kolla i h&m's nya katalog som kom igår eller något. För jag somna i soffan vid halv nio igårkväll när jag kom hem.. Men det kommer mer info senare ikväll!
Men måste egentligen snabbt byta om nu för drar och solar en halvtimme nu och sedan dansar i 2,5 timme, NAJS! Snacka om att svetten kommer rinna hela kvällen ut ;) mmh.
Fredag imorgon och jag längtar sååå! Sen är det bara 2,5 dag kvar på praktiken och sedan looooov, känns asgytt om jag får säga det själv hihi :D
Nej, nu måste jag snabba på lite, pussar

Mobilblogg - bilen

Hej på er! Va precis hemma i 10 min och duscha, hann dock inget annat så jag slängde ner smink, plattång & skor i en väska och mamma gjorde en smoothie till mig :') så nu är vi på väg in till Malmö på möte & plåtning men bloggar mer senare , pussar !

dålig bloggning idag, jag vet

Usch, jag orkar inte sitta uppe mer.. Lägger mig i sängen med telefonen i örat en stund innan jag somnar. Vill helst undvika att ha stora påsar under ögonen imorgon, inte så snyggt på plåtningen.. nono :( hehe
Och imorgon ska jag försöka blogga mer än idag. Nattinatti

resten av veckan ..

ska även försöka klämma in en del saker, men får se vad jag har tid till , så ungefär såhär blir det.

ohja ,detta är min lillebror


8de februari 2011

okej, måste nog börja svara på en del kommentarer ..
Jag tänkte inte alls på de på bilden HAHAH så den är såå borta nu, så ni vet!;)
Och "beccis" , inget jag kan skriva här haha ! Men ingen "riktigt" utskällning.
&& jo , jag har bikini på bilden? haha. Dock ingen med axelband
- Hemma från dansen, praktiken och alla annat som hänt idag..
Orkar inte tänka tillbaka vad som hände på praktisken men hade det lika lugnt idag.. Klara 3 timmar tidigare, mmh najs! Men orka inte dra därifrån (hahah) så stanna kvar till lite i fyra.
Och nu har jag dansat , jazz & new school. Snacka om att man är rent död i huvudet :( Men nu ska jag ner och käka donken mat & duscha hih. pusssss

imorgon är det tisdag, hehe

Suttit i duschen nu en halv timme, i kokandes hett vatten så det blivit helt dimmigt på dörrarna och där kan ni tro jag ritat och skrivit. Men sen kom ångesten när jag skulle ut.. Det blir ju skit kallt då :( Men nu ska jag äta upp mina sista knäckebröd och lyssna klart på mina favortilåtar sen ska jag hoppa i säng och slå en plingeding till charly, tycker han borde ha en utskällning idag, hah ;)
Imorgon efter praktiken (7-16) så sticker jag i full fart in till eslöv och dansar 2,5 timme, jazz & new school, love it! Så är hemma rätt sent, men vi hörs då iallafall, godnatt

smsen blir så mycket roligare?

idag , med sofie
lite olika dagar - med mami




jag är grön på alla !
Och ja .. min mamma är överdriven med sånt -.-

kollar top model med syrran & selma



osmikad dessutom !

bilden får tala för sig själv


7de februari 2011

Hemma igen efter en super chill dag på praktiken ..
Har inte haft mycket och göra så tycker vi mest suttit på kontoret och ätit .. HAHAHA! Fan ätit 2 burkar keso idag.. Detta är inte bra, känns som jag bytt ut godis mot keso hehe. Dock är det ju en hel del nyttigare ? :)
Fick även sluta 2 timmar tidigare idag för annars hade jag bara fått sitta och glo i taket , sa han. haha menmen. När jag kom hem la jag mig i mammas säng och somna dirr men nu fick jag inte sova mer för då blir det väl som igår kväll, att jag inte kunde somna försen vid lite över tolv..

mår verkligen piss ..

Precis kollat på solsidan och innan det top model.
Nu ligger jag ihoptryckt i fosterställning i soffan men ska föröka ta mig ner till duschen, känner mig rätt ofräsch och mitt hår har jag inte dragit en borste igenom idag så det ser ju förjävligt ut ... asch , vi hörs nog sen

i'm not afraid to take a step

Hjälpt mamma och städa hela huset för att dom kommer och kollar på huset imorgon. Och nu ligger jag utslagen på soffan och har så sjukt ont i magen och huvudet. Mår illa som fan och har feber.. Fan vad jag hatar att må dåligt.
Men jag måste försöka ta mig till praktiken imorgon för annars får jag jobba extra på lovet och det tänker jag bara inte göra !
Ska ner och ta en panodil nu och sedan lägga mig och kolla på tv.

nyår utomlands i år?

Vakna vid halv ett av en hämsk dröm, inget jag tänker berätta om :( hehe
Fick även att samtal av pappa precis, att jag skulle boka den 29dec - 10januari för då skulle vi göra en sak, en sak som jag kommer få reda på i sommar eller något. Skulle gissa på thailand för det har dom snackat om sen dom va där sist.
Men om det är new york kommer jag gråta av lycka hihi :') love my dad.

hehehe ..


jag är såld till dig

Nej, nu är klockan lite över två och känner att både ögon och resten av kroppen inte pallar vara uppe något mera för idag ..
Så nu ska jag snabbt ner och borsta tänderna nu och sedan lägga mig och kolla på en film och somna gottgotti gottgott hehe :D
Men vi hörs imorgon eftermiddag eller något när jag vaknat upp ur min skönhetssömn haha. Godnatt på er mina vänner .
låten är grym !
pink - fucking perfect

så mycket smink kan göra

Hahaha, detta är ju helsjukt ? Får värsta chocken när sminket försvinner

mmmmhmm musik


rihanna -  love the way you lie part 2
eminem - like toy soldiers
enrique iglesias - tonight
david guetta feat. rihanna - who's that chick
the script - nothing

mmmh mat !

Blev freaky friday för har inte sett den på hundra år känns det som. Och nu har även lillsyster och stefan kommit hem (med en hamburgare, pommes & pucko till mig hehe) och mamma körde precis och jobba för hon har jour, kul !
Och nu är jag inte ett dugg trött så får väl stanna uppe ett tag till och se om det finns något och göra ! :D
jag och min fina mamma för något år sedan


börjar bli en del inlägg ?


och nu då?..


dag 5

Just nu vill jag inte ha mer än en person bredvid mig så jag slipper vara ensam hemma, ååh jag hatar det! :( Kvittar vem, världens fulaste duger .. eller nja hehe
Och även en varm kram, en puss & lite kärlek skulle va perfekt just nu .

( Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu )

in the club

Helt okej låtar, men danny , ååååååååh han är så snygg och låten va även helt okej men låtarna blir alltid bättre när man hört dom några gånger! :)
Visste faktiskt inte att han låg 7a på "sveriges sexigaste män" - lista men det förvåna mig inte ett dugg, hihi


nu drar det i gång igen

Nu sitter jag här hemma i min ensamhet och har dötrist .. Länge sedan jag bara satt hemma en lördag:( aja , kan väl vara skönt på ett sätt .
Om en halvtimme börjar melodifestivalen, tror nog jag går upp och tittar på det och därefter är det bra filmer på både 4an & 5an, hmm.. får se vilken av dem det blir?

du kan väl iallafall säga vem du är?

anonym om svar på kommentar:
gud vad fin blogg du har.
men du, jag har försökt söka på vad det är för något men kan du inte mer beskriva vad det är "för stilar". För "ragga" säger mig ingenting tillexempel, haha
- svar: tack så mycket :) Men visst kan jag göra de ..
Jazz är nästan som balett , med lite blandning av afrikansdans. Så mycket sträcka på rygg, ner med axlarna och upp med hakan, inga skor och raka fötter.
Street är en mycket blandad stil, av locking, popping, house, newschool och breakdance. Så om ni sett street-dance eller någon step up film så är det sådan "typ" av dansstil
Ragga är ju bara skaka skaka skaka. En otroligt jobbig med rolig dans, man känner sig så otroligt fri med alla dessa stora rörelser och är även en blandning av raggae, hiphop och lite afrikanskt.
Newschool är en blandning av nästan alla stilar, mest hiphop, ragga och popping. Man dansar till olika beats, sång och andra effekter i musiken.

som ni kanske fattar har nästan alla stilar fler än en stil, ofta lite afrikanskt.
&&& du kan även söka på youtube och se om du hittar lite, dock hitta jag inte mycket som är likt det vi dansar, detta va rätt så, men vi har mycket mer
shake & andra galna saker i våra danser! ;) (raggan)

to be without you ..


jag vet inte ?

Vet inte riktigt vilket hurmör jag är på .. Sur, besviken men samtidigt lite förväntansfull. Och jag orkar inte gå upp ur sängen, så fall får någon komma och dra upp mig om jag nu så måste upp idag.. ååååh vad tråkig lördag , asch vi hörs sen

något litet att drägla över


svar på kommentar

Vad dansar du för något? :D
svar: Denna terminen dansar jag bara jazz, street, ragga & new school

haha sofie , köm köm !

Hej alla fina & fula ;)
Somna mitt i filmen igår så runt halv nio sov jag som en stock i soffan, och vakna vid 9 i morse.. Snacka om att skönt ! :D
Men får kanske fortsätta på filmen idag eller något för idag händer naaaada..
Eller jag har en del saker att välja mellan. Följa med till mormor och fira henne,
sitta hemma ensam, eller göra något annat? Orkar fan inte göra ett piss , hehe
en sommarkväll i turkiet i somras .

myskväll

Nu slänger jag mig i soffan med mamma med massa godis och tittar på
"i rymden finns inga känslor" , över länge sedan jag såg den filmen.
Sist var nog med sofie på bio tror jag? :D Aja vi hörs senare pussar


detta fanns i paketet !

(bikinin & shorts)
Och även ett lite större linne, & ett par flippflopps .
Dock kommer resten av sakerna jag beställde i mars-april :(

4de februari 2011

Imorse när jag skulle dra till stationen så regna det somfan och jag blev pissesur för jag hade tagit mina converse på mig menmen .. Och när jag kom till höör va där helt vitt överallt , tillsammans med övermycket slask så har gått i böla skor nästan hela dagen.. not so nice !
Men sen helt plötsligt när vi varit uppe hos en gubbe och kom ut va det torrt och solensken, man bara jaha ? haha. Idag och några dagar framöver går jag med en kille, som är hårdrockare men så jävla cool! woo ;)
Menmen , nu är jag hemma och sitter här och äter min chinabox som mamma köpt hem till, så gulligt :')
Och seeeen så ska jag öppna ett packet som kommit !!! lovely
några bilder från branäs som jag hitta på mammas dator ..

it's now or never


shoppingsugen :(

Nej fyfan, nu är klockan mycket ju! Varför lägger jag alltid mig så sent när jag är hos pappa? Jag förstååååår inte :( Så kommer antagligen dö imorgonbitti..
Dock är det fredag imorgon & jag ska väl bara sitta hemma med mor min eller så får vi se vad kvällen har att bjuda på, men godnatt på er !
jag ska shoppa i helgen , så är det bara !!!!!!!! (gammal bild)

idomin smakar ju pekel ..

hemma från dansen efter 2,5 timmes dansande , haha ;)
Och snacka om att jag blev varm .. det bara rann av mig , urk! Men det är ju så jävla kul , helt sjukt !
Men nu ligger jag i min säng, ny duschad och med idomin på läpparna (endast för dom är totaltorra och hade inget annat hemma) & jag kan ju säga att de smakar bajs ;s

varm som ett as .. redan !

Fixad och färdig så nu beger jag & frida oss upp mot dansen.
Hemma igen vid halv tio, och då lär jag va totalt slut men ska försöka blogga ändå för har ju "dag 3" och skriva om och lite annat :) Men vi hörs då , pussar

3e februari 2011

Precis kommit hem från praktiken, bara en dag kvar
denna veckan.. najs ju :D
Klödda till det imorse igen och glömde lägga mobilen på laddning igår kväll så den va lika död i morse som i gårmorse.. Fyfan vad arg jag blev men jag hann !
Va uppe hos en som tog 21 piller på morgonen och jag trodde jag skulle dö, jag som tycker tar 4 st & tycker det är mycket :( hehe
Men nu är frida här så sitter och snackar lite och ska snart dra på dans, men bloggar nog mer innan, pussar

erika är arg !

fan vad jag är sur ..
Ska ner och lägga mig i mammas säng nu och dricka te, äta glass och snacka lite sen bli jag fan där inatt! Men jag bloggar mer imorgon när jag är på bättre humör (om jag nu är det). Godnatt på er


NU


dance move shake

Hittade några bilder från förra året på dansuppvisningen på någon randoms facebook & ni ser nog mig i några stycken ! ;)
(satt även massa nya bilder från samma dag uppe i studion så ska se om jag kan få någon bra bild på dom, eller inte 1 , för det är sjukt skämmigt haha)

dålig start på dagen

Hemma från praktiken nu och jag tänker lägga mig nio ikväll också, inget snack om saken och även ladda mobilen i natt .. HAHAH
Okej, dagen börja med att jag hade glömt ladda min mobil så den va död och då ringde alltså inget alarm.. Vakna 20 min försen och hade 10min på mig att göra mig klar, och på kvällen hade jag lagt mig med blött hår, alltså såg värre ut en ett risbo på huvudet? Och sen missa jag nästan tåget men den snälla ( jag vet inte vad det heter .. men han som kör iallafall ) ropa på mig och en annan att vi skulle skynda oss och öppna dörrarna igen (a) såå glad jag blev hihi. Men resten av dagen har varit kanon! Fick även gå hem till en tant ensam.. Dock lite läskigt men ändå mycket roligare :)  Men nu ska jag ut i stallet , bloggar mer senare pussar

1e februari 2011

Usch vilken träningsvärk jag har .. Och imorgon känns det säkert mer :(
Men ska stänga datorn nu (blir tidigare och tidigare för varje kväll haha) och lägga mig i min sängen ett tag och titta på tv och sen sova, vill faktiskt vara pigg någon dag på praktiken hehe. Aja , sov så gott godnatt
my love .. 

antar att uppvisningen kommer bli grym, igen

Rihanna - Love The Way You Lie
T.I feat Christina Aguilera - Castle Walls

det är extremt halt ute !!!!

Hej på er..
Förlåt för extremt dålig bloggning idag , men tar dagen lite snabbt nu då.
Praktiken gick fort och hade även massa långa raster, underbart ju :D
Efter där stack jag direkt till dansen, först jazz och sedan new school , kan ju lägga ut låtarna sen. Grymt härliga och dansa till , och på torsdag är det strett & ragga !;)
Men nu har jag precis kommit hem och har precis duschat så nu sitter jag i soffan med mamma och tittar på Sofias änglar och äter kakor , hehe

RSS 2.0