why ?

ooooomg , jag fattar seriöst inte varför jag ligger och kollar på beck ? Nu kommer jag seriöst inte kunna somna på hela natten .. Lite mer än halva kolla jag på helt ensam för mamma gick och la sig .. fyfan ! Nej nu ska jag ner och ta min penicillin, dricka coooola och sen lägga mig och ringa charly . Godnatt !
HAHAHAHHA .. såå vacker :)

movetime

Ska ner och ta bort sminket och ta på min rosa mjukis sen ska jag sätta mig i soffan med mami och äta massa godis och kolla på flickan i jordkällaren , så kommer antagligen drömma mardrömmar inatt :( usch .. 

yo.se

Håller med på blogg.se 's framsida om yo.se !
Statistiken ökar verkligen mycket och snabbt så ni borde prova , ( ni som bloggar förstås ) yo.se !!



dagens låt !


bilder från idag .


31e oktober 2010

hej på er . Precis kommit hem / in .
Efter vi varit och ätit brunch som va sååååå jävla gott , och fotat lite vid sjön så red jag ut i lite mer än 1 timme. Riktigt mysigt men lite kallt.
Ska strax lägga över bilderna från som togs när vi va och åt.

brunch-time

Godmorgon .
Hoppas ni sovit gott och inte glömt ändra klockan ;)
Står och håller på att fixa mig just nu , för ska iväg och äta brunch, vetifan var men någonstans iallafall haha. Jag bloggar mer senare för nu har jag liite bråttom. puss på er

nuuuu ska jag sovaaa

Nu kallar sängen på riktigt ! 
fyfan vad trött jag är , men bloggar mer imorgon . Gooodnatt !
Och glöm inte ställa tillbaka klockan inatt ;) Så vi får sova
1 timme längre , mmmh me like .
haha .. sam är störd !

pepparkakor & glögg .

Första pepparkakan & glöggen är drucken .. omg tidigt !!?
Men nu ska jag ner till mamma och va lite social och äta kakor , höhöhö Ska bara se till att inte somna där nere .. Är så sjuuukt trött , haha helt sjukt .

she will be loved .

Sitter med inpackning i håret nu , och ska strax skölja av det .
Sen ska jag kila upp där uppe med lillasyster och titta på tre systrar och en mamma, och mysa med godis och sånt ni vet (a) Blog u more later .
original  .

lucas är min bästavän

Blir nog hemma ikväll om inte fittigalucas , martin & macke kan komma hit , men får bli en lugnt lördag! Tror det behövs efter igår , hahaha svär inga kommentarer . Men nu ska jag hoppa in i duschen iallafall , puss

jag och eksmek på tåget igår.


dötrött ..

shit , förlåt förlåt förlåt förlåt för att jag inte bloggat ..
Hann inte igår hos cassie för vi hade så bråttom att vi / hon fick platta håret och sminka sig på tåget , hahaha herregud ! 
Förfesta med eksmek , mackaronen och sune på tåget och sen likadant på bussen dock gick d lite snett där , hahah sen kom martin och jubba så gick vi till ronja . Shit vad jag saknar människan och sen kom nathalie och överföll mig , ååååh fan vad jag älskar dej ( om du läser detta , höhö )
Kvällen va riktigt awesome , bäst va ju när alexander blev av med sina skor , HAHAHA och toan med nathalie och mio , omg hahaha
Blev inga bilder tagna förutom en på tåget dit , men nu ska jag hoppa in i duschen och kanske iväg ikväll med cassie, får se vad jag orkar . puss

Mobilblogg .

Hej . Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen och nu har jag skiiit bråttom och hinner inte att starta datorn och lägga in bilder så får bli en snabb mobilblogg , men lägger in alla bilder imorgon :) ! Nu ska jag bara platta mitt hår , tången är nog ganska varm .. haha sen ska jag dra in till Cassie och fixa oss färdigt. Kan kanske slänga in ett inlägg där hehe .. Menmen , bussen går om en kvart och jag skakar så stressad jag är (som jag gjort hela dagen ..) ! Puss

sova bör man .

Åhh , Kenza är så jävla söt asså , hahaha !
Men nu ska jag lägga mig , och inget snack inatt tror jag ;) Måste ju tagga inför imorgon , både lov och fest ! Bättre kan det nog inte bli .
Ska bara ner och ta min penicillin som jag glömde att ta i skolan .. woops HAHA ! Men godnatt på er :)
skolan idag .

dagens outfit .

Okej , den va verkligen helt annorlunda jämfört med ettan , men jaja ! ;)
Nu ska jag försvinna in i Kenza & Tyra show , och så länge kan ni cheka
dagens outfit .
tights (med nitar) - h&m
linne - gina tricot
kofta - new yorker

frida = maggie ..

Ibland undrar jag vad hon tänker med ..
HAHHAHAH , jag älskar dej blondiiie .

varit och solat en halv timme

Hemma igen , och sitter nu och kollar på Camp Rock 2 som vi äntligen fått hem  haha ibland får man va lite barnslig ;) Men dom är faktiskt braaa!  Återkommer hur den va senare , puss

rosa pantern ?

ska in till stan nu och sola en 25 minutare och fixa lite annat
pussar

en dag kvar !

precis kommit hem , fick sitta med robin & oskar i typ en halv timme eller något för jimmy kom fan inte försen bussen kom , tillochmed efter charly ! ;o
och robin är fett pinsam om ni vill veta .. skojar inte ! Och sen kom jag knappt av bussen för charly höll fast mig .. ååh idioter ! :) 
Men nu ska jag strax byta om till min rosa mjukis och sen in till stan och sola .
just nu .


väntar på fjortischarly ! :D

Tja puddingar , höhö !
Precis slutat skolan , 1 timme tidigare .. naaaaajs ! :D
Men måste vänta i över en timme nu på charly , palla ?! Men ska strax ner till berga och bli underhållen av Jimmy , (y) Sen tar vi bussen hem och bloggar mer när jag är hemma , pussar !

omg , seriöst !? så piiinsam .

lite mer mmmMm här i livet .

Godmorgon gottfolk ! :)
Fick inte sova lika mycket som jag ville , för låg och snacka med charly i tele någon timme men sen somna båda , tror jag ? Haaha och jag vakna vid halv 3 och avsluta samtalet , hahahah Men nu sitter jag och äter min morgondrog , billy's pannkakor ! Ni måste verkligen smaka dom , mums hehe ..
Men nu ska jag strax dra mig mot bussen , pussar .

nattinatti

Nu ska jag ner och ta min pilla och tvätta bort sminket sen ska jag hoppa i säng och somna direkt ! Inte smsa med någon , inte spela eller något annat ;)
Imorgon är det fullt upp , men det tar vi då , ska även försöka va lite bättre med bloggningen imorgon. Godnatt alla söta .

, om du läser detta ikväll charly , så håll plats till mig på bussen
imorgonbitti annars får du en box när vi ska hem :o ! höhö sant ..


ibland undrar jag om min syster är frisk ?! ..

Grattis Limpan !

Idag fyller min oehört snygga kusin år .
grattis gumman !
Ses kanske nästa helg , love you .


(och jag vet att hon läser min blogg ibland ;))

sux to be u .

 

baaaaaad ..

sorry för dålig bloggning idag .. men dagen ;
matte - jobba lite och snacka lite (y)
engelska - HAHA rena kaosen ! Åt helvete med engelska.
lunch - somsagt , fyfan !
samhälle - haha , över chill . Christian <3
sen var jag och frida på jakt efter ett speciellt klassrum nere på berga .. men vi hitta det tillslut , jaja vad och vilket säger vi inte , höhö
Sen stack jag till farmor där lillebror också va , skulle egentligen åkt ner till stan och solat men det regna och sånt .. så fika och sånt med dom :)

Sen kom mamma och vi drog till center syd , blev en del shoppat (orkar inte skriva/visa allt så ni får se på dagens outfiter) och åkte där ifrån lite över åtta .

Jag har varit otrolig dålig på att fotta idag , och förlåt för det .


snabb update

hej !
Har precis ätit lunch , fyfan vad äckligt !!!!!!!!!
Och såg att min mobilblogg som jag gjorde imorse inte kom upp ? hmm .. aja skit samma ska ha samhälls kunskap nu , sen en annan sak så slutar inte försen tre . buu HEJDÅ :D

sov dax , straaaaaax !

legat och kollat på massa olika på tv hela kvällen , bla desperate housewives och cougar town och krängt chips, pringels - sourcream & onion ! mMm
Men ska hoppa in i sängen nu , måste ju orka med en dag imorgon också ;)
9.50 - 13.40 . Efter skolan sticker jag och solar sen drar jag till center syd med mamma och shoppar lite nödvändiga saker , hihi :') Godnatt sweeties .

some good ..

alexandra burke - broken heels
cee lo green - fuck you
jay z - empire state of mind

idag

.

26e oktober 2010

precis kommit hem .. och klockan är strax 20.00 ?!?!
shit , men dagen har gott fort som blixten ;)
Skolan var faktiskt grymt kul ( kommer strax bildbomb ) och sen va jag i stan med mamma i 2-3 timmar , och nu har jag varit ute i stallet och fixat..
Hinner inte med datorn ett skit när man är frisk .. haha
Och just nu har jag extrem damp , och det är bara frida som vet . Pallar inte sånt folk , seriöst .. piiiiiiiiiiiiiinsamt -.- Aja , du / ni som skämmer ut er .

skolan är inte bara tråkig .. OP1 !

Hade ju praktiska övningar i metodrummet idag ,
HAHAHHA herregud .. kände mig riktigt sexig när man låg där
och lekte gammal tant och blev tvättad och sånt hahah ..
Ni får nåååågra bilder som märit tog ;) grrr ..


GODNATT

Nuuu ska jag sova ! hihi
Slapp ta penicillinen ikväll eftersom enligt timmarna skulle jag inte ta den försen klockan två i natt , jag är varken uppe så länge eller ställer mobilen för att gå upp då ! nono , kör hårt imorgon och resten av dagarna ;)
Godnatt

Linnea & jag . åååh vad jag saknar malta ..

det känns som söndag

precis kollat på Top modell och ligger och kollat på Svenska
Hollywood fruar nu , haha älskar båda programmen starkt !

Tänkte lägga mig senast 22.00 idag , men näädå då ska man ner och ta massa tabletter , och dom får inte tas innan 23.00 .. öööööööh !! Och nästa ska jag ta 7.00 ! När jag egentligen har sovmorgon -.- Men får ta den snabbt och sen somna om . Men nu ska jag ner och ha te och något att äta , är sjukt hungrig..
Jadå , riktigt söt bild som Jimmy har redigerat om och
skämt ut mig på facebook med , skit kul ! :(


hjärnan är tom ..

okej .. jag orkar inte med att alla skriver på msn och undrar vad det är , eftersom de står " kämpa " i en rubrik här och står lite på msn , så undrar folk hela tiden vad det är , okej inget fel med de men det är sjukt jobbigt och ta upp det hela tiden , det är jobbigt nog  att själv veta de.. Men det är iallafall så , att en nära släkting till mig , shit the same om det är min mamma , min mormor eller min faster det handlar om , det har inte ni med och göra . Iallafall "den" har inte länge kvar livet pga den helvetes sjukdomen , cancer . Och då är det inte "några år kvar" utan vecka eller månad , inget vet .. Blir det inom kort kommer jag inte kunna träffa människan mer , vi bor med 60 mils mellanrum men människan har funnits där sen jag föddes .. Så det kommer bli tufft , och jag begär inte att någon av er ska bry er , jag har några jag kan öppna mig för och lita på . Dom duger tillräckligt för mig .

allt blir bara värre ?

Legat och kollat på massa filmer hela dagen , riktigt tråkigt .
Men imorgon ska jag äntligen till skolan ( ja , jag skrev rätt ) , även om jag har ont i halsen men jag smittar inte mer och orkar inte ligga ännu mer efter , missat typ 5 engelsklektioner i rad och har prov på de på fredag .. härligt .
Nej , ska bege mig dit imorgon , börjar inte försen tio så det är ju inte så tidigt , och sen ska vi mest ha praktiska övningar , som tvätta varandra , borsta tänderna och sånt så tror inte det blir någon jobbig dag.
Men nu kallar mamma , orkar inte med alla dessa samtal .. aja puss&kram

25e oktober 2010

Godmorgon !
Sovit som en stock i natt , fast jag vakna 4 ute i soffan hahah ..
Kolla på Step up 2 igår , den kommer nog alltid vara en av mina favoriter, så sjukt avundsjuk på dem hur dom dansar , asså det är sjukt . Och sen är ju Channing Tatum med , åååh (a)
Kolla även på Beck med mamma , Skarpt läge . Kanske många som såg den ? Eftersom den gick på tv , man ligger ju som en spänd fjäder hela tiden .. Men den är grymt bra och nästa söndag är det Flickan i jordkällaren , den är nästan bättre höhöh , beck-fan ? NEJ !! :)
Men nu ska jag ta ut hästarna i stora hagen och sen försöka äta något .
puss

Raise Your Glass


faaaaaaaaan .. kämpa

chillat hela kvällen , som hela helgen haha .. och kladdkakan blev
fett kladdig och god!
Men nu har jag fått reda på för mycket så orkar verkligen inte blogga eller
något annat , dock inget jag berättar för vem som helst så därför skriver
jag inte ut det här .. Ha en rolig söndag för mig , pussar

detta har varit världens tråkigaste helg

Vakna precis , fan man kan blir trött av penicillin .
Men ska försöka ta mig ner och baka , tror d blir kladdkaka , inte för att jag kommer kunna äta men har fan inget och göra ... Fast lite kan jag kanske tvinga ner efter 2 alvedon ;)

1337 ..

Godmorgon! Okey tror inte att någon normal är vaken nu ?! ;)
Blev väckt halv åtta för att ta massa med tabletter .. Sen kunde jag inte somna om så gick upp till Emy & Stefan som låg här uppe och spela Wii , fett b !
Och ni ska bara veta så sugen jag är på att kunna dricka och äta , cola , saft , vatten , chips , bilar , mat och allt sånt .. ååh vattnas i munnen bara genom att tänka på de :| Aja .. ska väl kunna äta snart , I guess .
Men blir ingen skola imorgon .

mmmh channing tatum

precis kollat klart på juno , mitt duma nöt !?!? Filmen börja inte försen 21.30
så kolla på dear john i stället tills den börja . fyfan vad jag älskar den filmen .
och channing tatum är så äääckligt snygg !


filmtime , efter att ha sovit hela dagen.

just nu är jag rätt glad att mamma stoppa mig från att åka till göteborg , för fyfan så dåligt jag mår .. Huvudet snurrar ju som en karusell och säkert 41 graders feber igen (har inte kollar, vågar typ inte ..) , Men jag fick penicillin mot halsflussen iallafall , så king jag är på att veta att jag hade d utan tagit något prov (y) , men har haft det minst 30 gånger , och nu överdriver jag inte ! så det va inte så svårt och gissa , höhö 
Men nu ska jag lägga mig och kolla på Juno som går på tv'en om en kvart.

ingen göteborg ..

happ .. blir ingen göteborg idag .
Alltså seriöst !?!? Hur fan kan man bli så dålig på en dag ? Och just denna dagen , faaaaaaan vad jag är sur nu ..
Men det är ju trevligt att ligga hemma i sängen och kolla på tv dagen ut också , eller inte . Men ska strax till vårdcentralen och ta halsprov och lite sånt , så jag kan få penicilin .. urk !
Just nu ligger jag och försöker få i mig lite varma koppen . dock går det inte så bra som jag vill .

sjuk .

halsfluss & influensa är det ända jag kan säga ..
fyfan vad detta suger !!!
Jag vet inte riktigt om jag är sugen på att åka upp till göteborg ,
kan inte snacka eller något och kul för dom fall dom skulle bli smittade ..
Aja ,jag får se om ett tag hur det blir .
Hoppas ni sovit gott iallafall , för det har inte jag ! Svettas , varit uppe efter tabletter , kissat , jaa .. ni vet , sånt man gör när man är sjuk :(
menmen , bloggar mer senare , och ni får stå ut med att jag inte lägger upp några bilder idag .. pussar

22dre oktober 2010

hejsan .
Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen men gick hem vid 11 , och sov ända tills 17.00 . Så kom mamma och hämta mig hos pappa , så tog tempen när jag kom hit , 41,2 ! NAJS .. eller inte . 
Så nu tror mamma jag har influensan och säger att jag inte ska åka till göteborg imorgon , 600kr åt helvete ? Aldrig , jag ska dit !!
Men nu känner jag faktiskt mig lite bättre , pga alvedon . Och ska snart äta morottskaka , mmmmmh ! Puss
känner mig såå snygg just nu ..


i skolan .

hej gullungar . höhö
sitter i skolan och har typ 1 timmes rast , fett drygt !
mår riktigt dåligt , så tror jag går hem strax .. Pallar inte , feber , ont i huvudet , mensvärk , SJUKT ont i halsen och ja .. sånt möööög, och det är fredag ! Då ska man inte va sjuk vafan , och imorgon är d göteborg som gäller ,

stor tumme ner !

fredag imorgon !!

Okej .. nu ska jag lägga mig !
Och jag kom just på att det är fredag imorgon , fyfan vad fort veckan har gått, riktigt jävla najs. Men hörs mer imorgon , godnatt !

DAGENS BILD !

HAHAHAH .. min lillasyster är grym på att ta kort i fel stund.
hon bara " erika titta hit ! " HAHA
yeye , slängde på mig mammas "stalljacka" och gummistövlar , men vafan jag skulle bara ut och ge hästarna mat .. så orkar inte bry mig ;)
Och mössan är lillasysters high school musical HAHAHAHAHAH

stället för dagens outfit , får det bli dagens bild .
så ni kan få skratta lite (a)

bilder från idag

okej .. texten blev knas på andra inlägget , men jag orkar inte skriva om allt så det får vara så , men lite bilder från idag .

21e oktober 2010

okej .. jag är på lite bättre humör men ändå inte fullt på bra humör typ .. 
men snabbt om dagen .
Mänk - gjorde färdigt massa saker
Matte - alla andra hade prov så chilla där ute med några
Lunch - fyfan !? Stack till bergakiosken och shoppa godis ! 
Olika kurser - kommer inte ihåg .. haha 
datakunskap - något tråkigt skit .
Sen drog jag hem till mamma för att hämta några saker , och charlys va snäll och tog min buss med mig , ( för en gångs skull! ) :) 
Sen körde mamma mig till friskis så körde spinning i 45 min med malin , omg !!!!!! HAHAHA mina ben dog typ , men grejade de , höhö. Sen har jag inte gjort mycket mer än packat och lackat ( det rimma ? ) hahaha .. 
snyggt! , shorts & knähöga stövlar .

de suger ..

asså verkligen förlåt för jag inte bloggat på hela dagen ..
men har inte haft tid och nu är jag inte på humör för att blogga . Både ledsen och arg så blir inget bra av det .. kommer bilder från idag senare ..
Bara jag slipper blogga  , och hoppas ni kan acceptera d .

DET SNÖAR !!

Jaa , rubriken stämmer! I början på oktober .. Helt sjukt ju .
Nu ska jag ta och stänga min idiotiska dator som jag just nu hatar mer än allt annat .. Den bara stängs och går inte att starta på typ 5 min ! Och då lackar jag
Aja , jag bloggar mer imorgon , godnatt
lillebror idag hos farmor.


OMG !!!

Okej , något äckligare har jag seriöst aldrig sett !
Jag klara inte av att kolla på hela videon , inte änns halva innan jag nästan
spydde .. men det är ju najs ..
Försök ta en titt ;)
tog den av diana på facebook ! fyyyyyyyfaaaan!!!

blev en 24,15 minutare

Fick lite till färg nu , dock blir man ju inte neger på en gång .
ni kan föreställa er att det är bikini jag har på mig och
att jag är på mallorca .

mot hälsostudion !

Förlåt för jag inte bloggat så mycket i dag ..
Men ni vet ungefär vad jag gjort idag , från förra inläggen .
Somsagt .. Stack till farmor efter skolan och vi stack direkt ner till stan och kolla skor , och fick faktiskt ett par med mig hem och ett par short .
Sen följde jag med henne hem där igen och då hade lillebror vaknat så lekte lite med honom , fika och lite annat . Sen ringde emelie och ville komma men jag stack till stan och mötte henne där så gick vi in på lindex och stack hem sen istället .
Sen har jag bara slappat här hemma typ , snacka med charly i telefon en timme typ , men sen somna han .. haha trodde inte jag va så tråkig :( .. HAHA fast .. de brukar han alltid göra ändå så det va väl inget konstigt .
Nu ska jag ner och sola , pussar

20de oktober 2010

nuuuu har jag slutat skolan !! ( för idag )
så jäkla skönt och sluta tidigt , men nu ska jag hem till farmor där lillebror också är , sen bege mig ner till stan och kolla skor och sola en 25 minare tror jag ! :)
bloggar mer senare , kyssar !

ska strax sova .

tänkte snabbt smörja in mig med bodylotion och borsta tänderna
och sen hoppa ner och sova , men jag bloggar mer imorgon .
fast först några bilder från idag , godnatt !



dagens outfit .


jaja , ska bli värsta biffen nu asså ..

ouff .. Nu sitter jag här helt död och kollar på house med en handduk i håret
och en skål med chips bredvid mig .
De va faktiskt inte så jobbigt idag fast varm som fan blev man ju .. Men nu har malin övertalat mig och fortsätta och har köpt något jäkla kort , och imorgon tvingar hon mig ner på intersport efter gympaskor ( har fan inga HAHA ) , och sen på torsdag kör vi spinning , och då kommer jag seriöst avlida !!!  :(
Valde att titta på house idag för det verka sjukt spännande och det är de också !
så jag dissa desperate housewives . helt sjukt , eller hur !?!?!
Och strax börjar cougar town !

19de oktober 2010

precis kommit hem från skolan , ännu en sen dag ..
men imorgon är det ju BÄST ! 9.50 - 12.30 . :D

Orkar inte skriva så mycket om idag , men riktigt lugn dag .
Ska strax hänga med malin till friskis och träna , har ändå inget annat och göra så kan lika bra få lite gjort , hahah undra hur de kommer gå bara :| men jaja ..
jag just nu . ser fett trött ut jag veeeeeet , men det är för jag är det , höhö
kommer dagens outfit senare .

house ! ♥

Dansen va bara så underbar , jag verkligen ääälskar house ! Men gud så svettig man blir , riktigt äckligt .
Och nu sitter jag och kollar på film med emelie , hänger inte med riktigt men hon ville iallafall se mean girls , hahah sjuuukt länge sedan jag såg den .
Men hade faktiskt tänkt lägga mig direkt när den är slut , eller ska bara läsa några bloggar först sen så ska jag sova, uusch nästan 10 timmars
sömn dåju , najs! godnatt !

Jay-z feat. Alicia Keys - empire state of mind



18de oktober 2010

Hemma från skolan nu , guuuud så trött jag är .
Imorse när jag stod och sminka mig ville jag bara lägga mig .. Och sen va cykeljävlen snodd! Fucking damp på såna äckliga människor som tar folks saker , bara för dom inte har råd och köpa egna ! Åhh .
Aja , skolan va chill . Veckans längsta dag är nu över , wiiiihoo -.-
Ska strax sticka till dansen så bloggar mer senare , pussar .

@skolan

Sitter i skolan med en massa freaks .
har rast i 40 min och det är jäävligt drygt , men tur det finns facebook ;)
nej .. nu ska jag återgå till chatten på facebook , där frida & jimmy väntar .
pussar

Inget kan få dagarna tillbaka ..

Nu har mamma och dom bokat ytterliggare en resa hahah ..
Dock inte solresa utan skidresa.
Så ska upp till Branäs över julen , sååå mysigt ! Komma bort från allt och bara slänga sig på snowboarden ner för branta backar.
Nu ska jag iallafall lägga mig och fortsätta kolla på rallybrudarna som går på tv  bara reklam nu ;) Och sen lägger jag nog mig direkt efter.
Ska upp 6 imorgon och har inte gått upp före 10 på över en vecka .. usch !
Aja godnatt ;*

jaja , att jag änns gör detta !

~ Hästarna ~
Första hästen du red var: oj .. minns inte . Balle eller någon
Hur gammal var du när du red för första gången: Satt på en häst förförsta gången när jag bara va någon månad
Hur många älsklingshästar har du haft: måååånga !
Vad hette alla dom hästarna: orkar inte räkna upp alla :o

~ Utrustning ~
Hur många ...
Ridbyxor har du: 5
Hjälmar har du: 3
Spön har du: 129 typ ..
Ridvästar har du: 1
Ridskor har du: 3
Ridstövlar har du:
Vilken färg var dina första ridbyxor: Mörkblåa tror jag
Vilka färger har dina nuvarande ridbyxor: rider oftast i svarta , elr jeansridbyxor.
vilken färg var din första grimma: ingenanning

~ Vad har du gjort inom ridningen ~
Hoppat [x]
Ridit dressyr [x]
Skänkelvikning/sidvärts [x]
Galopperat [x]
Piaff [ ]
Passage [ ]
Tölt [x]
Hoppat utomhus [x]
Badat med häst [x]
Ridit på egen hand [x]
Testat voltige [ ]
Suttit på en häst som skenat [x]
Tappat kontrollen över hästen helt [x]
Ramlat av [x]
Bakdelsvändning [x]
Framdelsvänding [x]
Ridit dressyrprogram [x]
Tävlat i hoppning [x]
Tävlat i dressyr [ ]
Tävlat i fälttävlan [ ]
Tävlat i någon annan kategori [ ]

~ Hästraser ~
Jag har ridit...
En fjording [x]
Ett arabiskt fullblod [x]
En blandras [x]
En welsh [x]
En tinker [x]
En shire [x]
Ett engelskt fullblod [x]
En connemara [x]
En dartmoor [x]
En islandshäst [x]
En shetlandsponny [x]

~ Din ridning ~
Rider du på ridskola: nej
Isåfall, hur många gånger i veckan: -
Hur många dagar i veckan rider du: oftast 5-7

~ Dina avramlingar ~
Hur många gånger har du ramlat av: Hahaha ojj .. tappat räkningen
När och på vilken häst ramlade du av på första gången: Pelle
Har du ramlat av och skadat dig allvarligt: lätt hjärnskakning och sår , är allt .
Brukar du skratta eller gråta när du ramlar av: Haha , det beror på

~ Upplevelser till häst ~
Har du ridit islandshästar: Ja
Har du gått på ridläger: Ja
Har du ridit utomlands: Ja
Isåfall, vart någonstans: Island & Italien 

idag .


hata söndagar !

Jag hatar verkligen söndagar ..
Finns inget och göra typ , och sen sån ångest inför skolan imorgon !
Sitter bara och kollar runder på datorn , vilket liv asså .
Menmen , imorgon börjar allvaret igen och jag gissar på att jag missa ganska mycket förra veckan , och det suger ju inte liite ..
Haha , någon skicka en lista om hästsaker som man skulle fylla i , gör det bara för att det är en undersökning , ( enligt henne dådå ) och för att jag har sjukt tråkigt . I nästa inlägg förstååååås .

ture story .

  • Detta är min egna hårfärg , så våga inte tro något annat .
  • Jag kränger godis som en idiot , men det syns inte !
  • jag kan i stort sett börja att gråta av allting, filmer, böcker, dikter, sånger, när någon annan gråter, eller bara genom att se att någon som verkligen är ledsen .
  • Jag har varit på många modell agenturer och fotats , i bla stockholm.
  • Jag älskar snabba saker . ( ridning ,vattenskidor/skoter mm. )
  • Jag har piercat navlen 2 gånger men kan inte ha den .
  • Utan musik så skulle nog inte mitt liv funka ?
  • Jag är kass på att göra armhävningar, kan inte göra en enda riktig :(
  • Har bara 1 ½ lunga .
  • Jag har haft ganska dåligt självförtoende, men det blir bättre .
  • Tycker kärleken suger enormt ! ( iallafall nu ) .
  • När jag tänat / ridit kan jag tycka min mage är snygg ..
  • Jag vill inte att folk ska tycka illa om mig .
  • Jag är livrädd för spindlar .
  • Älskar värmen , och att resa .
  • Jag har 38 ärr på min kropp ( lillasyster räkna på mallorca ) .
  • Chipsen är mina favoriter ! (a)
  • Har varit med om 2 stora operationer och 2 lite mindre .
  • Jag har exakt min kroppsform/byggnad efter mamma som hon hade när hon va 16 år.
  • Jag hatar surt godis .
  • Jag vill kunna dansa balett .
  • Har dansat övrig dans ( street , house , jazz , hiphop ) i över 10 år .
  • Jag har svårt och släppa saker , och gå vidare .
  • Hatar mina humörsvängningar .
Och sen är jag ju självklart bäst .
Tack för mig , hejj

17de oktober 2010

Inte bloggat på hela dagen .. hmmm dåligt !
Men ska försöka blogga lite extra ikväll , mer än bara vad som händer och sker.
Men iallafall .. Gick upp halv 9 och hade då en halvtimme på att göra vid mig .. Gick inget vidare bra !! Men skulle tävla med Horice ( några vet kanske att det är stallets segaste och idiotiska häst som sparkar bakut stup i kvarten! ) första klassen .. Hahaha vi klara oss genom banan iallafall med typ .. 500 "spark ut" menmen , Sen andra klassen med Brenda gick ju faan! ååååh .. Kommer vara sur typ 3 år nu . Jag satt typ och drömde eller något så sket i att hoppa hinder 5 , fuuuuuucking damp ! Sen va det någon som hade brenda också och vann skiten , det kunde varit jag !!!!!!!!!!! Men näädå .. :( Hahah tyck synd om mig .
Åkte iallafall hem efter för va för trött för att göra något , red istället ut 1 mil med mamma , lillasyster och maskot . Ner till ringsjön och mös och tog lite foto .
syster idag när hon skulle tävla .
bilder från vår låånga promenad

Shontelle - Perfect Nightmare ♥


en känsla utan ord .

Suttit och kollat / läst igenom hela kategorin "malta" nu ett tag .. fyfan så mycket jag saknar de alltså , helt sjukt . Dock träffar jag dom flesta på lördag !! :D :D
Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig och somna direkt !
Klockan är snart två och ska upp om 6 timmar och åka och tävla , braaaaa
Men efter jag tävlat blir jag i eslöv och åker hem till johan och chillar lite .
Men jag hinner nog med ett inlägg imorgon bitti . Sovgott .


tävling imorgon .

Hopptävling imorgon på eslövs rk , och lillasyster ska då tävla men sen börja hon tveka och sa att hon tävla inte om inte jag gjorde det , men självklart gör jag det ! :D Finns väl ändå inget bättre ?
Eftersom jag inte ridit bellman på ett tag nu , (för jag varit på mallorca) så är han sjukt fet nu och inte alls tränad till att åka och tävla, så ska hoppa med brenda som finns där uppe , hööhöh min favortihäst !
ett bra tag sedan ..

16de oktober 2010

föööööööörlåt förr bloggningen har sugit idag ! Men hade riktigt stressigt imorse , ( som jag skrev ) och orka inte blogga hos simon . Menmen , är iallafall hemme nu efter ett riktigt rolig dag ! :)
Ska tvätta av mig sminket nu och sen lägga mig och kolla på någon film med lillasyster , hon vill se hannah montana som vanligt men får se hahah .. men kränga chips , de ska vi !!
någon fråga hur långt mitt "egna" hår va ..
jävligt kort , yesyes ! Men fick klippa av ca 2-3 dm efter malta ..
För att det var sjukt slitet.

ööööverbråttom !

har inte tid och blogga egentligen ..
morgonen har varit sjukt stressig men nu ska jag slänga i mig någon mat och sen dra till simon , men jag bloggar mer därifrån . puss

Bokat thailand resa (y) !!

glöm att jag sa godnatt för några timmar sedan , haha !
suttit och snackat med massa folk men nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan
och starta en film , kommer antagligen somna direkt.
Men förresten .. Mamma kom upp för typ 30 min sedan och sa att dom
bokat resa till Thailand hahah jaa , det är ju inte helt fel ;)
Dock nästa vinter men det är bara lite mer än 400 dagar ju , hihi . Fast ett litet problem .. Pappa har snackat om att också åka dit då , samma vinter så nu blev det kaos .. kanske man får dra dit 2 gånger ? Hahah åååhno , nu skoja jag ! En gång tror jag räcker . Men nu lovar jag , nu ska jag sova. Godnatt ! :D
Mohombi ft. Nelly - miss me grymt bra låt !
grymt bra låt !



världens bästa film .

precis kollat på the last song med lillasyster . Finns seriöst ingen bättre film , att en film kan förmedla så mycket känslor är sjukt !
Menmen , ska sitta här ett tag till och sen hoppa i säng .
Imorgon händer inte mycket på förmiddagen men sticker till simon vid 13.00 typ men bloggar självklart mer innan. Jag säger godnatt med detta inlägget , för är inte på bästa humör för att blogga . Så godnatt :)
old .

bilder från planet idag .

och lite innan .


gillar bilden över alperna starkt !

borta bra , men hemma bäst !

HEMMAAAAAAAAAAAAAA !!
faktiskt jävligt skönt. Jag åkte ju hem i shorts och en tunn tröja , och sen skulle vi inom kvantum i eslöv , och jag tror att 98 % av alla jag gick förbi trodde nog jag va sjuk i huvudet HAHAHAH .. Där kom alla i tjocka jackor och jeans (y)
menmen , nu ska jag fortsätta packa upp det sista sen hjälpa mamma och laga tacos , blir en lagom mysig fredag ! hihi . bloggar och lägger in bilder senare .
jajajaj , osminkad och ful somfaan !

I väntan på bussen ..

Hade jätte svårt och somna igår .. Låg och spela nintendo ds till typ halv ett och sen låg jag och tänkte pa massa saker i säkert en timme .. vet inte vad , flygningen , få komma hem och träffa mamma , tävligen på söndag .. asch jag vet seriöst inte .. Men nu är jag vaken iallafall och ska strax åka till flygplatsen , min outfit är nog liiite kall för sverige .. Korta shorts och en tunn genomskinlig tröja (y) aj , Ha en trevlig fredag i skolan ;)  Nu kom bussen !! Hejdå

några bilder från idag ..

inte blivit så många , men här är lite ! :)

sista kvällen här !

innan idag när vi låg vid stranden så kom där en aaaassnygg kille gåendes förbi  men han såg ganska ung ut , typ 96a eller något och det finns väl ingen som är mogen under 94a , eller kaanske 95a så nejtack ! men titta kan man alltid göra ;) Men ska kila upp på rummet nu packa det sista och sen sova , tror dock inte det kommer gå så bra men jaja .. Ska upp 7 imorgon för bussen går 8 . Och tänkte hinna med ett snabbt inlägg innan vi beger oss mot flygplatsen och hemåt , snällt va ? :D . godnaaatt

( kommer några bilder strax ! )

kvällens outfit .


Mobilblogg - lobbyn

Ska in till can picafort nu och äta en sista gång . Men jag bloggar mer senare och då får ni även en "kvällens outfit" som jag inte lagt upp på hela veckan .

Nu kom solen !!

Dagen blev inte precis som jaaaag tänkte mig .. Haha. Regna till 13.00 så jag passa på och sova till tolv iallafall ;) riktigt skönt men kommer aldrig kunna somna i kväll .. Men när det sluta regna ville självklart mormor och emy ner till havet och bada . Jag följe med men låg och vänta på att solen skulle dyka upp . Och nu ska vi faktiskt lägga oss vid poolen en sista stund för nu är det ganska varmt .. Hatar dock mina äääckliga svennepigment !! Blääää . Speciellt dom i huvudet .. Yeye det finns smink ;) kyssar .

asså fattar ni ? ..

Nu ska jag gå upp på rummet och reeeelaxa ;)
Detta är sista dagen man kan säga , idag är det inte sista dagen vi sover i dessa sängarna , hahahahaha .. hajar ni ? . Ska ändå bli jävligt skönt att komma hem ,
fast först ska vi pressa satan imorgon !! Godnatt :d
ikväll ..

jajaja .. lite färg på 4 dagar ?


13de oktober 2010

Inte hänt så mycket i kväll ..
Hjälpte emy med lite läxor sen har vi bara varit ute och ätit och shoppat lite smått . Hitta en hello kitty penna , en svampbob penna och lite andra
hello kitty saker , och godis såklart .. Hahaha(a) .
Bilder från idag ,


Sjukt varm dag !

Precis kommit tillbaka från havet och ska lägga oss lite vid poolen nu . Känns som man fått lite färg idag , nog för jag har pressat satan med olja :') hehe .. Menmen bloggar mer sen som vanligt . Pusssss

@ beacheeeen !


solen skiner & d är naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajz !

mensvärk , jiiihoo !

några bilder från idag ,
sen ska jag upp och lägga mig och försöka somna bort från
denna jääävla mensvärk och lite annat .. Pussar&Kramar .
jag hatar min mobilkamera :)

12de oktober 2010

Precis kommit tillbaka till hotellet .
Va inne i Alcudia ett tag och åt och kolla i affärer .
Haha hitta en skit cool smirn off flaska , och en t-shirt till lillebror .
Fick även ett halsband av någon random gubbe .. Men jaja haha , och sen igår fick jag ett armband av en spanjor vid poolen ?!
Haha , jag vet att alla älskar mig ;) skoja . Men det är bara att tacka och ta emot .
halsbandet jag fick ..

Mobilblogg .

Fyfan .. :( hela natten och fram till 13.00 idag har det pisseregnat .. Tummen ner för det ! Dock fick jag sova läänge hih.  Nu sitter jag iallafall på rummet med lillasyster som gör läxa och dom andra är ute och handlar , heheheh fatta så billigt här är !!!!? En redbull kostar 8 kr , 1 liter vodka kostar 30 kr . Rätt sjukt ändå , Menmen .. ;)   Hoppas på sol imorgon .. Och om ni tycker det låter sjuk att det regnar och sånt , så är vädret här precis som en svensk sommar , lite varmare kanske men det är inte precis som Turkiet eller något sånt , men detta duger (: . Bloggar mer senare när jag sitter vid en dator . Kram

goooodnatt !

ska upp och sova nu , men bloggar mer imorgon .
men ni får ha det så kul i skolan ;) godnatt .
jag och panda, vid namn rövhål nu mera .
söt va ? :D hahahaha !

jag saknar dej din tolle !

otroligt mycket ..


some time i have to lose ..

Mellan 15.00 - 18.00 pisseregna det .. Men både träna och bada ändå hihi ;)
Sen chilla vi på rummet i någon timme tills det sluta regna ,
sen har vi bara varit ute och gått och ätit .
Upp tidigt imorgon för att gå på någon marknad .. Sen är det bara 3 dagar kvar , buuhu =( Aja , lite bilder från idag.

11e oktober 2010

När jag skulle hit tyckte jag det skulle bli skönt att kunna lägga allt skit som händer därhemma bakom mig , men när man ligger på stranden med musik i öronen tänker man nästan mer än vad man gör hemma ..  Menmen livet suger ! Men hoppas ni haft det fett i skola idag ? ;)  Har iallafall precis kommit tillbaka från havet och ska till poolen nu , och sen springa om jag orkar .. jo , jag måste orka !  Bloggar mer senare från en dator och då lägger jag upp lite bilder från idag. Soligapussar . Hihih

ett dopp i havet .

Precis kommit tillbaka till hotellet .
Efter vi hade varit ute och ätit så gick vi ner på stranden och det sluta
inte som vi tänkt oss .. Hahah ! Blev klädsim m. converse .. ganska skönt
Mycket bättre bloggning idag va ? :) kommit på en ny sak ! Hihih .

10de oktober 2010


@ lobbyn .

Fix och färdig för att gå ut och äta , jag bloggar mer när vi är tillbaka på hotellet och då lägger jag in bilder från idag . Puss

Mobilblogg

Hej bloggen . Ganska dåligt väder idag .. så ska ta en tur ner till gymmet som vanligt , hmmm ? ;) Sen ska jag hoppa i poolen .

mysig kväll ..

hinner inte med och blogga så mycket dessa dagarna , men ni får stå ut :)
Har varit inne i alcudia ikväll iallafall , ätit och gått lite.
och ni får några bilder från ikväll nu och sen ska jag gå upp och sova !!!
fyfan vad skönt det ska bli ! hihih , godnatt :')

9de oktober 2010

tjaaaaaaaaa ..
Orkar inte skriva så mycket .. så bilderna får tala för idag !
Blev stranden hela dagen , och kan inte säga mycket mer än att jag bränt mig ! 
ha det fint . puss

8de oktober 2010

så , nu fick ni lite bilder från idag ..
hoppas ni har en bra fredag , nu ska jag ut och gå lite :) ha d fett .

@ malliiizz

heeeeej på er låångt där borta ..
fucking tangentbord -.- !!! hatar utlänska tangentbord ..
men jaja .. tänkte bara uppdatera lite snabbt , har 18 min på mig ;)
flygresan var nästan lika hemsk som hem fran malta .. dock var jag vaken när vi starta och liiite under tiden vi flög , men sov när vi gick ner och lite till haha !! Men inget klår resan hem från malta , då jag och linnea bara sov och sov .. Minns ni ?? Hon somna samtidigt som hon åt ju hahaha !!
När vi kom fram så cheka vi läget , och jag har nog aldrig sett så fint hotell!
sen gick vi ner till poolen och stekte.. Jag råka somna 1 timme på mage HAHAHAHAH , men jaja ska lägga in lite bilder från idag strax ..
Och bild på mitt har utan löshar lägger jag in när jag kommer hem !
puss

MOT SPANIEN !

nuuuuu sticker jag till sturup och vidare till spanien !
men ska försöka blogga såfort jag har kommit ner, om jag inte lägger mig och steker direkt ;) hihi . Ni får ha det så bra,  och glöm inte kika in här imellan åt
pussochkram !


i can't breath ..

Precis kollat på kenza&tyra show , åååh jag älskar de ! HAHAH Men nu ska jag gå ner och ta ett stort glas pepsi och sen lägga mig och kolla på en film, vet inte vilken ännu hhmm ... Men sen måste jag upp vid 4 , OMG det är om 4 timmar ..
jaja , då är jag väl ganska död . Men jag slänger in ett snabbt inlägg innan jag sticker . puss

svar på kommentar

Miranda om 7de oktober 2010
Undra vad du använder för hårprodukter? Några speciella? Tkr ditt hår e så sjukt fint! :)

sv ; aw tack så mycket , hihi :')
För att få lite volym ( vill inte ha mycket ! ) pudrar jag lite dust it i hårbottnen , lite på varje sida av benan , och sen maaassa hårspray (L) , och sen platttången är såklart men prins :) , fast ibland har jag flätor eller något tills jag är på skolan mest så att det blir lite vågigt .



you make me say omg ..

oj .. inte bloggat så mycket idag , men har verkligen inte haft tid och från och med en vecka framåt nu blir det dålig bloggning ! Men jag lovar minst 2 inlägg om dagen så glöm inte kika in lite då och då och kolla ! :)
hjälpt mamma med hennes jävla mobil .. jag är så jävla sur !
nu har hon fått iphone4 !!!!!! ÅÅÅH jag ska ta den av henne inatt :(
hihi .. Men vaddå , hon fattar ju inte ett skit där hahahaha men jaja ..

7de oktober 2010

kom hem från skolan för ett tag sedan ,
sååååååja nu är jag ledig i 10 dagar och det känns huuur bra som helst ! hihih
skolan var iallafall hur chill som helst och nu stack precis mamma så ska starta musiken på högsta volym och springa rundor i huset och samtidigt packa ! :D

rolig morgon .. or not !

godmorgon sötnosar ..
jaa rubriken stämmer kanon !
mamma ringde mig imorse och väckte mig vid 6.15 och sa att dom var ute och körde bil och leta efter hästarna .. tydligen när dom skulle köra till jobbet stod grinden öppen så båda hästarna var borta .. Det var liksom koooooolsvart ute så man såg ju inte ett piss .. Men sen hittade dom dom i kungshult ( ca 2 km hemifrån ) , där dom stod och snacka med några andra hästar hahah !!
Så mamma ringde mig och då stod jag i duschen så fick skölja av balsamet och hoppa i ridkläder sen kom mamma och hämta mig så jag fick rida hem bellman och stefan gick hem med maskot.. herregud !!
Trodde aldrig jag skulle hinna med halv 9 bussen men jodå , fast stressigt blev det men jaja. Nu har jag iallafall precis gjort matteprovet , skit lätt om ni vill veta , och nästa lektion börjar om typ en timme .. så nördar mig lite på facebook ;) pussar .

I miss you .

fyy vad kallt här är på mitt rum .. nog dags att sätta på elementet nu efter sommaren , brrrh. Men nu ska jag stänga datorn och sova . Måste vila hjärnan någon timme inför matteprovet imorgon. Men imorgon blir det mycket mer bloggning än vad det har varit idag ! GODNATT !
king

hahahah .. jag älskar dig .



6e oktober 2010

precis kommit hem från frida , och fööööörlåt för jag inte hunnit med och blogga något idag .. men lite snabbt om dagen innan jag lägger mig .
skolan ;
matte , done ! så prov imorgon -.-
engelska , kan dra åt helvete !
lunch , stack till donken med frida och johan
samhällskunskap , blööööööööööööööö !!!
sen stack vi till ett hemligt ställe och fixa lite saker ;) och sen mötte vi upp tompa och axel och drog hem till frida , HAHAHHAHA omg .. jaja sminka dom och lite så , haha .. sen blev vi hungriga och stack till vikingen vid halv sju och sen va vi snälla och satt på stationen med axel tills sista bussen gick då vi var tvungna att åka hem . Men dagen har vatt great men kall , ok !
lite bilder från idag ..
sen tjocka vi oss med vars ett geeeisha ! <3<3<3<3<3<3

john blund va här nyss ..

nu ska jag faktiskt lägga mig .. sovmorgon i morgon också och efter skolan drar jag hem till frida och är med axel och tompa . Så blir nog inte så värst mycket bloggande imorgon , men något litet kommer iallafall ;)
godnatt sötisar .

3

nu är det bara tre dagar kvar till jag ääntligen kommer från denna skiten och
kan sluta tänka på allt och alla här hemma , och bara ligga och steka på stranden på mallis ! , veeeet ni är avundsjuka :) hihi .

läskig snubbe ..

fan vad jag älskar desperate housewives ,hihi .
ligger och kollar på cougar town nu men ska strax stänga ner och lägga mig.
men sitter och snackar med någon på msn .. jag börjar snart gråta så läskigt det är .. seriöst ! Han vet vem jag är , han vet vad jag hade på mig på jägers , han såg oss gå med stavar på gympan i fredags , han vet att min häst rymde i natt / morse , han vet var jag bor .. det börjar gå lite över gränsen om det är någon som jävlas med mig ! Dessutom går han också på berga , ( bygg tydligen ? :S ) och ska kanske byta till omvårdnad.. asså vafaaan är detta ?!?!?

Commander 3:40 Kelly Rowland Ft. David Guetta www.MusicPoint3.com

Desperate housewives nuuuuuu !!!

suttit och snackat med charly i drygt 1 timme nu .. hahah mitt öra är dött !
han sjunger ganska fint :) or not .. mest markoolio låtar ! HAHAHAH
men nuuuu börjar desperate housewives så nu måste ska jag springa till tv,
puss
här har ni då charlys rompaah ! hihi .


orkar inte berätta om skolan idag .

hemma från skolan nu , äntligen ! Lång dag men den har gått fort ändå
Frida följde med hit efter skolan och fick alla mina piercingar , faaan vad snäll jag är , men kommer ju aldrig mer behöva dem .. :(
men nu ska jag försöka hitta emelie så jag kan få låna hennes webb .
fast först lite bilder från idag ,

en trött erika ..

förlåt för jag knappt bloggat på hela dagen .. men har haft så mycket och göra.
( nu är klockan 22.22 så ni vet ! )
iallafall .. skolan var helt okej idag , lång dag bara ..
imorgon börjar vi inte försen 9.50 vilket är suuuuuuperskönt ! :)
precis lagt in massa nya låtar på mobilen och tagit bort bilder , så nu är den som ny .. utan vissa saker ( stör mig på att man inte kan tabort alla bilder på mobilen utan måste göra det via dator.. aja nu är det gjort. )
men jag tänkte faktiskt lägga mig alldedes strax, så jag får sova mycket idag . Sov bara 5 timmar i natt så behöver lite sömn tror jag. tssss så godnatt med er !
bilder från idag ..


min maggie

jag älskar min maggie mest av allt !
hon är såå söt ! hihi .
jag finns alltid för dej , och det vet du om .
du är en av dom få jag kan berätta allt för , eftersom du är
den ända jag litar på och förstår en .
maggie mattsson från staffanstorp city .


top modeeeelll

hemma från dansen , och fyyyfan vad jobbigt det var .
men nuuuuuu börjar ääntligen top modell , blogger mer senare .

snabbt inlägg ! , dans om 15 min .

precis kommit hem från skolan , stack dock inom farmor och åt lite
men nu måste jag skynda mig och byta om springa till bussen , puss !

@ skolan .

precis varit och ätit och nu sitter jag i vår egna lilla datorsal med frida , nathali , johan , linnea , cornelia , linus och kim och chillar lite :):)
men nu ska jag fortsätta spela med frida , puss .


?

jag känner mig så jävla lurad och vilse att jag inte vet vafan jag håller på med..
men innan jag skriver för mycket så ska jag stänga datorn och lägga mig.
vi hörs . hej

sööööndagar suger !

blev ingen lång runda innan.. Ska aldrig mer rida hemifrån när jag är hemma själv. Maskot blir helt galen och springer runt i hagen och gnäggar och skriker . 
Och idag gnägga bellman även tillbaka .. så när vi galoppera lite på ett fält va jag sjukt rädd att han skulle skena hemåt men jag klara de ;) satt spänd som en träpinne hahahaha men sen red jag lite mer hemma så han blev lugn. Sen städa jag och hade mig i stallet i över 1 timme . Så nu jäklar är där snyggt ! hih

nu ska jag strax packa det sista till pappa och lägga över några nya låtar på mobilen och sedan klockan nio ska jag kolla på på smällen som går på tv , haha älskar den filmen !

min nya favorit !
igår lyssnade jag nog 30 ggr på den , och idag 45 ! hehe

ut NU !

jag lova mamma att gå ut till hästarna och fixa några andra saker senast klockan 14.00 .. Nu är klockan helt plötsligt 15.00 !?!?!? ååh .. Jag får sån jävla ångest när jag tänker på hur mycket jag har att göra idag .. men jaja , nu får jag lyfta på min röv och byta om och sticka ut och rida , tror dock bara det blir en liten runda .. på 4 km kanske ? aja får väl se , blog u later .

svar

gud vad fin navelpiercing :O
var har du köpt den?
sv; Guldfynd .
Men det var innan sommaren så vet inte om den finns kvar :)

du har inte piercing mer vell?
sv; Hahah , helt rätt ;d
nu ser det ut som jag har två navlar , för ärret är så stort .
men det är nog för att jag har tagit hål 2 gånger .. så nu skippar jag de , dock skulle jag nästan göra vad som för att få bort ärret ..
så här ser de ut nu ..

jaja .. inga kommentarer tack ! men ser ni ärret ?

bild bomb från malta !

jag saknar malta &&&&& att vara brun !



3dje oktober 2010

Godmorgon på er .
Hoppas ni sovit gott för det har jag .. Haha låg och kolla på date movie som gick på tv tills typ ? .. jag vet inte , jag somna iallafall och vakna 5 i natt och stängde tv . Så va gaaanska trött när mamma väckte mig i morse haha .. usch
Nu har hon iallafall kört och jobba och jag ligger i sängen och spelar aaaaas hög musik ;) , Kim va här precis och hämta sin moppe / motorcykel whatever .. Man får inte säga moppe av han asså hahaha .. Men nu ska jag fortsätta chilla här ett tag till men måste strax ut till hästarna .

i could really use one wish right now

tänkte faktiskt hoppa i säng nu , och sova !
riktigt trött och imorgon får jag komma upp och göra lite nytta .. måste rida och fixa massa saker där ute i stallet och även packa massa , både till mallorca och pappa . men jag bloggar mer i morgon , som vanligt ! godnatt



what you to make me feel like I'm the only girl in the world
like I'm the only one that you'll ever love
like I'm the only one how knows your heart


jag just nu .. trött och osminkad !

gamla låtar i högtalarna .


hämnden !

precis kommit hem från lund .
gick och åt fort , eftersom vi låg lite länge i sängen hahaha ..
men filmen var verkligen riktigt bra. Jag brukar inte tycka om sådana filmen men jodå ;) , alla blandade känslor , rädsla , ilska , kärlek och såå många fler .
Handla bla om 2 barn som va 12 år gamla som va riktigt galna , haha
Elias .. aaaw . När han log så va han så ful så han va söt hahahaha och Christian va gryymt snygg!!
rekommenderar verkligen att kolla på den!
sen fick jag även ett par snygga 3D brillor med mig hem , hehehe

mot lund .

nu sticker jag in till lund med mamma och myser på
någon restaurang och sen bio . hörs mer senare . pussar

myspys med mami hela kvällen.

jaja , lördagen har ju varit sjukt tråkig hittills !
men ska strax hoppa in i duschen och göra vid mig , sen ska jag och mamma in till lund och äta någonstans och sen gå på bio , hämnden . Ingen aning vad det är för någon , men den verkar bra iallafall :)
HAHHAHA , jag älskar min vovve <3

bilder från igår .

jag veeeeet att bilderna är fett suddiga !
men jag ska försöka köpa en ny laddare till min kamera ..

2dre oktober 2010

godmorgon !
fyfan vilken bra kväll det va igår !
orkar inte berätta så mycket , och bör nog inte göra det heller .. hahahah
men jaja , ni som va där vet om en hel del ;)
bilder kommer sen !

men nu ska jag iallafall fortsätta mysa och titta på tv med mamma ,
bloggar mer lite senare . puss

Mobilblogg - sängen !!

Precis kommit hem från ett sjukt bra jägers !!  Men nu ska jag sova innan mitt huvud sprängs , men jag bloggar mer imorgon ! Godnatt :')

1oktober 2010

hej gullegrisar !
precis kommit hem från skolan fast vi sluta för 4 timmar sedan .. haha
gick 5 km stavgång på gympan hah, så jävla kul ! menmen
sen stack vi till stan och handla lite småsaker och sen tog vi bussen hem .. och där va stöööööriga charly , elin och jimmy (y) ;)
nu ska vi chilla lite och sånt och sen ser vi vad som händer ,
bloggar mer senare iallafall pussar .
hahah jag älskar min frida .. (igår)


håååååååla !

fotades imorse och de kan ju dööö .. såg ut som ett piggsvin ;) haha
men nu har vi haft matte i 20 min , och nu har vi håla i 1 timme
och sen gympa och sen heeeemm :D:D:D bloggar mer sen , puss .

RSS 2.0