överdrivet läskigt avsnitt..

Okej, detta va ett av dom värsta biggan avsnitten.. Jävlar vad rädd jag va, visst man skratta imellanåt men herregud som jag skrek ibland. 
Hahahah, Jag älskar gurkan ! (L) Nä, nu ska jag se om jag kan få någon sömn inatt, ååhå.. :| hehe godnatt !
(det är ett plopp alltså)

fet app!


i skolan

Sitter i skolan och har rast, eller ja.. Vi har tagit egen rast.
Precis redovisat en middagsbjudning, fett b men jaja :) Börjar få panik när jag tänker på hur mycket saker jag har och göra tills imorgon.. Engelskglosor, matteprov, engelskprov, idrottsprov, och säkert något mer.Dock vet jag inte om jag verkligen pallar göra engelskprovet imorgon? Tror nog jag skjuter upp det en lite till, som jag gjort någon månad nu.. hehe för kommer inte va hemma något ikväll typ, för är inte hemma försen fyra, ska åka igen lite innan fem, och är hemma igen vid tio. ååh, fan vad jag sugeeeer på att planera :o
Nä nu ska jag in på lektion, byyeee

Pinsamt och stå för vem du är?

om "Hahahahahh sött":
detta är ju från i somras? du la ju in bilder i januari med samma klänning haha? :) menmen

wtf? Börja med och säg vem du är :) Och sen är bilderna flera år gamla ? :S De skrev jag ju? Jag kan väl ha lagt ut bilderna ändå? I somras hade jag inte så långt hår änns ? Tro jag skulle skriva att bilderna är från 2007-08 när dom är från 2010? Hahaha snälla .. Ska fixa fram datum när jag kommer hem om du inte tror mig, skämmiga sak ..

31e mars 2011 - april imorgon

Glömde sätta mobilen på laddning igårkväll så sladden låg fri i sängen (typ) och satte ett glas vatten på golvet precis innan jag la mig. Och tänkte bara, bara sladden nu inte åker i där, äsch jag somna direkt innan jag hann flytta på glaset. Men så vakna jag efter någon timme genomvarm (någon dröm?) och hör ett plask.. Jodå, där ligger sladden i glaset, trodde fan aldrig den skulle funka haha men johodå :D
Gick upp halv 10 och hoppa in i duschen och nu är jag färdig, tre kvart senare. Står och äter yoghurt med musli. Men farmor är här när som så måste stänga ner. Ha en fet dag! Puss
(och nä, kameran ville inte nu heller, fast jag bytte dator..fuck)

känns ju som fredag idag?

Nu är jag helt slut efter ha skratta så sjukt mycket, så nu trappar jag ner och tar lite yoghurt och sen lägger mig i sängen bredvid min söta mamma :D
Hörs imorgon, godnatt
Hahaha dog en aning, men tycker ni inte jag ska satsa ??

Fjortistiden is the shit

Okej, detta blir bara värre och värre.. Kan inte fatta att dessa bilder funnits på min mammas dator. Undra vad hon tänkt egentligen.. Hahaha fyfan. Mer än hälften är borta så lägger bara upp några stycken. Bara för att påminna, alla bilder är mer än 2 år gamla!!!!! och fyfan vilket fult löshår jag hade då..
erica & jag på malmöfestivalen för något år sen
soffe & jag i skolan .. i 7an? 8an?
kusinerna & jag för ett bra tag sedan
sista bilden är värst! (men den va en flippbild hehe)

sur på min kamera..

Fan vad jag hatar annie, så ful och äcklig & störande. :|
Menmen, börjar inte försen 11 imorgon och dessutom kommer farmor och hämtar mig så slipper ta bussen som den senaste går kl 9, as gött och bli hämtad utanför dörren ju hihi ;)
Så har inte bråttom i säng ikväll och eftersom jag sov 1 timme innan vid fyra så är jag inte så trött men tror nog jag ändå prallar ner i sängen och kollar på tv till jag somnar. Men jag bloggar imorgon innan jag drar till skolan och ska försöka lägga ut bilderna som inte gick idag, jävla kamera.. Men sov så gott, pusspuss

Hahahahahh sött

Sitter på mammas dator och hitta precis tusen bilder från turkiet 2007 eller de va kanske 2008 ?! ingen aning..
Så nu snackar vi om att jag är liten, men jag tänker ändå lägga ut några bilder, men mobba inte.. Jag är verkligen inte gammal på dom ! (a)
Men magen hade gärna fått komma tillbaka!!!!! :O

hos mami ! (L)

Inte haft ork eller lust att sitta vid datorn nu ikväll, ville bara snacka och mysa med mamma i soffan :) Hämta somsagt den nya bilen innan, jag och min syster tycker den är sjukt ful (hahaha) men mamma älskar den, aja det är hennes bild så.. : ) Kom hem och hjälpte mamma med maten, schnitzel med pommes och sås. Skojar inte så gott de va, höll på och spy efter så mycket jag åt!
Sen cheka jag rundor på mammas mobil efter några feta apps, och jodå, jag hitta en som jag fastna vid, visar sen vilken de var. 
Och sen la jag, mamma och syster oss i soffan och käka tårta till glee. Fick mina presenter som var pengar, presentkort, skor och lite annat smått som jag tänkt visa men min äckliga kamera vill inte som jag vill.. aja de kommer senare

damn.. nicky !


Åker till mamma

Råka somna till en timme. men nu kommer mamma snart så måste slänga ihopa mina saker sen följer jag med henne och hämtar sin nya bil.. :)

Mobilblogg - sängen

Tjabba snyggosar ;) Orka inte blogga imorse för låg och snacka massa skit med medde igår i telefon till ett typ så jag låg i sängen tills jag va tvungen och springa till bussen imorse, så outfiten blev joggingbyxor och en mysig tröja och därpå inget smink! Efter skolan stack jag med kim & johan till stan och fika. Och nu är jag hemma och fick lite panik när jag inte hitta min dator.. Men kom på att pappa tog med den till jobbet så en annan skulle försöka ladda ner msn eftersom jag inte kan .. :( så ligger i sängen med mobilen i högsta hugg & samtidigt tittat på något skit på tven

lek inte att du heter lisa ;)

Lisssa om drar och dansar lite:
Hej! Ungefär hur många blogg läsare har du per dag/vecka ? Bra blogg ! :)
svar: har lärt mig att det inte är något man ska skriva ut i bloggen, men det är verkligen olika från dag till dag, bloggar jag mycket en dag är det några hundra annars ja, lite mindre. Ligger inte på någon jämn siffra direkt. 
Sen kan jag ju säga att jag bloggar inte för att få hög statistik, utan för jag tycker det är kul, och kan va skönt att skriva av sig. Hade det varit så hade jag kunnat ha en blogg som ingen visste om och skrivit som jag va värsta kissie (hahaha) men sen är det ju bara kul om någon läser av intresse och så :) så garry on!
hittills idag har det varit 178, men nu måste jag sova, herregud haha godnatt
som ni ser, upp och ner beroende på vilken dag det är (fredagar och lördagar
sitter dom flesta inte vid datorn ju;) ) och hur mycket jag bloggar.

jessi j - who you are

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!



weheartit


mår inget vidare..

Sån satans huvudvärk och mår illa som ett svin, kunde inte änns äta upp min glass.. Men så jag stänger datorn nu och försöker sova istället.
Kan stolt säga att jag tackat varje person som skrivit grattis till mig på facebook, trodde inte jag skulle orka det. Det slutade stå hur många det va efter 600 så vet inte hur många som skrev, men tack än en gång, ni är så bäst! Och även alla andra som ringt, smsar, msn, pm @ facebook eller chatten där, och självklart folket jag träffat idag!
Imorgon drar jag till mamma och får mina presenter av henne och sen blir jag där faktiskt. Och sen är det ju snart helg igen, partypartyparty! :D
Men bloggar mer imorgonbitti, massa pussar & kramar!
psssssst.. david är bäst .


soft kväll

desperate housewives
glass
biggan


dansa är livet ;)

Hemma nu, genom svettig och trött som ett as.
Ska hoppa in i duschen nu, och sen spika mig framför tven kvällen ut.
Men jag bloggar mer strax puss :D

drar och dansar lite


29de mars 2011 - 17 år idag ju

Skola 10-11.30 idag, över chill ju ;) Så när vi hade slutat stack jag, frida, marcus, kim & johan och käka på chikos. Sen drog jag och frida och sola med kim efter oss, haha..
Hemma nu iallafall, så har suttit där nere och fikat med min lillebror lite och kollat på pippi, men nu tar jag plats i min säng med datorn en halv timme innan jag ska träna bort all mat jag ätit idag hahah. (dansa alltså..)
bilder från idag


Mobilblogg - min födelsedag

Godmorgon på er. Har egentligen inte tid att blogga nu för måste föna håret och sen dra till skolan.. Fick iallafall en onepiece, lotter & godis av pappa och dom, helt okej ;) nu ska jag bara vinna 3 miljoner så! Hehe. Legat och svarat på över 120 grattissaker på Facebook nu, tar ju aldrig slut så fortsätter om jag orkar sen när jag kommer hem, för idag blir det kort skoldag, 10-12. Men vi hörs sen puss

längtar redan till helgen

På fredag sticker jag och rasmus upp på argenturen på afterwork och dricker vin och snackar skit om vad som hänt i veckan, eller varför inte förra helgen? ;)
Har vi tur får vi med oss moa och axel ! Och sen efter sticker jag nog på fest eller så blir det på lördagen men vi får se, kan ju bli lite mysigt (:
Nu ska jag iallafall hoppa i säng och kolla lite på tv för imorgon när jag egentligen har sovmorgon kommer jag bli väckt innan kl 6. Inte okej!! Menmen, detta händer ju bara en gång om året så, hihi. Men godnatt på er.
rasmus


dör lite här ..

Jag kan inte ladda ner msn, (damp till max!!) så jag kör på ebuddy tills det är löst, men sen vetifan om jag vill träffa sofie mer, rätt äcklig av sig..

vilat middag, hihi

Somna till 1,5 timme runt fyra men nu är jag vaken och har precis ätit middag, snackar om att jag va trött!? Kunde knappt ha ögonen öppna i skolan den tid jag va där. Rätt sugen på glass nu faktiskt, vaniljglass med massor av chokladsås, kolasås och strössel! men de tar vi lite senare till tven :)
Imorgon är det min dag, alltså min tur att fylla år. Man kan ju fan undra vad de är jag kommer få, iallafall av pappa för dom har vetat detta själva nu ett tag, men jag har inte önskat mig något mer än pengar.. Men vi får väl se hihi.
(När pappa kommer hem så ska jag lägga över alla mina gamla bilder, därför det är så tomt nu)

hade ju varit lagom skönt att åka iväg nu

mohombi ft nicole scherzinger - coconut tree

lillasyster och jag på mallorca i oktober .


28de mars 2011 - dagen innan min dag

Tjolahoppsansa :D
Otroligt skönt att få sluta 5,5 timme tidigare idag, så denna dag ska jag inte klaga så mycket över, även om jag är sjukt trött så ska jag hålla tyst hehe.
Är hos pappa nu iallafall, fett med ångest så stannar här nog bara till onsdag..
Idag tänker jag nog inte göra så mycket, ligga i sängen och vila låter som en bra idé tycker jag (a) hihi.

veckans längsta skoldag..

Godmorgon. Hoppas ni sovit gott sötisar :)
Sitter och äter frulle med mamma nu, och ska strax till skolan.
Efter skolan sticker jag hem till pappa och är där till fredag, inget kul de inte.
Menmen, hörs efter skolan, ha en rolig måndag !

skola imorgon

Hahah underbart straff mot rodney nu nästa vecka! ;)
Och lilla roza ute, men de visste man ju, synd bara för hon gjorde en del avsnitt helt sjuka haha. Men ska ner och ha lite yoghurt nu och lite värktabletter och försöka somna ifrån min underbara mensvärk. Godnatt söta bloggläsare.

dagens



suddiga bilder från helgen

Hitta några bilder i min mobil precis som jag inte visste jag hade :S
Och en från sofie, och två andra från mathilda! galen kväll .
sofie, & macke
sofie & macke
martin & alex
medde
medde & challe
sofie, denice, becka & jag

så trött på allt & alla

One heart asking
Give me love, give me love
One soul praying
Give me love, give me love..

ny fin väska, hehe

Nu har alla åkt, och fick massa pengar och kurs  på make up store (ink. smink) och en ny stooor resväska av mormor, och självklart fick min lillasyster en, fast lite mindre ;) . Hur bra som och jag är nöjd. Nu ska vi käka pizza (inte bra) så bloggar mer senare, puss

hitta gamla bilder på mormors dator

turkiet 2009 med mormor

turkiet 2010

mallorca 2010

ställt fram klockan?

hoppas ni inte glömt ställa fram klockan inatt ? ;)
Har iallafall precis kommit hem, har varit hos emelie och fixat naglarna. För det va liksom 5 stycken som åkte av i fredags hahah, så va ju inte så snyggt.
Men nya och fina nu, kommer bild senare, men nu ska hjälpa mamma med att fixa lite nu för om någon timme kommer mormor och några andra och firar mig

det är inte lätt..

Sitter med luren i örat och berättar om gårdagens händelser.. Haha
Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen sova, för imorgon händer det massa saker, men det tar vi då ;) godnatt små troll .

laaaaady


fin kväll


26e mars 2011

Dålig bloggning idag, men har jag inte varit hemma så har jag haft fullt upp.
Mamma hämta mig vid två hemma hos sofie, så körde vi och käka hambugare (igen) omg, så tjock jag kommer bli!!!!! Min 8de hambugare på 9 dagar, omg asså. Okej, nog om de.. Orkar inte skriva allt som hände igår men utkastade blev vi , haha herreguuuud.. Eller ja, jag gick nerför trappan och två andra flög ner för HAHAH det va det värsta jag varit med om. Och sen hur många timmar jag storböla de vetifan asså.. Hahah sån sjuk kväll, pga EN människa, menjaja ;)
Men denna dagen har jag lidit som en gammal gubbe.. Min fot är svullen och stor och går knappt att stå på, och värsta blåmärket på ögonlocket, och jag har ingen aning om hur det kom dit..
Menmen, ätit världens godaste middag idag, ska frästa er med bilder nedan. Och sen skulle jag egentligen åkt in till eslöv med sofie och träffat marcus & timmie men nejdå, min mamma har damp som vanligt, så får sitta här hemma med kärringen och dö, en lördags kväll.

min supergoda blandning (a) lax, tagliatelle & romsås

Hos Sofie

Hann inte med att blogga igår efter Nova för hade en halv timme på mig så ni förstår nog att jag va rätt stressad. Festen va iallafall så rolig den vara, sen blev de bara kaos!! Riktig kaos, så du slutade med att .. Eller ska nog inte säga de kanske, inte så bra tror jag haha :) sov hos macke iallafall och sen idag stack jag, Sofie & Lucas till Max och åt och nu har vi precis kommit hem. Eller ja.. Jag är hos Sofie och väntar på mamma. Hörs när jag kommer hem, puss

till the world ends


shoppingtime

Nu så är min efterlängtade mamma hemma, så nu blir det shopping! puss
Daniel Adams-Ray - Lilla Lady

fyfan, finner inga ord


freeeesh

Nyduschad och fräsch inför ikväll. Kommer ha svinbråttom ikväll därför fick det bli duschen nu, men det funkar det också ;)
Om 1 timme kommer mamma hem så sticker vi till nova några timmar och handlar pressent till medde & lite till mig hehe (a) sen blir det hem fort som tusan och göra vid mig lite snabbt och in till eslöv igen och möta upp sofie, sofia & hanna så sticker vi till medde. Men jag bloggar mer innan vi sticker. pusspuss
rätt snyggt va ? hahah

gammal mascara som runnit i duschen runt ögonen ..

facebook update.


kärleksmumssss

Godmorgon.
Vakna av mig själv halv 10 idag, vilket inte är likt mig så jag ställde mig och baka kärleksmums direkt annars hade jag väl aldrig haft tid till de, för mamma har bett mig att baka de tills vi ska fira mig, på söndag. Så nu är kakan i ugnen och ska snart ut, sen gör jag vid mig snabbt och åker in och solar.

morgondagen kommer bli grym

Legat och kollat på big brother nu, samtidigt som jag snackat med medde 1 timme. Omg, vet ingen roligare kille, så sjuk! Och går ju inte in på detaljer här ;) menmen. Dansen va en av dom jobbigaste gångerna idag, så slängde mig in i duschen när jag kom hem och sen tog plats i soffan med luren. Men nu ska jag hoppa i säng och sova läääänge imorgon eftersom vi har studiedag hih.
puss och kram

Mobilblogg

Så, nu har mamma verkligen fått en riktigt makeover med sitt hår. Silver/grått/blont och september frilla. Dösnyggt faktiskt! Tuff mamma jag har hehe ;) är på väg till Eslöv nu iallafall och nu väntar 2,5 timmes dans, underbart fast de suger att jag är cptrött.

heeeelg :D !

Nu va det helg för min och resten av eslövsfolket :D woho.
Alltså lediga imorgon, och sen party på kvällen hos medde som fyllde 20 igår. Men nu sitter jag och väntar på min lilla mami ska komma och hämta mig sen bär det av till malmö. Hörs senare. pussssss

chilliN i skolan

Sitter i skolan nu, färdig med arbeter, eller nja .. Vi orkar inte mer hehe. Så fortsätter med det en annan dag.
Va uppe på donken på lunchen, fan asså.. känns inte bra nu efteråt :( Menmen, det är hårdträning ikväll så! Tar lektionerna lite snabbt för har inget och skriva
mänk - påbörja arbetet som vi snart är klara med.
matte - fick 1 tal räknat, för marcus alltid ska hålla på och snacka & störa sig.
lunch - d-d-d-donken :D
mänk - fortsatte med arbetet en halv timme
NU - datorn 1 timme .
datorkunskap - gissar på att vi ska fortsätta med excel


24de mars 2011

Drar mig mot skolan nu. Och efter ska jag mamma in till malmö för att klippa sig. Men självklart mobilbloggar jag, så hörs senare. pusspuss :)


sönderfärgat hår och tuttar är det ända tjejen har

Okej, vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällens big brother.. Fyfan vad skabbiga dom är, speciellt minela. omg så ful hon är, och en riktig kopia på kissie faktiskt. Aja, nu ska jag hoppa i säng, godnatt :)

sommar insperation


taio cruz


rally hem ..

Hemma nu, omg så trött jag är :(
Åkte därifrån vid lite över sju, och hade tävling med en annan som jobbar på pappas jobb till eslöv. Dom körde i 200 på en rak väg och 170 i en sväng, jag trodde det va kört där. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv seriöst! Fyfan, vilka jävla dårar :( Och i svängen körde dom liksom bredvid varandra och hela bilen slira och hoppa och hade sig, jisses.. Menmen volvo (vi) vann över bmw hah.. sjuka!
Färdig med allt där nu iallafall så nu slipper jag åka dit igen, men man blir ju överlycklig när lönen kommer ;) Denna månaden är det både studiebidrag, modellön, lön från pappas jobb, 500 från skolan och sen får jag alltid extra av pappa. Ohyeah heheh.. Har iallafall precis kollat på glee och väntar bara på bb ska börja nu..

på pappas jobb

Nu börjar jag bli duktigt trött.. Varit färdig med allt nu en timme typ och nu väntar jag bara pappa ska bli klar alltså.. ååh herregud :(
Men får väl hoppas på att han snart kommer och säger "nu åker vi". Men jag bloggar mer när jag kommer hem. Puss&kram skumbanan :')


23dje mars 2011

Hann inte blogga i morse eller jo, men jag orka inte. Satte mig ner och åt frukost tillsammans med mamma istället, vilket inte händer ofta.
Nu är jag iallafall på pappas jobb , så bloggar mer snart. Men bara så ni inte trott jag har dött ;) pussar

håller ni inte med?

Jag dör så snygg han har blivit !
För 1 år sedan tyckte man han va galet snygg, men vad är han nu då? Galet sexig eller vad? ohgud. Och folk som säger han är ful, kan dö! :(

big brother

Big brother, lika bra som vanligt. Och dom nya tjejerna verkar rätt galna alltså haha! Och vilket halsband roza fick, maaaaaajgad!!
Men nu ska jag springa till sängen och somna på 2 min, om det nu går.. För orkar inte blogga mer idag. Men vi hörs imorgon ju;) godnatt

white light moment


desperata hemmafruar!!!

Nu börjar dhw, men bloggar mer senare i någon reklam eller något, och då kommer det ännu mer bilder ;) Pussiluss

bjuder på alla bilder så ni vet

Några bilder från idag , fler finns på facebook :) @ erika thuresson
fia
frida
frida & jag , hahha dör .
therese & nathali
jag & frida
jag (HAHHAHAHAHA)
HOT! jag & frida.

tvkväll .


22e mars 2011

Dålig bloggning idag, japp och jag är ledsen för d :)
När jag kom hem från skolan så hjälpte jag mamma att städa huset för 4dje visningen som är på torsdag så.. Hade inte tid med datorn.
Men skolan va roligare än vanligt, höll på i metodrummet hela eftermiddagen (kommer bilder sen) och mata varandra.  Sen nu har jag precis kommit hem från 2,5timmes dansande. Men ska inte klaga, jag körde hårt på de "hårda" (om ni fattar asså .. hahah) och sen älskar jag danserna, så de så :D

svar på kommentar

johanna om some last photos:
wow vad fin häst! Vad är det för sort?

Svar: Kan inte mer än hålla med dig :) dock är han riiiktigt tjock nu när jag inte ridit honom på 3-4 månader.. Men han är en D-ponny med blandning mellan arab & fjording. En av dom finaste sorterna om ni frågar mig!

fjording

arab

fjording/arab


håååååla (n)

jag HATAR när första lektionen är inställd. Fucking lack nu.. Haha aja, jag och nathali sitter vid datorerna och kollar läget på facebook ;) Fast jag hade hellre legat hemma och sovit 1 timme extra. Nä nu ska vi gå och köpa MER. Pusspuss

älska big brother

Hahha fyfan vad jag älskar bb. Sitter och skrattar för mig själv, känns såå normalt ju;) haha men kan inte hjälpas. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, dö trött. Hörs imorgon natti

duktigt fin

Yesbox, ann vann och erika är glad :D så jävla snygg så det är sjukt! Men nu tänker jag chilla vid datorn tills big brother börjar. puss
Så jävla snygg

blond igen!

Hemma igen, med min vanliga hårfärg. Vet inte vad man kallar det? vitt eller ljusblont kanske? Aja ni vet hur det är ;) Det rosa ville verkligen inte släppa.. Hade blondering i 3 gånger, dock inga långa stunder men nu är det svinto!
Menmen, nu sitter jag och kollar på top model, så bloggar mer senare
fina ann !

@skolan

Hejsansvejsan
Sitter i skolan med frida, eller ja.. här är fler folk men dom bara nördar sig på facebook. Johan är iväg och handlar geisha och negerbulle till mig, asgott ju :') Sen drar jag somsagt in till malmö när jag slutat och färgar håret så hörs lite senare ikväll och då hoppas jag fan att mitt hår är vitt och inte någon ljusrosa eller något, hehe. Pussssar :D


love hurts

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan.. osv.
Nicky åkte ut, inte okej INTE okej alltså. Den fula katerina med det fula katt- ansiktet och skrattar som en jävla kakaduva ska alltid klara sig. Åååh vad arg jag blir :( Menmen, ner och borsta tänderna nu och sen ladda inför en lång dag imorgon. pussar

ut med katerina idag

Sista avsnittet av solsidan är nu klart.. Hoppas på dom gör en säsong 3 nu :D
Nu ligger jag iallafall i soffan (fortfarande) och kollar på bb, jag dör om inte katerina åker ut idag alltså, fyfan vad hon kan gå en på nerverna genom tven.
Men nej, nu är reklamen slut, så tillbaka till big brother ;)

nu gäller det .. *lycka till*

Fick en kommentar om att jag va smal. Asså seriöst så vet jag inte om jag tycker jag är så jävla smal mer? Jag har XS/S i mina nya byxor. Mamma köpte dom, så provade inte. Men jag fick knappt dom på mig, rumpan är värst. Och jag vägrar gå upp till stl M!
Bestämmde mig förra veckan att sluta äta skräpmat men det blev donken torsdag, fredag & lördag. Samma mat dessutom, big tasty meny med ostsås. Hahahha vafan ska det bli av mig.. Magen och lår ska tränas hårt nu kan jag säga, har alltid chillat på dansen när vi kör hårdträningen och sånt shit men aldrig i livet att jag gör det mer! Nu jävlar :o Min mage ska bli fin till sommaren!!!

färgar håret imorgon

Snart börjar solsidan och innan det ska jag försöka hinna med att plocka undan en del saker.. Känns som jag har saker överallt :(
Sen imorgon efterskolan åker jag in till malmö och färgar tillbaka håret, *pust* Så kan bli rätt dåligt med bloggning imorgon men titta in för säkerhetsskull vetja.
men nu ska jag kissa, ciiaao

Kan ni aldrig säga vem ni är??

:D om duschen nu!:
Kan du inte köra igång en frågestund? :D
Svar: Jo visst, inte idag men strax. Så ladda med frågor dådå ; )


! om bilder från när jag va sjuk:
Kan du inte skriva ett inlägg(om du då vill) om vad som hände, ser ju inte roligt ut:( ,  bra blogg : )
Svar; Tack!! Asså det är en jätte lång historia, så säger du vem du är så kan jag skriva den till dig om du vill men, kortare sagt så tog jag bort halva lungan.

nya byxor med hög midja



duschen nu!

Nej, nu får jag göra lite nytta av dagen.. Bara legat i sängen, så hoppar in i duschen, rakar benen & 1 flaska inpackning sen ska jag väl känna mig som ny igen och göra någon lunch eftersom mamma jobbar så är jag hemma själv, så kan ingen laga mat till mig :(

memory


20de mars 2011

Godmorgon, ligger och segar isängen med lite gröt som mamma gjorde till mig. Orkar veeerkligen inte gå upp, så jävla trött så det är sjukt.
Och tanken på att det är skola imorgon får mig att bara vilja krypa under täcket och vakna upp på fredag, hehe :D Men så med andra ord händer det inte ett skit idag. bloggar & svarar på kommentarer senare.

nu ska "babbsan" sova heh

Ligger i mammas säng och kollar på något skit på tven och äter chips samtidigt som jag får ett sms av lucas som skriver att polisen stoppa festen (jävla tur jag inte åkt dit då kanske;) ) Men tänkte faktiskt gå och göra mig i ordning på toan och sen sova. Hörs imorgon, nattinatti

va på seminarium idag

Sämsta bloggningen genom tiderna idag eller vad.. Men har faktiskt skäl till det. Imorse kom jag inte upp försen lite över nio och spendera hela morgonen ute i stallet och fick massa pussar och tog bilderna i inlägget under.. 
Sen kom pappa och körde mig till malmö, där visningen skulle va. Otroligt glad att jag inte va hemma när hästarna blev hämtade.. fyfan.
Men kom in i samtalsämnet i malmö när vi satt och snacka bara, herregud jag blev helt tårögd.. inte okej, eller jo det är de.. Men sån tur ringde medde så gick ifrån och han fick en att tänka på nytt, så gullig så :)
Men visningen gick super iallafall, så otroligt kul! Kom hem vid halv 9 och ingen fest blev de inte. För det första är mitt hår fortfarande rosa (tills måndag), sen va jag sjukt trött och pallade bara inte ge mig väg, men slog en pling till lucas ändå men dom va ändå bara så taskiga (!!) så jag sket i d. Men nästa helg blir det dubbelt upp, gosh ;)

some last photos


gimmie dat


Innan jag går och lägger mig

Hannah Johansson om har rosa hår igen.. *dör*:
kan du inte berätta mer om visningen du ska på imorgon? :-)
Jo visst.. Imorgon så ska jag och tre andra modeller träffas innan och bli fixade och sånt, sen kommer det 70 frisörer från hela landet och kollar på våra hår.
Visar bilder från plåtningar och sedan får dom även fota oss lite om dom vill och så. Känns rätt maxat med 70 av sveriges bästa frisörer.. ;)
Men jag skriver mer imorgon hur det va och så, men hoppas du fick svar på din fråga, kram. Nu väntar sängen på mig iallafall, godnatt

mobilblogg

Chillar i soffan med chips & cola och glor på bb tillsammans med stefan efter en jobbig dag. Bloggar mer när jag orkar resa mig till datorn .. PUSS & KRAM :D

har rosa hår igen.. *dör*

Herregud.. Förlåt för jag inte bloggat något idag.
Vakna 10 min innan jag skulle gå till skolan imorse, och hade rätt mycket panik så slängde ner smink och saker i väskan, borsta tänderna och sprang till bussen, och sen har jag inte haft tid heller i skolan .
Stack iallafall från skolan vid två, hämta sofie i lund och sen drog vi vidare till min frisör i malmö. Färgades två gånger, klipptes och styla de litegrann.. Och ja, som ni kanske läst på facebook så är jag rosahårig igen, trodde jag skulle svimma när han sa det.. Men imorgon efter visningen så ska dom färga tillbaka det till ljust :) Annars åker jag inte på festen kan jag lova!
Fick även se en av alla tusen bilder som togs för några helger sedan, och va faktisk jävligt nöjd. Bättre än vad jag trodde hehe. Ska även få se fler imorgon så ska försöka fota lite i smyg så ni kan få se, eftersom ni tjatar som jag vet inte vad.. ;) Så ikväll har jag, sofie, mamma & lillasyster suttit där i 5 timmar, rätt drygt men fick en del skratt för mitt babbsanhår, hahahah ...
bild från idag innan jag färga håret..

goodbye my friend, goodbye my lover

Börja kännas inom en nu, att mina hästar blir hämtade på lördag.. Och jag är inte hemma då. fuck me bokstavligen.
Visst, ni kanske inte tror det skulle va något jobbigt, men folk som förlorat ett nära husdjur eller så, så kan jag säga att detta är fanimej exakt likadant.
Varje morgon jag gick till bussen eller kom hem, skrek man alltid "hej bellebelle" och fick världens gnägg tillbaka. Och nudå, när jag kommer hem sent om kvällarna, så är där ingen som hälsar..
Ingen man kan gå ut och pussa på, ingen man kan berätta saker för utan att någon annan får reda på de. Min lilla egna bästavän
Aja, jag ska inte skriva en bibel här om dom, blir kanske en halv på lördag när dom åkt. Hahaha kan inte änns föreställa mig hur min syster kommer gråta.. 
Nej, nu slutar jag. Hejdå

så fucking bra!!!


duktigt jobbat idag erika..

Hemma från dans & solning, dock har det inte blivit något pluggande. Tur att det är just den lektionen jag sticker från imorgon, som vi har glosor till ;)
På dansen råka jag dessutom sparka av mig min ena nagel? (fråga mig inte hur) Höll på och svimma så ont det gjorde, herregud... Och såå snyggt nu ju till helgen och allt, ååh vad jag älskar detta. not
Dessutom när vi körde uppvärmningsdansen (som bara jag kom ihåg därför skulle dom kolla på mig, omg hahaha hatar anette ibland!!) så kom det in en kille som tränar thaiboxning bredvid och börja freestyla, hahah omg alla dog! Men fett ball va han iallafall! :D
hela min egen åkte också av, därför de ser så sjuktligt fult ut!
och det svarta är en bit av påbyggnaden, och lite av det svarta nagellacket
SNYGGT JAG MENAR!!!

börjar få lite färg igen!?


Imorgon är det helg, shoooho!

Fredag imorgon YES! Får gå en timme tidigare från skolan för ska in till malmö och klippa mig och fixa lite annat inför visningen som är på lördag. Och soffepropp hänger med där, så efter det sticker vi till entrè och shoppar lite sådär, ett par nya vita converse är ett måste! Mina ser ju ut som någon har skitit på dom, hahah.. Sen får vi se vad som händer senare på kvällen.

kvar på dagen..

skolan - chek
donken - chek
ungdomsmottagningen - chek
hem & städa
sola
plugga
dansa
duscha
sova

Såja, så ser resten av kvällen ut. Så det är bara att börja städa nu så det blir klart.. Ser ut som en stor fet bomb slått ner inne på mitt rum.. inte okej!
Sen måste jag sola en halvtimme, känns som det va evigheter sen jag sola. Så få upp färgen till visningen på lördag & även lite snyggare om man är brun när det är party, inte sant ? :D Vi hörs senare, pusssar

bilder från när jag va sjuk


i skolan

En lektion kvar, som blir datakunskap.. Fett b jao! ;)
Sen drar vi upp på donken och äter sen har jag super mycket och göra, så ska se om jag hinner blogga mer innan jag ska iväg. Men nu börjar lektionen, ciiiiao

Mobilblogg i hallen haha ;)

Godmorgon! Måste säga att det är otroligt skönt att börja 11 idag! Älskar när vikarie är sjuka. Men jag tänkte bara snabbt uppdatera mig, men nu måste jag springa till bussen. Vi hörs senare :) pusspuss

håller tummarna för min dator

Suttit och lagt allt viktigt (bilder & musik) som jag hade på min dator över på ett sånt usb eller vad det är? Stort som en mjölkförpackning iallafall. Fyfan vad drygt, men bättre det, för imorgon åker allt på datorn så kaaanske den ska funka igen, för så många gånger den stängts ikväll hade jag slängt den i väggen om den inte skulle fixas imorgon. jävla äckelsak :(
Medans mina låtar och bilder fördes över så kolla jag på massa gamla (&nya) bilder som jag inte sett på sjuktlänge som fanns på det. Och har sparat dom här på bloggen som dom kommer upp i mellanåt :D La ut en från min ena operation på facebook, men tänker lägga upp fler här. Dock får det bli imorgon. För nu ska jag sova, nattinatti fina läsare.
min lillalilla sim, när hon va bebis , naaaw ! Kommer sakna mitt hjärta.

bilder från igår .

kan ju inte säga att det blev någon seriös.. haha

mmmmusik

Britney Spears – Till The World Ends
Jessie J – Price Tag
klicka på länkarna så har ni dom på spotify.

16de mars 2011

Hemma från skolan nu , wooooooooho :D
Orkade inte åka till pappas jobb idag, så tar det nästa vecka hehe. Och imorgon börjar vi 11, över nice ju!!
Iallafall, dagen har varit grymt lugn, bild, matte, engelska och samhälle. Dock råka jag somna på sista lektionen men det kunde inte hjälpas hehe.
Så nu chillar jag med datorn i sängen, och ska lägga över bilderna på kamera på denna datorn nu.

nu ska jag till skolan

Godmorgon, hoppas ni sovit gott ? ;) Gjorde faktiskt jag, hehe.
Onsdag idag, och gissar på att det kan bli liite sådär dåligt med bloggning men jag ska göra så gott jag kan! Ska äta och dricka upp mitt te nu, sen dra mig mot bussen, men vi hörs senare. love
lekte framför webben igår, och dom bilderna får duga nu...

virussskit!!!

Innan precis efter jag skrev förra inlägget krascha min dator.
Gick inte att trycka upp msn"rutan" eller de, där man loggat in alltså för så börja hela datorn blinka & pipa. Så chatta lite på facebook men efter ett tag blev allt blått och massa text kom upp över allt. Tillslut stängde datorn sig men jag prova ändå starta den igen, lite segare än vanligt va den men facebook funka (inget annat) men sen kom pappa hem och han kolla lite snabbt på den men fatta inget haha, sen stängde han den bara och jag bara wtf gör du? men han skulle tydligen ta med den till jobbet imorgon .. Så jävla rädd att alla mina bilder och min musik försvinner.. pallar inte de!! :(
Så sitter på emelies dator just nu.. Men nu ska jag iallafall sova. Imorgon blir det skolan, ungdomsmottagningen och sen till pappas jobb och jobba lite. Måste verkligen bli klar imorgon!! Vi hörs imorgon, nattinatti♥
känner mig rätt skabbig just nu, menmen.. Ni får stå ut ;)

NU ;

äntligen börjar det igen!!! :D


jädrans höft..

Hemma igen, dock blev det inte mycket dansande för min del.. Har så jäääävla ont i min höft. Mamma säger att det är inflammation, och eftersom hon är sjuksköterska så får jag väl tro på det då, men fuck of hahah ärligt :(
Men jag ska inte böla..
Beställde nya byxor & t-shirt uppe på dansen också som kommer om ca 1 månad så då får ni se dem! Nu har jag precis ätit spagetti och köttfärs som farmor hade med när hon hämta mig på dansen, underbart gott hehe :') Och nu är jag äckligt tröstig ;s hatar när man är det, så jag får väl försöka komma ur sängen och hämta något och dricka.


en bild från innan idag, lägger ut fler senare!


jazz & new school

Varit ute och fotat lite nu, men bilderna kommer senare för ska och dansa några timmar nu, bloggar mer sen.

15de mars 2011

hejhejhejhejhejhejhejhej.. typ
Blev väckt vid halv 7 (när jag har sovmorgon!!) för att sjunga för kristoffer som fyller år idag (min pappas tjejs barn, hänger ni med ? haha) men sen gick jag och la mig igen och vakna inte försen klockan tolv. Gick då ner och satte mig med lite läxor och sen la jag mig i sängen igen, gyttans.
Frida kommer om en kvart och då ska jag va klar, jo visst att jag är..
Ska bara va ute och chilla i det fina vädret :) hörs sen!
nyvaken erika .. hahah


trött? nja ..

Somna i sängen med datorn i knäet ett tag innan men jag tänker faktiskt stänga datorn redan nu. Men jag somnar väl ändå inte försen efter tolv.
Aja det gör ju inget eftersom jag är ledig imorgon menmen. Vi hörs mer imorgon pussar

jag säger bara... helgen!

gaaaamla bilder från stockholm!!


14de mars 2011

Shit vad det va svårt och komma upp imorse.. Men nu är jag iallafall hemma från skolan, fett drygt och gå 8.30-16.00 ;S Men imorgon är vi lediga så , tummen upp :D Efter skolan stack jag till stan med kim & johan, fick lite nödvändiga saker handlat och lite onödiga hehe.. Funderar på att sticka till nova imorgon.. Men vi får väl se. Nu ska jag lägga mig och läsa lite bloggar, pussar

ny telefon

Fick en ny iphone 3gs igår av morfar när jag va där. Dock vet jag inte om
jag vill byta?!.. Jag menar, alla nummer följer inte med, alla appar jag köpt,
och allt annat? Åååh herregud :( vad ska jag ta mig till..
Menmen, nu ska jag prega i mig en alvedon för jag mår verkligen piss..
från igår? kanske, kanske inte. Har sån huvudvärk och mår fett illa.
Sen blir de sängen för min del. Vi hörs imorgon nattinatti.

bilder från igår & imorse



imorse ..


mitt finger ?!?

Så, nu är jag hemma igen och proppmätt!
Satt och knäckte mina fingrar på restaurangen som jag alltid annars gör, men nu tror jag nog fan att jag knäckte mitt långfinger.. det går inte och röra utan att det gör pisseont :S ....
Ska kila ner där nere och hämta kameran och föra över några bilder från igår och imorse, så dom kommer straaax.

kinamat !

Ska slänga på lite nytt smink och en mössa sen så ska jag och kristoffer gå upp till kinarestaurangen och möta pappa, malin, lillebror & farmor och farfar så får det bli söndags middagen :D gottgott. Tror nog det är för lillebror fyller år. Men vi hörs senare pussar

lillelillebror

Idag fyller min störda lillebror 3 år.
Så jävla söt, men ändå så störd i bland haha..
Pappa kom upp och väckte mig halv 7 i morse och sa att jag fick komma ner nu och så vi kunde sjunga för han för han hade frågat när vi skulle sjunga för han.. haha. Fick en cykel och lite annat men det bästa enligt han var nog glassen han fick hahaha.. Och igår fick han kalaspuffar av farmor och farfar och snacka om att han blev glad, så söt :) Men sen .. när han får damp så spottar han på en och säger man till han så spottar han ännu mer och dampar loss! Men jag älskar honom ändå. && grattis till honom .
Lite gamla bilder


hold my hand


sjuk kväll igår

Godmorgon.
Ligger i sängen efter en galen kväll igår alltså.. Men riktigt kul ändå.
Spela massa fyllespel och självklart va det jag och paulina som fick allt heela tiden. Men nästa gång tror nog jag att jag lämnar min mobil hemma..
Menmen, annars va kvällen grym, och bilder kommer senare när paulina vaknat till liv, haha.
(från min mobil)


p-p-p-p-party

Snart är schyssen här , sen drar vi till therese.
Vet ej när vi hörs nästa gång, men någongång blir det väl ;) ha en fet lördag framför melodifestivalen eller något, heh. PUSSAR

tråkigt typ..

Rätt tråkigt här alltså .. Speciellt när alla folk antingen är 30+ eller under 10. Menmen fått massa pengar & solkort, underbart :) Men nu taggar vi inför ikväll , pusssaar

outfiten för ikväll

Först firas här hemma sen party hos therese!
snabb-tagna bilder av en stressad erika ..

12e mars 2011

Dålig bloggning idag, men vafan.. det är ju lördag ;)
Vakna rätt sent idag så fixa mig snabbt som tusan sen följde jag med mamma in till morfar och fira lotta som fyller 16 i morgon!
Och nu har jag precis kommit till pappa och ska firas här idag tillsammans med min lillebror som också fyller år imorgon, dock bara 3 år menmen haha!
Gästerna kommer om ca 10 min så är räääätt så stressad, men vi hörs senare. love
jag & lotta när vi va små hehe

trött och ont i huvudet

skulle egentligen ut och träffat oskar ett tag, men har så sjukt ont i huvudet och är dö trött så låter tompa komma en stund. sen efter ska jag lägga mig i ett varmt bad och sen sova! Så tror inte det blir mer bloggning idag, men vi hörs imorgon pusspuss
gammal bild på mig och oskar, haha

i missing you


boomerang


akon ft. pitbull - boomerang


Ballerina kladdkaka vanilj!!

Stack ner till stan vid halv åtta och träffa mattias & kenny och även oscar lite. Bara luffat rundor i stan/på stationen och så, men sen kom licka och körde hem mig, sjukt snällt :)
Så nu ligger jag i mormors soffa och tittar på American Pie och käkar favoriterna på bilden nedanför. Saaatan vad goda dom är.
Ni måååste smaka dom, goosh.


i eslöv city .

Mormor är i spanien just nu, så jag och mamma bestämmde oss för att sticka hem till mormor och bli här i natt. Dock ska hon ut och festa senare ikväll så är ensam här då, men sticker nog ut och träffar tompa eller någon.
både hår & smink är katastrof. men palla bry sig :)

HAHAHHA , rätt hot ?


Bara sådär grymt bra


11e mars 2011

Blev inte mycket till bloggning igår, men ska nog rätta till det idag ;)
Dagen börja iallafall kaoos! Vakna 5 min innan bussen skulle gå (och det tar 15min att ta sig till bussen) så jag va inte så glad precis.. Men jag sket i det och skynda mig som in i helvete för att hinna med nästa buss som skulle gå en halv timme senare.. Men visst hann jag! haha :D men nu är jag hemma från skolan iallafall, en halv timme tidigare, skönt! Riktigt chill dag faktiskt, förutom maten - ärtsoppa ÖÖÖE :O hur kan man änns ha sådan mat på en skola? Finns ju ingen som äter de..
Aja har iallafall precis städat klart mitt rum inför visningen på huset som är på söndag för kommer inte va hemma innan dess. Men innan jag åker någon stans blir det tacos med familjen, självklart min lillasyster som valde mat.. haha. Men ska inte klaga, för man kan ju inte säga att det är något annat än svingott.
Men ska läsa lite bloggar nu , hörs senare

håret

 


Vaaarm

Nysolad & fräsch, dock jävligt varm. Och nu ska jag upp och dansa street och ragga. Fyfan vad duktig jag är egentligen :) menmen ska slänga i mig en drickyoghurt nu. Hörs sen puss

10de mars 2011

Hemma från skolan och jag orka inte blogga när, sorry (a) Men nu gör jag ju de .. hehe. Har verkligen varit pissesur på detta jävla väder idag. För liksom snöstorm i mars ? DÖR..
Menmen, skolan har varit sjukt chill. Älskar att vår ena lärare (som vi har några timmar nästan varje dag) är sjukskriven mars ut! :D
Men nu ska jag äta upp och sen bytta om. Åka och lämna syster på ridningen och sen sola med mamma. Och därefter är det dans i 2 timmar. ;)
Ska försöka mobilblogga när vi solat. pusspusspuss

Mobilblogg - i soffan

Att jag alltid ska vakna så tidigt när jag har sovmorgon .. :( menmen klar i tid är jag för en gångs skull iallafall! Sitter i soffan och äter frulle med musik på högsta volym och tittar ut på regnet som öser ner där ute.. & jag ska ut i de, ååh :'( Men vi hörs senare, bloggar mer från skolan. Pusspuss

gammal(!) bildbomb

Hahah, fan vad jag älskar att kolla genom gamla foto. Får väl bjuda på några nedanför på mig och frida, men glöm inte dom är riiiiktigt gamla!
Nu ska jag iallafall stänga datorn och sociala mig på mobilen och med tv. Vi hörs imorgon bitches, pussar ;)
brun som blond. lugg eller inte lugg

bloggtorka ..

dålig bloggning idag också , sorryyyy men har verkligen haft världens bloggtorka.. Rätt tråkigt och bara skriva massa skit som man gör om dagarna.. För det blir liksom samma sak om och om igen. Menmen, fyller just nu mobilen med nya låtar !! :D Så sålänge den ska bli klar gör jag mig klar inför sängen och sen måste jag ringa min kära mamma och snacka lite skit för henne. Så bloggar mer senare puss
i morse

dresscode

mjukisbyxor & mjukiströja !


chill dag ändå

Imorse gick allt i 190.. Duscha och gjorde vid mig på tre kvart (!) rätt bra för att vara erika.
Sen hade vi bara bild och matte i skolan så sluta vid halv elva, underbart ju :D Så drog till pappas jobb lite tidigare = mer pengar.
Men jag får väl fortsätta med dessa tusentalspapper nu.
vi hörs senare pussar :)

jobba imorgon..

Ska ner och göra mig klar inför sängen sen väntar tven.
Onsdag imorgon vilket betyder.. att jag ska till pappa efter jag slutat skolan och göra klart pappersgrejen som jag påbörja förra veckan. Menmen, lönen är ju bra så varför inte !? :D Men vi höööööööörs , godnatt på er !
suddiga & gamla bilder , men jag saknar min lillebror !!!!

älskar den.


ett måste idag..

Idag är det ju både kvinnornasdag (!) och fettisdagen. Sååå .. Snälla mot oss tjejer och dessutom ner med en fet semla i magen är ett måste idag! :)
Har precis tryckt ner en fet en så att jag mår illa.. urk

kusinerna

Tänker på er hela tiden.. & jag kommer upp
såfort jag kan! vilket bör bli jävligt snart.

fan vad jag älskar när mina hästar rymmer

Hej på er.
Hemma från dansen nu och är döö trött.. Orka knappt dansa idag faktiskt. Men får väl tagga om till nytt till raggan och de på torsdag! ;)
Iallafall .. Innan idag när jag & frida skulle rida lite här hemma så är min jävla häst fucking halt och jag lacka sönder jaaaaao ! Sen när vi ska in igen, då jävlar sticker den lilla hästen, över vägen, ut på åkern, över vägen igen, in i trädgården, in i staketet, tar sönder strömmen, ut på en nysådd åker, in i trädgården och tillslut trodde jag att jag skulle slå sönder honom när jag väl fick tag på möget. Hahah fyfan vad jag sprang.. Dålig kondis? ja.
jag & frida när vi fått tag på honom ..

i skolan

Precis slutat skolan, liite tidigare alltså ;) Och nästa tisdag är vi lediga! woho. Sitter i Biblan nu iallafall med frida och ska strax dra ut till bussen och åka till stan och käka chinabox, mums. Och sen hem och rida lite. pusssar

på med skinnjackan

Fint väder idag, älskart! Tempen står redan på 3,4 så idag slänger jag på mig skinnjackan och en fet halsduk tillsammans med mina converse.. Vet dock inte vilka av dom?? Äsch det löser nog sig som vanligt.. Men nu ska jag slänga i mig lite frulle och sen bege mig till skolan. PUSSAR

hur blir vädret imorgon?

Precis kollat på 101 sätt att att åka ur en gameshow hahah så jävla sjukt egentligen! Men nu ska jag ner och tvätta av sminket och borsta tänderna och sen lägga mig och kolla på big brother.
Kort dag imorgon, 10.00 - 12.00 ! ÖVERNAJS :D
så får se vad dagen har att erbjuda, blir kanske en ridtur om det är fint väder eller något annat kul? Hör av er vetja! Men nu ska jag stänga datorn. Nattinatti

målning

Igår när jag va hos emelie och fixa till naglarna och satte på nya där dom flög av från i lördags lät jag henne måla på två naglar. Lite roligare än bara någon diamant eller något sånt. Så kör såhär nu 3 veckor så får vi se hur det blir nästa gång :) (bara en av dom målade naglarna)

top model dags!

Precis poppat p-corn så nu lägger jag mig och kollar på
ett av veckans bästa tv-program. Vi hörs senare pussar

skön party låt

LAMFO feat. Lauren Bennett & Goon Rock - Party Rock Anthem

måndag igen..

Hemma från skolan nu.
Helt okej dag, med massa långa raster. Vilket kan va drygt till en viss gräns men idag va det ju bara chill. Gick och åt 2 gånger idag.. Hahah sjukt.
Aja, hemma nu iallafall, och idag ska jag bara sitta här och slöa. heh

7de mars 2011

Godmorgon.
Fett pigg.. Undra varför ;) haha .
Står och käkar en risifrutti nu men ska börja dra mig mot bussen.
Men ha en bra dag , puss !

damn så trött jag är .. eller va.

La mig i mammas säng direk jag kom hem och somna inom 10 minuter. Så nu blev jag väckt, klockan 9 för att få ett besked som dock va mindre kul..
Men nu ska jag äta lite och sen lägga mig och kolla på wallander med mamma igen, men vi hörs mer imorgon godnatt.

6e mars 2011

Precis kommit hem från Höör med nya naglar. För igår åkte en del.. Haha. Blev inte att jag blogga mer igår för jag orkade verkligen inte. Förfesta hos lucas sen drog vi till björket. Helt okej ändå, hahah okej det va mer än så. Träffa massa man inte gjort på dölänge, men sen blev de en del "tummen neråt" stuff.. Menmen sen drog vi hem vid två. Och bara glott på film idag. Sen gick vi till stationen, och shiit så varmt det är ute! Underbart. Träffa Dennis och ngntill där ett tag sen drog jag.

tonight i'm fuckin' you

låten sitter som klister i mitt huvud , och jag får damp! :)
Men nu drar jag till lucas, bloggar kanske därifrån, massa pussar

ni får inte se mitt hår hehe

Fan vad jag älskar mig själv ibland.. speciellt när jag kollar busstiderna mitt i veckan när det är helg. ÅÅÅH .. Så jag missa mitt tåg så får ta nästa nu halv.
Fick iallafall tid till att slänga på sminket så nu är det bara kläder och hår..
snygga bilder jag vet ;) HAHAHAH

taggar kvällen

Precis gjort hasselbackspotatis och mamma står där ute och grillar något kött och majskolvar! MUMS (a)
Men nu står jag här och dunkar musik så det gör ont i öronen.. Ska alldeles strax börja göra vid mig lite, bussen går liksom en 1 timme så det jag inte hinner får jag väl göra hos lucas. vi hörs seeeeen

underbart väder idag

Hon som va här och kolla på bellebelle ville inte rida utan se någon annan rida. Så jag hoppa upp snabbare än blixten haha (a)
Första gången på länge som man har kunnat rida utan jacka, sååå skönt alltså. Fick värsta längtan till sommaren då man kan rida i linne & shorts. Men nejdå, då har jag inga hästar mer.. Men ska se till och bli fodervärd till någon snäll liten buse. Men jag red somsagt lite i hagen sen när hon åkte upp till småland igen red jag ut några kilometer. Så underbart väder alltså!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig inför ikväll. Hörs sen puss
i somras

5e mars 2011

godmorgon på er.
Precis ätit gröt med mamma och nu ska vi sticka ut i stallet för att göra dom fina sen kommer några och provrider (hatar de) hehe, för han är ju min ..
Aja, vi hörs sen pussssssss
gammal bild ..

the social network

Jag fatta inte ett skit av filmen.. Men det är kanske bara jag?
Eftersom den nästan får 5/5 av alla så .. äsch den va väl bra men jag fatta fortfarande noll (a) men något om att någon snor deras hemsida, & facebook och blabla.. & jag kan erkänna att jag somna till slut. hehe

behöver jag säga mer?


Don't stop believing


underbar dag.

Tog tåget hem från lund vid nio och mötte sen mattias på stationen, men blev en snabb hälsning för imorgon blirre party :D 
Nu är jag iallafall hemma, precis varit ute hos hästarna, fyfan vad kallt det är ute.. Så nu sitter jag i soffan invirad i en filt och ska snart starta en film. Men först, MAT!

Snabb update

Hej på er. Sitter inne på MAX i lund och dricker lyxshakar (mmmums) med Pontus. Men ska strax dra hem så vi hörs då, pusspuss

4de mars 2011

Tjena snyggosar. Sov som en stock i natt, älskar och sova när jag väl somnat. Menmen nu ska jag dra mig mot skolan och sen sticker jag till nova med pontus. Men ska föörsöka uppdatera under dagen annars snor jag fan pontus mobil ;) aja ha en bra dag. Pusss

fredag imorgon ! wiiihoo

Ska smörja in kroppen nu i body lotion och sen lägga mig.
Fredag imorgon, men vi hörs innan jag drar till skolan. PUSS
Veronica Maggio - Jag Kommer
(sååå bra)

färg i håret..

Blev inte att jag blogga mer efter att jag städat klart, för det tog längre tid än vad jag trodde.. Men jag stack och sola en halv timme och sedan dansa 2,5 timme.
Street & ragga idag, damn så underbart det är! :)
Nu har jag iallafall precis kommit hem och sitter och äter en banan med blondering i håret, herregud vad det kliar :( Men detta är såntur sista gången, innan det rosa är heeelt borta. hihi

idag


hemma från skolan

Hemma från skolan nu, och provet gick väl helt okej.. Borde faktiskt få godkänt, men förvånar mig inte om jag går ig.. aja what ever.
Nu ska jag städa undan lite snabbt på rummet, hörs sen puss!

3dje mars 2011 - från mobilen

Hej på er. Hoppas ni sovit gott ? :) vakna vid 7 och skulle inte upp försen halv9 menmen jag somna om igen. Dataprov idag, my as!! Man kan fan inte sätta ett prov efter 1 månads praktik & ett lov. Jävla kärring (ursäkta) men jag kan inte ett piss, ingen annan iklassen heller så hello ig!! Nä nu måste jag springa till bussen. Pussar

världens bästa karlsson

Dålig bloggning idag, jag veeeeeet .. Men har inte orkat eftersom jag laddat ner massa nya låtar till mobilen menmen så kan de gå ibland (a)
Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och slänga iväg några sms.
Vi hörs imorgon innan skolan. godnatt
älskar låten, wooohoo (a)

HÄR HAR VI HON

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTAVÄN!
(snyggebild från idag)

pengar är bra att ha..

Onödigt inlägg under, jag vet! Och det blir säkert detta också men what ever ;) Nu ska vi iallafall köra hem och jag svälter typ snart ihjäl :(
Men tjänat 750 kronor på bara idag och sen får jag hit och fortsätta en annan dag, och sen beställde dessutom papi en sak till mig, dock visar jag den när den kommer ;) hihih. nej, nu ska vi köra. pussss

tänkte bara säga att jag lever

sitter på pappas jobb nu, och tänkte smygblogga lite nu när han är borta (a) Hahah nä men skolan va helt galen.. Kan ta mer om de när jag kommer hem.
Ojoj, nu kommer han. pussar

låt


nattinatti

Nuuuuuuuu blir det sängen, godnatt snyggingar (och fulingar) ;)

jag vet inte?

Hemma från dans + solning och är nu nyduschad och fräsch.
Ligger i sängen och kollar på "på smällen" och äter frukt. Så otroligt gott hehe (a)
Dock blir det sängen tidigt idag för efter skolan åker jag till pappas jobb och tjänar lite extra pengar, alltid bra och ha ju. Så blir en lång dag imorgon :(

svar på tal

Anonym om 4 dagar till fredag:
vem är lucas??
svar: Han är min bästavän och inget annat, vilket jag vet att
några andra tror men lägg av med det :)

jazz och new school

Blev litesådärmycket glass i stället för mat hehe (a)
Men nu ska jag snabbt byta om sen drar jag och dansar några timmar och blir nog en solning efter där. Vi hörs därefter :D pussaar

svar

Anonym om tv kväll.:
asså de är så sjukt att alla är så överdrivet smal:S
svar: Antar att du menar modellerna? Men asså en model får inte ha stl. M i kläder.. Och i andra länder är tjejer för tjocka om dom har minsta lilla kurva. Så till och med jag är tjock enligt dom. Dom ber en banta men är man klassad som underviktig i sverige så räcker det att man säger efter några dagar att man gått ner 5 kg så tror dom på det.
Och det ända killar får träna är simning och ut och gå, verkligen inte gymma eller något annat man bygger muskler på.

1 mars 2011 - vår snart ?

Tandläkaren tog bara 10 min, och inga hål :D nu slipper jag dom på 1 år. underbart. Sen har skolan bara varit chill, kollat på film och fått information om dom individuellavalen.
Vet verkligen inte vad jag ska välja.. Matte B eller Danska.. hmm ?
Nu ska jag gå ner och äta något, puss

mot tandiiisch ..

ååh gud, låt detta gå fort :( vi hörs sen , puss

RSS 2.0